https://radar.squat.net/en/node/134911V café můžete až do 21.3. shlédnout výstavu "Autenticita dětské reality v uprchlickém táboře", kterou pořádá Studentská skupina pro pomoc uprchlíkům. Výstava je složená z fotografií, které nafotili samy děti na jednorázové fotoaparáty a z jejich obrázků.
Výstava "Autenticita dětské reality v uprchlickém táboře"
Pravidla fóra
- Je povoleno vkládání informací, názorů a dojmů ohledně výstav.
- V případě využití audiovizuálního materiálu v rámci vlákna (např. fotografie/video z výstavy, rozhovor s autorem apod.) je nutné jej vkládat jen formou odkazů (za využití URL nebo IMG tagu, při užití IMG tagu je nutné dodat přímý odkaz a zdroj) a je zakázáno vkládat audiovizuální dílo zobrazující osobu v současnosti mladší 18 let (narozenou od r. 2004 do současnosti) nebo osobu, jejíž současný věk nelze ověřit.
- Při porušení těchto pravidel dojde k upravení či odstranění vlákna, případně k penalizaci uživatele. V případě nejasností, jaké odkazy můžete v této sekci sdílet, kontaktujte Macka, moderátora AV sekce. Stížnosti na obsah sekce řeší administrátorský tým odpovědný za chod fóra, viz rubriku Kontakt.
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 8
- ve věku do: 15
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Všimli jste si letos, kolik se urodilo jmelí?
- Dal: 146 poděkování
- Dostal: 757 poděkování
Výstava "Autenticita dětské reality v uprchlickém táboře"
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 11 poděkování
- Dostal: 495 poděkování
Re: Výstava "Autenticita dětské reality v uprchlickém táboře
Mohl by mi někdo povolaný ten název vysvětlit, přijde mi jako by autoři nemluvili jazykem mého kmene (nebo na něčem jedou).
Tak jak je to napsané to totiž u mne zní jako že výstava bude o tom jak a kým je prezentována nějaká dětská "realita" (už to je perla) v nějakém uprchlickém táboře a že se zřejmně nějak bude tento zdroj posuzovat ....
Taky mi není jasné proč jim tam vozí anglicky psané učebnice, oni ti uprchlíci jsou z anglicky mluvících zemí?
Tak jak je to napsané to totiž u mne zní jako že výstava bude o tom jak a kým je prezentována nějaká dětská "realita" (už to je perla) v nějakém uprchlickém táboře a že se zřejmně nějak bude tento zdroj posuzovat ....
Taky mi není jasné proč jim tam vozí anglicky psané učebnice, oni ti uprchlíci jsou z anglicky mluvících zemí?