Devítiletá Maëlys beze stopy zmizela (Novinky.cz)

Reakce na články z médií (tisk, rozhlas, televize, internet, ...) a diskuze o nich.
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1176 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Devítiletá Maëlys beze stopy zmizela (Novinky.cz)

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Beze stopy zmizela na jihovýchodě Francie devítiletá Maëlys de Araujo. Policie po ní zatím marně pátrá dva dny. Dívka byla naposledy viděna v Pont-de-Beauvoisin v neděli okolo třetí ráno v síni, kde se slavila svatba, napsala v úterý agentura AFP.

Francouzské úřady se obávají, že děvče mohlo být uneseno. „Pátráme všemi směry. Nelze vyloučit ani zločineckou linku zmizení,“ uvedl státní zástupce Dietlind Baudoin.

Po děvčeti se pátrá od neděle, nejprve v okolí, kde se však rozkládají husté lesy. Potápěči rovněž zkoumají řeku Guiers, protékající v blízkosti.

"Každá hodina, která uběhne, potvrzuje správnost hypotézy o zločinu, oproti verzím o nehodě, útěku či jiném zmizení, jehož příčinou by nebyl únos," řekl AFP zasvěcený zdroj. "Čím více času uběhne, tím je pravděpodobnější, že ji odvezlo auto," dodal.

Holčičku vysokou 1,3 metru a vážící 28 kilogramů, se snědou pletí, hnědýma očima a vlasy, v šatech bez rukávů a v sandálech, jak praví popis svědků, se stále nedaří najít.

Rodiče Maëlys a jejich dvě dcery se před dvěma a půl lety usadili ve vsi Mignovillard u švýcarských hranic, předtím ale podle místního listu žili ve vsi u Pont-de-Beauvoisin.
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1176 poděkování

Re: Devítiletá Maëlys beze stopy zmizela (Novinky.cz)

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Až teď jsem si na tento případ znovu vzpomněl a dohledal jsem si, jak to dopadlo.

V září 2017 byl vzat do vazby 33letý Nordahl Lelandais poté, co se v jeho autě našly stopy DNA holčičky. 14. února 2018 se přiznal, že holčičku neúmyslně usmrtil, ale odmítl uvést, jak přesně k tomu došlo. Zavedl policii na místo, kde se zbavil těla. Podle pitvy měla holčička zlomenou čelist, což mohlo být způsobeno silným úderem do obličeje.

V prosinci 2017 byl obviněn z toho, že v dubnu 2017 zabil 23letého muže, a je podezřelý z vraždy dalších dvou mužů v letech 2011 a 2012, ale k ničemu z toho se nepřiznal. Každopádně to může znamenat, že se nezaměřoval jen na děti.

Zdroj informací: https://en.wikipedia.org/wiki/Death_of_Ma%C3%ABlys_de_Araujo

:(
Jednorozec
Registrovaný uživatel
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 11 poděkování
Dostal: 496 poděkování

Nový příspěvek od Jednorozec »

Pokud většina jeho potencionálních obětí nejsou děti, tam myslím že definice "jen na děti" není na místě.
Hebeš
Na trestné lavici
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 7
Výkřik do tmy: Tento uživatel již není aktivní a nyní již jen čeká, než mu na jeho žádost admini smažou profil.
Dal: 360 poděkování

Nový příspěvek od Hebeš »

Hrůza, co je někdo schopný udělat a že pak ještě takového "člověka" pustí mezi lidi