Zpověď toho, co zneužíval

Životní příběhy pedofilů, které byly zveřejněny na titulní straně webu. Mnohé další, avšak na webu nezveřejněné, je možné nalézt v sekci Životní příběhy v sekci pro registrované. Mějte na paměti, že chcete-li zveřejnit svůj příběh na titulní straně webu, stačí napsat na redakční e-mail: [email protected].
Kuba
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 13
ve věku do: 26
Dal: 360 poděkování
Dostal: 289 poděkování

Re: Zpověď toho, co zneužíval

Nový příspěvek od Kuba »

Celou dobu mluvili jen o zneužívání, zároveň ze začátku i o podezření z výroby a přechovávání DP, ale to vyloučili už po mé výpovědi (čili před sdělením obvinění) s tím, že pokud mi něco najdou v kompech, tak mě z toho obviní dodatečně.

Ohledně pohlavního zneužívání jsem byl od začátku v podezření v prvním odstavci, tak jsem byl také obviněn, obžalován a odsouzen. Ze začátku tvrdili, že to dodatečně rozšíří a přesunou do druhého odstavce, až zjistí, že jsem někoho zneužil na školách v přírodě či táborech. Nakonec ale museli uznat, že někdo jako já může dva roky pracovat s dětmi a nic neudělat. :)

Čili, že znásilnění jsem nikdy nebyl ani v podezření. Se to možná již odvíjelo od první výpovědi Terezky (asi měsíc před mým zadržením), ve které jim přiznala, že něco bylo a i když nebyla moc konkrétní, dalo se z její výpovědi vytušit, že tam nebylo žádné násilí ani nátlak. Zkrátka, možná prostě u toho, zda to klasifikují jako zneužívání/znásilnění záleží na popisu dítěte či dalších informací, které v počátku mají. Anebo jde prostě o libovůli vyšetřovatele či státní zástupkyně? Nevím. :)
Světlo mého života, žár mých slabin. Můj hřích, má duše.
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Zajímavé. A probíhaly nějaké hromadné výslechy dětí ze ŠVP a táborů? Vzpomněl jsem si totiž na Kevinova slova:
Kevin píše:Dříve jsem si myslel, že advokát ex-ofo, přidělený soudem, je zadarmo. Není to pravda. Pouze ho zaplatí stát dle tabulek a pak po tobě bude stát vymáhat úhradu. Je dost mastná. Za výslech svědka podle sazby trestného činu do 5 let – 500 Kč, do 10 let 1000 Kč, nad 10 let 1500 Kč. Čili můj advokát ex-ofo při mé sazbě 2 – 10 let bral 1000 Kč za každý výslech, při počtu dětí a vedoucích v oddíle jen toto činilo 30.000 Kč. Přitom většina výslechů proběhla stylem „došlo k něčemu?“ „nedošlo“ „další“.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Kuba
Čestný člen skupiny ČEPEK
ve věku od: 13
Dal: 360 poděkování
Dostal: 289 poděkování

Nový příspěvek od Kuba »

Nevím o tom, že by něco probíhalo u dětí. Možná se nakonec spokojili s výpovědí moji a výpovědí dlouholeté hlavní vedoucí, která prakticky vyloučila, že bych tam mohl něco udělat.

Žádné z dětí mi taky neřeklo či nenaznačilo, že by se někdo na cokoliv ptal. Čili myslím, že výslechy dětí nedělaly (což teda pokud by měli vyslýchat všechny ty děti, co se vystřídaly ve středisku za dva roky... to si opravdu těžko představit :)).
Světlo mého života, žár mých slabin. Můj hřích, má duše.
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)
janina

Nový příspěvek od janina »

Dobrý den je mi opravdu lito lidi kteří se narodí jako pedofilove.
Jako matka deti po precteni vašeho příběhu (bohužel jen úryvky navíc nemam ) je mi z toho všeho na zvracení. Je mi opravdu strasne lito holčiček ktere jste v manipuloval do svých "her " , rodiče mely asi spatne o to milejší vzpomínky jste jim dal.Dětská duše je tak zranitelna a ja se ce sve práci setkávám s tolika osudy a s tolika traumaty, ktere si lidé přenášejí právě z dětství.
Je me dost spatne z vaši morálky, z vašeho ospravedlnování. ...z vaši myšlenky jak vyjít s nejnižším trestem a to díky léčbě.
Měl by jste byt vykastrovan a ty Vaše plky ktere pišete ....ty vam někdo věří?
Plyšáček
Na trestné lavici
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Nový příspěvek od Plyšáček »

Milá Janino.
Kuba patří mezi nejpříkladnější kriminální pedofily. Za své minulé skutky přijal zodpovědnost a šlo mu v prvé řadě o štěstí zneužitých. Dle informací, které mám k dispozici, nyní žije spokojeně s dospělou partnerkou.

Řada dospělých má skutečně těžká psychická traumata ze zneužití v dětství. Jsou i případy, kdy zneužívané děti milují své dospělé milence a traumata to na nich nezanechá. Každý případ je individuální, není možné posuzovat vše stejným způsobem.

Samozřejmě je každý pedofil upozorňován na nepatřičnost jakýchkoliv sexuálních aktivit s dětmi. A je to tak moudré a správné. Přesto si dovolím poznamenat, že často největší trauma ze zneužití přichází až s odhalením a reakcemi právě lidí Vám podobných (toto je i názor odborníků).

Doporučuji Vám začíst se do jiných příběhů, jelikož tento je ještě příliš soft. Ale jde také o to, proč jste se do toho vůbec pustila?
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
Daniel
Člen skupiny ČEPEK
ve věku do: 10
Výkřik do tmy: O každé dívence smýšlej, chovej se k ní a jednej s ní tak, jako by to byla tvoje milovaná dcera.
Dal: 568 poděkování
Dostal: 723 poděkování

Nový příspěvek od Daniel »

Milá Janino,

rozumím tomu, že z toho, co tady čtete, vám může být na zvracení, ale tento web vznikl mimo jiné i proto, aby k podobným případům zneužívání nedocházelo. Je potřeba, mladí chlapci na prahu dospívání, kteří si začínají uvědomovat svoji odlišnou sexualitu, četli podobné příběhy, a by si uvědomovali, jaké následky může mít realizace jejich sexuálních tužeb. A především aby si uvědomovali, že i nekoitální sexuální aktivity, které se dějí se souhlasem dítěte, mohou dětské duši ublížit, a to i zpětně.

Tomu, co píše Kuba, věřím. Poznávám v tom totiž sám sebe a svoje skryté sexuální touhy a fantazie. A nemám pocit, že by se Kuba snažil ospravedlňovat. Sám tady na webu přiznal, že s děvčaty podvědomě manipuloval, a že manipulace bylo i to, že se k nim choval hezky v očekávání, že by mohly být přístupnější sexuálním aktivitám. Možná vám z toho bude zase na zvracení, ale i to je potřeba, aby mladí pedofilové četli. Aby si přitom uvědomovali, jak je snadné obelhat sám sebe.

A když už píšete o kastraci, tak k tomu z vlastní zkušenosti můžu říct, že nejlepší věc, která se pedofilovi v životě může stát, je mít rodinu a vlastní děti. Mám desetiletou dceru a její výchova a role otce bylo pro mě něco, co hodně změnilo můj pohled na děti a vztah k dětem obecně.

A pokud jste připravena zkousnout ještě jednu jednu nevolnost, chci se vás zeptat, co byste jako matka dětí dělala, kdyby za vámi přišel váš dospívající syn (nevím, jestli máte syna, pokud ne, zkuste si to, prosím, představit), a svěřil se vám, že ho sexuálně přitahují nezletilá děvčata. Pravděpodobnost to je sice malá, ale stát se to může. Takhle mu můžete říct, že to nemusí být žádná tragédie, že víte o pedofilech, kteří se naučili se svoji sexualitou žít, a že mnozí z nich mají rodiny a děti a žijí normální život.

Daniel
Všichni dospělí byli nejdříve dětmi. Ale málokdo se na to pamatuje.
Antoine de Saint-Exupéry: Malý princ
Meadow
Nový člen
Líbí se mi: Ženy
Výkřik do tmy: Neřadím se do dané komunity lidí. Přišla jsem zde za účelem zjistit si nějaké informace a hned neodsuzovat lidi za něco, za co nemůžou.
Dostal: 18 poděkování

Nový příspěvek od Meadow »

Proč mi prosim vás nejde rozkliknout 6. část? Ráda bych příběh dočetla do konce. Děkuji
Kasz
Administrátor
ve věku do: 28
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1755 poděkování
Dostal: 3640 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

Meadow píše: čtvrtek 15. 8. 2019, 2:24:21 Proč mi prosim vás nejde rozkliknout 6. část? Ráda bych příběh dočetla do konce. Děkuji
Vypadá to, že autor poslední dva díly nedokončil. Zeptám se ho.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Tim
PROBLÉMOVÝ UŽIVATEL
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 5
ve věku do: 17
Kontakt: Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100073199928820
email: [email protected]
https://ibb.co/sb8ymr1
Telefon: 607 364 291
Výkřik do tmy: "Slaboši jsou lidé, kteří znají pravdu, ale zastávají ji jen potud, pokud se v ní jeví jejich prospěch" - Blaise Pascal

„Vždy musíš hledat a vyznávat pravdu a chovat se tak, aby ses nikdy nemusela stydět, až se podíváš nazpět.“ - Čeněk Král
Dal: 451 poděkování

Nový příspěvek od Tim »

Není to sice z pohledu pedofila ale poměrně dobrý náhled do pobytu ve vězení dává tento projekt reflexu. Kdyz by nekoho Kubovo vypraveni o danem prostredi zaujalo.
https://www.reflex.cz/tag/Zápisky%20českého%20vězně/1/
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Mr.Foxym
Registrovaný uživatel
ve věku od: 6
Dal: 5 poděkování
Dostal: 6 poděkování

Nový příspěvek od Mr.Foxym »

Kasz píše: čtvrtek 15. 8. 2019, 8:34:51
Meadow píše: čtvrtek 15. 8. 2019, 2:24:21 Proč mi prosim vás nejde rozkliknout 6. část? Ráda bych příběh dočetla do konce. Děkuji
Vypadá to, že autor poslední dva díly nedokončil. Zeptám se ho.
Taky se s zvědavostí přidám po touze nad posledními díly.
Mathias8
Registrovaný uživatel
ve věku od: 7
ve věku do: 12
Dal: 152 poděkování
Dostal: 469 poděkování

Nový příspěvek od Mathias8 »

Mna by zaujimalo ako to je teraz s holcickami. Po rokoch. Ci o nich nieco vie, ci sa snazil s nimi stretnut a ospravedlnit sa im. A ci nevie aky vztah respektive co k nemu citia teraz ci nenavist alebo mu odpustili.
Liliana

Nový příspěvek od Liliana »

Kubo, moc Ti děkuji, že jsi zveřejnil svůj příběh. Chtěla bych se zeptat, bude zveřejněna i 6. a 7. část? Moc mě zajímá, jak vše pokračovalo.
Děkuji
L.
Kasz
Administrátor
ve věku do: 28
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1755 poděkování
Dostal: 3640 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

Ahoj Lili, obávám se, že ty další části už nebudou, protože přece jenom už je to víc jak 7 let zpět, co Kuba začal ty články tvořit, ale vzhledem k časovému vytížení nedošlo k jejich dokončení. Možná se Kuba vyjádří sám, až narazí na tvůj příspěvek, uvidíme.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙