kamarádi

Místo určené na hledání spřízněných duší, partnerů, přátel či kamarádů - mějte na paměti, že seznamka je určena pouze pro osoby starší 15 let!
Pravidla fóra
  • V každém inzerátu musí být výslovně psán věk 15 let či vyšší. Je přísně zakázáno vyhledávat děti (osoby pod 15 let věku).
  • Je přísně zakázáno vyhledávat osoby za účelem sexu.
  • Před odesláním inzerátu si důsledně přečti:
Nebude-li Tvůj příspěvek vyhovovat pravidlům sekce nebo fóra, bude upraven nebo smazán.
Raduska
Nový člen
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 8
ve věku do: 14
Kontakt: [email protected]

kamarádi

Nový příspěvek od Raduska »

Dobrý den, jmenuji se Radka, je mi 44 let a hledám prozatím někoho na dopisování, komu se také líbí děti ve věku 8-13let, časem třeba i osobní setkání. Diskrétnost a příjemné chování uvítám. Děkuju za pochopení. E-mail: [email protected]
Little Hero
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci a ženy
ve věku od: 5
ve věku do: 12
Dal: 11 poděkování
Dostal: 39 poděkování

Re: kamarádi

Nový příspěvek od Little Hero »

Ahoj, vítám tě tady. Takových lidí tu najdeš asi spousty. :D Ale o hodně míň tu najdeš žen, kterým se líbí děti... Mně je 40 let (mladšího vzhledu) a líbí se mi kluci tak 5-12 let, někdy až 3-13 let... Můžeš zajít i na pokec na chat. ;)
Cute Boys
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci a muži
ve věku od: 10
ve věku do: 40
Výkřik do tmy: Možná trochu netradiční, bisexuální pedofilka, kterou zajímají jak dospělí jedinci obou pohlaví, tak se dokáže pokochat pohledem na krásné mladé chlapce :)
Dal: 66 poděkování
Dostal: 30 poděkování

Nový příspěvek od Cute Boys »

Ahoj, ráda tu vidím nějakou další ženu :) Určitě si ráda popíšu, mám ráda v tom mladším věku spíš chlapce ;)
simgiran
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci a ženy
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Kontakt: e-mail: [email protected]
Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
Dal: 447 poděkování
Dostal: 565 poděkování

Nový příspěvek od simgiran »

Ahoj,

rád bych tě také pozval na náš chat. Ale pokud si radši píšeš mezi dvěma e-mailovými schránkami, neváhej mi napsat. (A pokud by ti nevadilo, že bych se hodně vyptával na všechno možné, jsem poněkud vědecky založený a pedofilek jsme tu moc neměli.)