Slovak
-
- Nový člen
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 3
- ve věku do: 12
- Výkřik do tmy: Hladam spriaznenu dusu v BA
Slovak
Tak vas vsetkych zdravim. Mam 36r a tu je kusok zo mna. V 15tich ma zacali pritahovat manga dievcatka, v 18tich uz aj realne(2r-12r) a odvtedy sa to vlecie. Postupom casu sa ktomu pridali predstavu incestnych orgii, trosku animalu, taktiez cuckold(som zadany) a posledne aj Bi chutky a snaha spoznat podobneho devianta ako ja. Pedofilnw chutky su iba v mojej hlave, realne by som dietatu neublizil a snazim sa to kompenzovat uz par rokov chatovanim s podobnymi. Touto cestou teda hladam spriaznenu dusu, chlapa s ktorym budem zdielat podobne predstavy
-
- Člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Muži
- ve věku od: 25
- ve věku do: 50
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Kasz ♥
- Dal: 434 poděkování
- Dostal: 445 poděkování
Re: Slovak
Ahoj,
vítej u nás. Pro příště tě jen upozorním, že spamování je tady zakázané, stejně jako zakládání mnoha duplicitních témat s duplicitním obsahem. Ostatní duplicitní nadbytečné příspěvky z jiných vláken (vyjma tohoto) byly smazány. Jsem si jista, že tvého příspěvku si všimne dostatek lidí i když napíšeš jen jeden.
Pro dnešek tě dávám na Trestnou lavici (tj. se nemůžeš zapojovat do dění na fóru), od zítřka doufám, že našlápneš na aktivitu zde správnou nohou a již nebudou problémy.
A ať se ti tady líbí.
vítej u nás. Pro příště tě jen upozorním, že spamování je tady zakázané, stejně jako zakládání mnoha duplicitních témat s duplicitním obsahem. Ostatní duplicitní nadbytečné příspěvky z jiných vláken (vyjma tohoto) byly smazány. Jsem si jista, že tvého příspěvku si všimne dostatek lidí i když napíšeš jen jeden.
Pro dnešek tě dávám na Trestnou lavici (tj. se nemůžeš zapojovat do dění na fóru), od zítřka doufám, že našlápneš na aktivitu zde správnou nohou a již nebudou problémy.
A ať se ti tady líbí.