AgePlay, ABDL, DDLG z pohledu nositelů pedofilie

Diskuze o důležitých či zajímavých tématech, jež přímo nesouvisí s dětmi, pedofilií či reakcemi na články v médiích.
Uživatelský avatar
Wolfová
Nový člen
Příspěvky: 2
Dostal: 1 poděkování

AgePlay, ABDL, DDLG z pohledu nositelů pedofilie

Nový příspěvek od Wolfová »

Dobrý den,

ráda bych se zeptala, zda je na tomto serveru také někdy probíráno DDLG, případně zda to může být jeden ze způsobů, jak pro pedofila vést vztah?

Něco o mě:
Navenek jsem asi zcela normální mladá žena, ale poslední dobou na sobě pociťuji, že mě začíná zajímat a líbit se mi téma DDLG. Každý kdo mě zná tak ví, že ráda sbírám a obklopuji se věcmi ze svého dětství - talismany, hry, plyšáci, knížky...
Zatím je to takové množství, že to nikomu nepřipadá divné. Já sama když se však podívám na nějaká youtube videa o tom, jak žijí holky co praktikují se svým přítelem DDLG, tak se mi to líbí.

V mých představách mám svůj vlastní pokoj, který je kromě notebooku vybavený úplně jako dětský pokoj - světýlka, hračky...baví mě koukat se pořád na kreslené pohádky, vymalovávat omalovánky, oblíkat se ve stylu "lolita". Taky tomu přidává to, že vypadám hodně mladě (spousta lidí se při prvním setkání se mnou domnívá, že je mi -náct).
Líbí se mi představa, že se ke mě starší muž chová jako k malá holčičce.

Navenek jsem ale normální, pracující žena, starající se o psa a domácnost. Je pravda, že jsem měla celkem nešťastné dětství (a předpokládám, že mysl se to tímto snaží možná kompenzovat), ale vztah s otcem jsem měla vždy dobrý.

Vůbec nevím, co s tím mám dělat..doufala jsem, že byste mi mohli poradit, jak se k tomu postavit.

Předem děkuji za jakékoliv odpovědi.


Uživatelský avatar
Marco Freeman
Čestný člen skupiny ČEPEK
Kontakt: [email protected]
Příspěvky: 1685
Dal: 1093 poděkování
Dostal: 2038 poděkování

Re: DDLG

Nový příspěvek od Marco Freeman »

Ahoj,

se zkratkou DDLG jsem se setkal úplně poprvé, takže jsem musel vyhledávat. Z informací jsem pochopil, že to má co dočinění s age play, kdy si dospělá žena "hraje" na holčičku, čímž budí vášně u svého přítele. :) Příště jen doporučím vysvětlení napsat, chvíli jsem na to koukal. Možná to někde na fóru probíráno je, ale bohužel nevím. Pokud, tak asi ne pod heslem DDLG. :)

Ptáš se, jestli je možné pro pedofila vést takto vztah. Předem říkám, že mně se líbí kluci, takže se spíš snažím vžít do situace, jak bych vnímal případného mužského partnera, který si "hraje" na malého chlapce, abych ti mohl na otázku odpovědět.

Je zde dost lidí, kteří mají nebo měli vztah s někým 15+, protože toužili být s někým v partnerském svazku, nebýt na život sami. (Já jsem jeden z nich.) Když ale přemýšlím o svém vztahu a citům k dětem, mám za to, že u dětí se mi líbí nejen vzhled, který je ryze dětský, ale hlavně dětský charakter, dětské chování, přirozenost, to, že si právě nemá potřebu na něco hrát, že jedná přirozeně a přesto tak mile. Představa kluka, který by se tvářil jako malé dítě, mě příliš nebere. :)

Jenže je třeba taky říct, že každý pedofil je jiný. A ani bych se nedivil, kdyby se někomu líbila představa mít partnerku, která si ve skrytu duše připadá jako holčička a i se tak občas chová. Zní to zajímavě, v tvém případě spíše pro GL, hlavně asi hebefily (pozn. lidi, které přitahují pubertální dívky). Takže pokud by ses chtěla zkusit s někým seznámit (a trochu to tak vyznělo), klidně můžeš zkusit naši Seznamku. Třeba by se ti někdo, komu se podobná představa líbí, ozval. :)

Jinak nevím, jak bych ti poradil. Přeji hodně štěstí. :)
Tito uživatelé poděkovali autorovi Marco Freeman za příspěvky (celkem 3):
Kasz, Gabriel Svoboda, Jeremy
Marco Freeman,
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community
Jediný funkční e-mail / The only e-mail: [email protected]

Uživatelský avatar
Jeremy
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 12
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Milovať okrem iného znamená vážiť si objekt svojej túžby. Dosť na to, aby som nezradzoval jeho dôveru...
Příspěvky: 490
Dal: 467 poděkování
Dostal: 300 poděkování

Re: DDLG

Nový příspěvek od Jeremy »

Myslím, že presnějšie je konštatovanie, že nie len každý pedofil je iný, ale každý človek.

Ahoj,
a vitaj. Ľudia sú rôzni a aj na ČEPEKu nenájdeš len pedofilov. Som presvedčený, že je tu množstvo takých, ktorých tvoj príbeh zaujal a už sa ti možno aj pár z nich ozvalo. Viem, že aj na tomto fóre som čítal o tých, ktorí preferujú práve podobné veci, ako si popísala.

Neviem, čo presne hľadáš, či vôbec hľadáš niekoho, s kým by si sa cítila naplnená a chápal by ťa takú, aká si. Inak povedané, neviem, či to hľadáš práve tu. Každopádne ti prajem veľa šťastia v tom, aby si takého človeka našla. A aby si mala to šťastie, že ti odpovie aj niekto taký, kto nemyslí len na seba. Ak sa to nepodarí, nespokoj sa s tým, čo bude k mání. Takých ľudí je dosť aj tu, hoci možno nie každý bude mať odvahu ti odpísať. A ak nie tu, nájdeš ho inde.

Ešte raz ťa vitaj.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Jeremy za příspěvek:
Forst Jan
Forst Jan
Čestný člen skupiny ČEPEK
Bydliště: Praha
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 3
ve věku do: 11
Kontakt: Email: [email protected]
Skype: Forst.Jan.87
Mobil: +420 737 739 767
Výkřik do tmy: Navždy kamarád, nikdy láska.
Příspěvky: 457
Dal: 529 poděkování
Dostal: 370 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: DDLG

Nový příspěvek od Forst Jan »

V prvé řadě bych tě tu rád přivítal. Jsem rád za každého nového člověka, o to více pak za někoho takto zajímavého.

Musím se přiznat, že ani já jsem doposud zkratku DDLG neznal. Až se tomu teď divím, protože to zní velmi zajímavě.
Znám koncept, že si dospělé osoby hrají na děti, což mne jako pedofila částečně přitahuje.
Znám koncept dominantně-submisivních vztahů, i to je něco po čem toužím.
A tohle se zdá jako dokonalé spojení obou těchto věcí.

Rád bych se dozvěděl víc. Nejen o DDLG, ale i o tobě jako o osobě. Takže doufám, že tu najdeš místo, kde se budeš cítit dobře. A já se budu těšit na další zajímavé zprávy od tebe.
Děkuji
Uživatelský avatar
Jednorozec
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Příspěvky: 3140
Dal: 11 poděkování
Dostal: 497 poděkování

Re: DDLG

Nový příspěvek od Jednorozec »

Zkratku DDLG vidím taky prvně. Stejně jako ostatní si nemyslím že hlavní je dětský zevnějšek (pod kterým si navíc každý představí něco jiného).
Na druhou stranu To může být přitažlivější než opak, kdy se žena/dívka snaží vypadat starší. Stejně tak se dá čekat, že člověk co se mu takové hraní líbí má tak trochu "dětskou duši" a to je taky plus...
Nicméně já jsem z těch co se jim líbí i dospělá děvčata, i když třeba ne tak intenzivně, takže u těch co jsou čistě na malé holčičky to bude asi jiné...
Uživatelský avatar
Wolfová
Nový člen
Příspěvky: 2
Dostal: 1 poděkování

Re: DDLG

Nový příspěvek od Wolfová »

Dobrý den,

děkuji za vaše odpovědi.
Bohužel už nemůžu editovat fórum, protože jsem ho založila ještě před registrací, takže termín vysvětlím zde.
DDLG je forma vztahu, kdy je jeden z partnerů dominantní a jeden submisivní. Zkratka znamená "daddy dom little girl". Ke vztahu následně patří age play.
Výrazným prvkem toho "childlike" partnera (většinou mladší dívky) bývá ale i pojem "little space", který mě zatím zaujal nejvíce. Tento stav mysli nemá žádné erotické prvky. Jedná se o o stav, kdy si daná osoba může hrát, koukat na pohádky, zkrátka chovat se jako dítě, bez jakýchkoliv erotických náznaků.
Vztah jako takový poté zahrnuje různá pravidla, přičemž za jejich dodržování je "little one" odměněná, za porušování naopak potrestaná. Může to být však i úplně "normální" vztah, jehož je DDLG pouze občasnou součástí.

Poprvé jsem na to narazila, když jedna televize udělala velmi nešťastnou reportáž o dívce, která tímto stylem žije se svým přítelem. Ona má svůj vlastní dětský pokoj, oblečení, ale zároveň je to úplně normální žena, která chodí denně do práce. Bohužel v reportáži jí vykreslili jako mentálně nestabilní (pomalu až postiženou, úchylnou) a vůbec neukázali její normální, civilní stránku.
Reportáž:
Její video:

Já vlastně upřímně ani nevím, co čekám nebo hledám. Možná jsem to jen potřebovala říct někomu, kdo mě nebude mít za na hlavu padlou.
Každopádně vám děkuji za vaše milé odpovědi :)

Vím, že tento pojem není v ČR moc rozšířený, ale dokážu si představit, že někomu, koho přitahují zároveň dospělé ženy, ale i děti, by možná tato forma vztahu mohla vysoce vyhovovat.

Největší fórum na toto téma co znám je: https://www.ddlgforum.com/.

Bohužel žádné české zdroje neznám :(
Tito uživatelé poděkovali autorovi Wolfová za příspěvek:
Forst Jan
Uživatelský avatar
Little Hero
Registrovaný uživatel
Bydliště: Plzeň
Líbí se mi: Chlapci a ženy
ve věku od: 5
ve věku do: 12
Příspěvky: 151
Dal: 18 poděkování
Dostal: 47 poděkování

Re: DDLG

Nový příspěvek od Little Hero »

Ahoj, mně se líbí malí chlapci tak od 5 do 12 let, ale posledních několik let mě začaly zajímat i ženy, a nebráním se ani představě něčeho intimnějšího, i když s tím nemám žádné zkušenosti. Ideálně bych se mi líbila menší, štíhlounká, mladě vypadající žena. Pojem DDLG jsem taky nikdy neslyšel, ale o age play jsem okrajově něco četl. Jako součást intimních chvil se mi taková představa docela zamlouvá, ale nelíbí se mi princip "posloucháš - odměním tě, neposloucháš - potrestám tě". To mi přijde jako metoda cukru a biče, která se mi ani vzhledem k dětem nelíbí. Vyhovovalo by mi v takovém vztahu třeba mazlení, hlazení, chování se k partnerce jako k dítěti, ale jenom v tom kladném smyslu.
Uživatelský avatar
Jednorozec
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Příspěvky: 3140
Dal: 11 poděkování
Dostal: 497 poděkování

Re: DDLG

Nový příspěvek od Jednorozec »

Přijde mi to jako že ten "starší" dělá tomu "mladšímu" vlastně "rodiče". Asi to může někomu vyhovovat s tím že jeden doma vlastně řídí vše a druhý se zbaví starostí. Nicméně osobně bych to taky viděl tak max na intimní hrátky kdežto v obecném životě je pro mně holka prostě rovnocenná a vadilo by mně ji omezovat i když jí je třeba 10.
Forst Jan
Čestný člen skupiny ČEPEK
Bydliště: Praha
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 3
ve věku do: 11
Kontakt: Email: [email protected]
Skype: Forst.Jan.87
Mobil: +420 737 739 767
Výkřik do tmy: Navždy kamarád, nikdy láska.
Příspěvky: 457
Dal: 529 poděkování
Dostal: 370 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: DDLG

Nový příspěvek od Forst Jan »

Little Hero píše:nelíbí se mi princip "posloucháš - odměním tě, neposloucháš - potrestám tě". To mi přijde jako metoda cukru a biče, která se mi ani vzhledem k dětem nelíbí.
Dominance a submisivita není pro každého. Dokonce i mnoho lidí, kteří se považují za někoho, komu se tato oblast líbí, tak úplně nechápou pravou podstatu, jak na to.
Stejně jako "Age play" je jen hraní, tak i trestání subinky je pouze předstírání trestu. Ve skutečnosti je tím "trestem" něco, co přijde oboum vzrušující, co oba chtějí. Pro DS vztah je velmi důležitá komunikace mezi účastníky a jejich perfektní sladění, protože neustále se pohybují na tenké hranici toho, co je příjemné a co už ne a v každém okamžiku musí být připraveni přestat, pokud tu hranici překročí.
Jednorozec píše:Nicméně osobně bych to taky viděl tak max na intimní hrátky kdežto v obecném životě je pro mně holka prostě rovnocenná
Vše je na dohodě mezi účastníky, ale nemyslím, že by existoval někdo, kdo by to měl 24h denně 7 dní v týdnu.
Nejčastější případ je právě, že se to bude týkat jen sexuální stránky vztahu, v ostatních oblastech bude vztah "rovnocenný", dokonce se to netýká ani každé intimní chvíle, ty se můžou střídat a DS může sloužit jen pro spestření. Bývá také časté mít domluvené dny v týdnu, kdy se "hraje". Všechno je to na domluvě a jak to lidem vyhovuje. Ano během role to může vypadat, že jeden se stará a druhý je bez starostí, ale pořád se jedná o dospělé osoby, které vědí, že si jen hrají a po hře fungují normálně jako každý jiný člověk.
Děkuji
Uživatelský avatar
Duha

Re: DDLG

Nový příspěvek od Duha »

Je špatné že mě baví si takhle hrát ač sem dost mladá ? Navíc by mě zajímalo kde se dá takový partner nalézt, protože zatím to každému přišlo moc úchylné...
Uživatelský avatar
Jednorozec
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Příspěvky: 3140
Dal: 11 poděkování
Dostal: 497 poděkování

Re: DDLG

Nový příspěvek od Jednorozec »

Pro mně nemůže být špatné něco co vyhovuje oběma a ani jednomu nějak neubližuje..
Nikdo nemůže dopředu říct jestli by zrovna s tebou nebyl šťastný spoustu věcí objevíme až je zkusíme...
Uživatelský avatar
Mathias8
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 7
ve věku do: 12
Příspěvky: 1081
Dal: 152 poděkování
Dostal: 469 poděkování

Re: DDLG

Nový příspěvek od Mathias8 »

Ahoj :-)

Na tvoju otázku či to može byť jeden zo sposobou ako pre pedofila viesť vzťah odpovedám, že ano može.
Pedofil má rád deti, detský svet a vlastne všetko, čo sa týka detí. Od povahy, správania až po hračky, oblečenie a podobne.
Som presvedčený, že sú taký pedofilovia, ktorým by sa to páčilo. Pocit mať doma vlastnú "princeznu" s ktorou sa može mazlit (myslené - blázniť a hrať) v jej pokojičku plným hračiek. Navyše ktorá vyzerá a aj sa správa ako malá princezna.
Nemusel by sa skrývať. Mohol by chodiť s nou po detských obchodoch a hovoriť jej, ktoré kusy oblečenia sa mu páčia a jej by sa to určite páčilo :) Mohol by sa bez predsudkou rozprávať snou o deťoch, čo sa mu na nich páči a tak, čo má na nich rád a podobne. Možno by mu to otvorilo bránu nielen do svojej duše ale aj dokorán do detského sveta. Možnosť byť s detmi, pretože detom sa páči keď im niekto taký ako ty rozumie.
Ak by vedela, že sa mu páčia a má rád holčičky, myslím, že by bol šťastný. (Aj keby nevedela) Aj keď možno nie uplne šťastný lebo predsa logicky nemože mať vzťah zo skutočnou 12-stkou ale nejaké to naplnenie v tom určite bude :)

Myslím si, že sú aj nazvem ich "normálny" ludia ktorým by sa páčil vztah s takou osobou. Ludia, ktorý si v detstve prešli niečim velmi tažkým a ktorý by si to trápenie a tú bolesť takto kompenzovali.

Pre pedofila je to ako liek, žiť život s malou holčičkou v tele dospelej osoby :)

Ale každý človek je iný to je jasné. Niektorim by sa nepáčil, ale sú určite taký, ktorým by sa taký vztah určite páčil :) Hlavu hore. :)

S timto pojmom som sa stretol dávnejšie, keď o tom dávali v telke. Vobec mi to neprišlo divné. Skor som sa zamýšlal nad tím, čo také sa im asi prihodilo v detstve, keď chcú byť deťmi. (v dombrom) A napadlo ma, že možno asi nedostatok rodičovskej lásky. Nepochopenia, nestarostlivosť o dieťa.

Si dospelá, ale vo vnútri si to dievčatko, ktoré stále túži po tom, čo mu bolo v detstve odopreté. To neznamená, že si zlá. Si iná ano, aj my sme iný no to zteba nerobí zlého človeka.

Ludia vačšinou sudia podla výzoru, viac ako správania. Preto ťa odsúdia skor než ťa spoznajú. Ludia su v tomto sv*ne. Lenže títo ludia nevidia do tvojho vnútra. Nevidia lebo nechcú vidieť. Nič si z toho nerob. Rob to, čo ty pokladáš za správne a čo máš rada a na druhých ktorým to vadí sa vykašli.
Buď sama sebou vždy, aj keď to je niekedy tažké. Byť sama sebou vo svete, ktorý sa ťa snaží neprestajne urobiť niekim iným je velký úspech :)
Tito uživatelé poděkovali autorovi Mathias8 za příspěvky (celkem 3):
Gabriel Svoboda, Livrey, podivin
Uživatelský avatar
El9797
Nový člen
Líbí se mi: Muži
ve věku od: 18
ve věku do: 45
Příspěvky: 1

DDLG/BDSM

Nový příspěvek od El9797 »

Dobrý den. Chtěla sem se zeptat jestli někdo nemáte zkušenosti s DDLG (Daddy Dóm Little Girl). Je mi 20 let a už od 16ti mě vzrušuje představa že bych byla něčí sub. Několikrát mě bývalý svázal a musela sem dělat co mi řekl a to mě opravdu bavilo a naplňovalo skvělým pocitem. Teďka sem měla rok a půl přítele a občas sem na něj mluvila jako malá holka a on se tak ke mě choval, třeba sem ho musela poslechnout když sem musela jít spát jinak mě plácnul přes zadek. Takhle to bylo jen párkrát a já si uvědomila že mě to opravdu baví, hrát si na malou holku, poslouchat jinak budu potrestaná. Od mala na mě táta kašlal, pamatuju si ho jen matně a taky že mi vždycky strašně chyběl, takže určitě mám "daddy issues". Myslíte si že DDLG/ BDSM bude pro mě? Nevím kde mám takový lidi se stejným zájmem hledat. Děkuju za jakékoli rady a názory. E.
Naposledy upravil(a) Marco Freeman dne pondělí 30. 10. 2017, 21:02:42, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Přesunuto ze sekce Seznamka.
Uživatelský avatar
Little Hero
Registrovaný uživatel
Bydliště: Plzeň
Líbí se mi: Chlapci a ženy
ve věku od: 5
ve věku do: 12
Příspěvky: 151
Dal: 18 poděkování
Dostal: 47 poděkování

Re: DDLG/BDSM

Nový příspěvek od Little Hero »

El9797 píše:Dobrý den. Chtěla sem se zeptat jestli někdo nemáte zkušenosti s DDLG ... Děkuju za jakékoli rady a názory. E.
Ahoj, poslal jsem ti vzkaz do pošty.
Naposledy upravil(a) Marco Freeman dne neděle 20. 1. 2019, 20:47:38, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Necitujte celé příspěvky.
Uživatelský avatar
podivin
Správce poradny
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 2
ve věku do: 40
Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí
Příspěvky: 1584
Dal: 1811 poděkování
Dostal: 744 poděkování

Re: DDLG

Nový příspěvek od podivin »

Mathias8 píše:Ahoj :-)

Na tvoju otázku či to može byť jeden zo sposobou ako pre pedofila viesť vzťah odpovedám, že ano može.
Pedofil má rád deti, detský svet a vlastne všetko, čo sa týka detí. Od povahy, správania až po hračky, oblečenie a podobne.
Som presvedčený, že sú taký pedofilovia, ktorým by sa to páčilo. Pocit mať doma vlastnú "princeznu" s ktorou sa može mazlit (myslené - blázniť a hrať) v jej pokojičku plným hračiek. Navyše ktorá vyzerá a aj sa správa ako malá princezna.
Nemusel by sa skrývať. Mohol by chodiť s nou po detských obchodoch a hovoriť jej, ktoré kusy oblečenia sa mu páčia a jej by sa to určite páčilo :) Mohol by sa bez predsudkou rozprávať snou o deťoch, čo sa mu na nich páči a tak, čo má na nich rád a podobne. Možno by mu to otvorilo bránu nielen do svojej duše ale aj dokorán do detského sveta. Možnosť byť s detmi, pretože detom sa páči keď im niekto taký ako ty rozumie.
Ak by vedela, že sa mu páčia a má rád holčičky, myslím, že by bol šťastný. (Aj keby nevedela) Aj keď možno nie uplne šťastný lebo predsa logicky nemože mať vzťah zo skutočnou 12-stkou ale nejaké to naplnenie v tom určite bude :)
To jsi napsal skvěle. Dneska jsem o DDLG četl poprvé, ale mě to zní pro pedofily fakt zajímavě. DDLG Holčičky chodí na pedofilní web hledat svoje tatínky :D
Uživatelský avatar
Kuba
Čestný člen skupiny ČEPEK
Bydliště: Doma
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 13
ve věku do: 26
Příspěvky: 1484
Dal: 360 poděkování
Dostal: 288 poděkování

Re: DDLG

Nový příspěvek od Kuba »

Tohle mě opravdu zaujalo. :D Jsou nějaké stránky, kam chodí mladé ženy, kterým se DDLG líbí? Nebo ideálně seznamka mezi DDLG holkama a klukama? :D

Jinak určitě nebude žádný univerzální recept pro všechny pedofily - každý jsme jiný. U těch vyloženě pravých pedofilů je otázkou, zda by jim DDLG pomohlo k plnohodnotnému sexuálnímu životu, neboť ač oblečená jako holčička, tak partnerka pořád bude mít tělo ženy. A ani po té psychické stránce podle mě nebude holčičkou, ale spíš si na holčičku bude hrát a to v některých ohledech dost nerealisticky (pokud se slečně bude líbit, že dostává úkoly a když je nesplní, tak "dostane na zadeček", tak to opravdu asi není něco, co by si přála skutečná malá holka).

Nicméně asi i proto, že se sám považuji spíše za hebefila a mám i nějaké zkušenosti s lehkým BDSM, tak rovnou přiznám, že by mě to určitě lákalo vyzkoušet a docela lituji, že ty příspěvky od slečen jsou tu dva roky staré (tenkrát jsem byl ještě šťastně zadaný, takže to jsem sem ani moc nechodil).
Světlo mého života, žár mých slabin. Můj hřích, má duše.
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)
Uživatelský avatar
Rudy

Re: DDLG

Nový příspěvek od Rudy »

Juuu, tohle téma mě děsně baví. Takovou "holčičku" bylo super mazlit :)
Vlastně i má partnerka má duši malé holky a to se mi na ní líbí. DDLG je pro mě nové téma a rozhodně zajímavé.
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host