2. Dokazali ste o svojej orientacii niekomu povedat nazivo? (a vidite v tom zmysel?)
Dakujem za odpovede ak nejake budu

1) Jako mírně negativní vnímám skutečnost, že moc toužím po rodině - mít manželku a děti, ale i kdyby ne děti, tak prostě mít aspoň tu manželku - nějakou blízkou osobu, na kterou se můžu těšit, když jdu z práce, se kterou můžu sdílet svůj život, denní radosti i starosti. Ale díky pedofilii je pro mě problematičtější seznámit se s nějakou věkově přiměřenou holkou, která by také měla myšlenky na vdávání. Nicméně zatím věřím v to, že se to jednou stane, i když spíš to bude muset být tak, že případná iniciativa bude muset vzejít od ní. Ono všechno má svoje pozitiva i negativa. Jako negativum můžu brát třeba i to, že před druhými lidmi musím to, co cítím, skrývat, přetvařovat se, nemůžu si jen tak s každým popovídat o tom, kdo se mi líbí, jak se mi líbí, co k nim cítím, atd. I to, že té dívce můžu dát náklonnost najevo pouze omezeně, částečně, nemůžu jí "na plnou hubu" říct, jak je krásná, jak se mi líbí a že bych s ní chtěl prožít zbytek života. Jinak ale nevím, jestli tohle mám brát jako negativní ovlivnění - zase, i tato omezení mají svým způsobem pozitivní charakter, člověk se učí svoje projevy kultivovat a transformovat do podoby, kterou obě strany mohou vnímat jako pozitivní. Např. Markétce jsem pomáhal s přípravou na přijímačky na gympl, s domácími úkoly, nebo jsme spolu nacvičovali hudební produkce v kostele, atd., atp. Jako negativní také vnímám neustálý strach - z reakcí lidí, strach z prozrazení, strach z odsouzení, a možná proto se dodnes lidí a jejich jakýchkoliv reakcí ve vztahu k mé osobě hodně bojím, nevěřím si, mám nízké sebevědomí, ve společnosti více lidí se necítím dobře... Ale toto může z nejrůznějších důvodů zažívat i běžně orientovaný gynekofil. Určitě mě pedofilie život ovlivnila hodně, a určitě bychom mohli vyjmenovávat spoustu negativ ale i s nimi souvisejících pozitiv. Jako každá vlastnost i pedofilie člověku i druhým lidem něco bere (např. když se do mě zamiluje dospělá holka, která mi ale vůbec nic neříká, jak po psychické tak po fyzické stránce) ale na druhou stranu mnoho pozitivního přináší. I za sebe musím říct, neměnil bych. I když... jak tady na fóru už někdo někde napsal, pokud je prožívání vztahů a citů k dospělým ženám stejně krásné jako prožívání vztahů a citů k dětem, možná by mi změna nevadila. Problém je v tom, že taková změna možná není a zřejmě ani nikdy možná nebude. Každý člověk může být pro druhého člověka přínosem, a v mém případě mám až příliš mnoho důkazů o tom, že mě pedofilie přivedla právě k tomu, že jsem prospěšný především dětem. Takového mě Bůh chtěl. Kdyby mě takového nechtěl, tak takový nejsem.princess píše:1. Velmi by ma zaujimalo, v com vsetkom vam pedofilia negativne ovplyvnila zivot.
2. Dokazali ste o svojej orientacii niekomu povedat nazivo? (a vidite v tom zmysel?)
Dakujem za odpovede ak nejake budu
Nevím co vše jde připsat na vrub pedofilie, ale řekl bych taková nejistota v životě, zmatenost, nejasné cíle, by se jí dali přičíst. I když to hodně vychází i z mé povahy.princess píše:1. Velmi by ma zaujimalo, v com vsetkom vam pedofilia negativne ovplyvnila zivot.
O mně to ví zatím jen sestra a v budoucnu neplánuji dále někomu říkat o své "orientaci". Považuji to za dost nebezpečné. Také musím dodat, že nikomu ve svém okolím teď nedůvěřuji tak, abych mu to řekl. I to se může někdy změnit a někomu to třeba ještě řeknu, ale určitě to bude hodně málo lidí jestli vůbec někdo. Možná to ani nepovažuji za až tak důležitou informaci. Na druhou stranu to může mít i velký přínos. Mé sestře teď můžu říkat naprosto všechno a je docela úleva, že aspoň jede člověk z mého blízkého okolí to ví a můžu se mu svěřit. Takže svěřit se s tím někomu ano, ale jen někomu koho bych opravdu dobře znal delší dobu a opravdu zvolit promyšlený přístup, jak to sdělit. Ale určitě bych se s tím nikde nějak víc nerozkřikoval zatím mě stačí, že to ví jeden člověk a nemám potřebu to dál někomu říkat.princess píše:2. Dokazali ste o svojej orientacii niekomu povedat nazivo? (a vidite v tom zmysel?)
Znatelně mě negativně ovlivnila média, která stále šíří dezinformace co se týče problematiky zneužívání. Tíží mě na srdci, když čtu o tom, jak někteří stále nedokáží rozpoznat rozdíl mezi člověkem, který má děti skutečně rád a nechce jim za žádných okolností ublížit, a mezi člověkem, který zneužívá, či jinak využívá dětské tělíčko. Přitom vůbec pedofilem nemusí být. Přesto média dychtivě musí do článků cpát sousloví- pedofil zneužil, místo sousloví- delikvent zneužil, či psychicky nemocný, anebo jinak "omezený" jedinec zneužil. Bohužel se takové zprávy s nadpisem o pedofilech lépe čtou a široká veřejnost díky tomu může mít (a často i má) zkreslené názory na to, kdo skutečně dětem ubližuje.princess píše:Velmi by ma zaujimalo, v com vsetkom vam pedofilia negativne ovplyvnila zivot.
Dokázal jsem o tom mluvit na živo akorát s jedním kamarádem, kterému se líbí klučíci. Smysl v tom vidím. Je značně ulevující, když člověk nemusí všechnu tíži táhnout sám. Jen bych asi neriskoval hovořit o tom s někým z většinově orientovaných osob. Riziko, že vás druhý člověk odsoudí a zavrhne tam přecijen stále je. Pokud protějšek zná člověk déle a zná jeho názory, tak se tomu dá částečně předejít. Jen já konkrétně bych to neriskoval, případné nepochopení a následné zavržení by mi velmi ublížilo.princess píše:Dokazali ste o svojej orientacii niekomu povedat nazivo? (a vidite v tom zmysel?)
Hlavně se s tím nějak smířit a netrápit se s tím. Prostě to vzít, že to tak je. To je základ, když budeš smířený.
Docela peknej komedialni serial s Dejdarem?
Cože?! Ty jsi pedofil?!!! Nechutne a nepripustne, styd se!!!
Ja diky ni zacinam nesnaset homouse
Ja tiez. Pretoze im nestaci to, co by stacilo nam. Chcu stale viac a viac. Ked ich uz zacala spolocnost brat vacsinovo normalne tak pozaduju snatky a adopciu deti.