Miley Cyrus & Thylane Blondeau (1992 & 2001)

FOTOGRAFIE A OBRÁZKY slouží ke sdílení odkazů na volně dostupné fotografie a obrázky, které vyhovují pravidlům komunity. Odkazy na fotografie zobrazující reálné osoby mohou obsahovat jedině osoby veřejně známé či na veřejnosti se prezentující, které jsou v současnosti starší 18 let (tedy narozené do roku 2006 včetně).
Pravidla fóra
  1. Je povoleno vkládání odkazů na fotografie osob, které jsou veřejně známé či na veřejnosti se prezentující a které jsou v současnosti starší 18 let, viz Pravidla webu.
  2. Je zakázáno vkládání odkazů na fotografie osob, které nejsou veřejně známé či na veřejnosti se prezentující (tedy např. na fotky z rodinných a školních alb aj.) a které jsou v současnosti mladší 18 let (narozené od r. 2006 do současnosti). Do názvu vlákna je nutné uvést rok narození daných osob, případně rok vydání zdroje fotografií, není-li bez pochybností zjevné, že se jedná o osoby starší 18 let.
  3. Fotografie a obrázky je možné vkládat jen formou odkazů (za využití URL nebo IMG tagu), při užití IMG tagu je nutné dodat přímý odkaz a zdroj.
  4. Při porušení těchto pravidel dojde k upravení či odstranění vlákna, případně k penalizaci uživatele. V případě nejasností, jaké odkazy můžete v této sekci sdílet, kontaktujte Macka, moderátora AV sekce. Stížnosti na obsah sekce řeší administrátorský tým odpovědný za chod fóra, viz rubriku Kontakt.
MR_Xguard
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 3
ve věku do: 8
Dal: 123 poděkování
Dostal: 323 poděkování

Re: Ach ta nevinnost!

Nový příspěvek od MR_Xguard »

Ta první je fakt hezká. Je to malá Miley Cyrus, známá z plátna též jako Hannah Montana. Osobně takové seriály vůbec nemusím, ale tahle fotka je fakt supr.
Ta druhá fotka je z kontroverzního vydání časopisu Vouge. Jméno aktérky je Thylane Blondeau a upřimně se mi až moc nelíbí. Je tam až moc namalovaná a tváří se jak dospělá.
Že jsou ty fotky tak malinké, tak jsem našel jejich zvětšeniny.

Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1780 poděkování
Dostal: 3685 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

Kdybys tam nechal jen tu první, tak ti dám palec - je fakt moc hezká, ale žes tam dal i zvětšeninu té druhé, tak smůla... :-)
Československá pedofilní komunita – již 15 let s Vámi! ❤️💙
wicky
Registrovaný uživatel
ve věku od: 5
ve věku do: 13
Výkřik do tmy: Je důležité se zcela tvrdě podívat realitě do očí :)

Nový příspěvek od wicky »

noo podle mě jsou obě hezké jen jedna je něčím jiným hezké :) nexistujii škaredé malé holky... mě se libi obě .. já jich potkat tak se mi i rozbuši srdičko :)
Fx100d
Administrátor
ve věku od: 3
ve věku do: 10
Výkřik do tmy: yeelow (10.05.2010 22:04): njn, ty jsi ten dentální úchyl :D
Dal: 411 poděkování
Dostal: 753 poděkování

Nový příspěvek od Fx100d »

wicky píše:noo podle mě jsou obě hezké jen jedna je něčím jiným hezké :) nexistujii škaredé malé holky... mě se libi obě .. já jich potkat tak se mi i rozbuši srdičko :)
Já myslím, že existují i škaredé. Ta druhá, ne že by byla ošklivá holka, ale spíš fotka je taková nic moc. A určitě uznáš, že existují opravdu krásné fotografie a fotografie, které stojí za pendrek, jak se říká. To my tu hodnotíme. ;) Také mi přijde první fotka hezčí. Druhá nic moc.
Pedofilie mi něco vzala, ale mnohem více dala. To, co mi vzala, bez toho se obejdu. To, co mi dala, už bych nikdy nechtěl ztratit.
Kasz
Administrátor
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.

Nový příspěvek od Kasz »

No jo, tu druhou znám především z toho časopisu Vogue... a tam se mi nelíbila: http://www.jenpromuze.cz/start/a-sakra/5634-desive-a-pedofilni-fotky-malych-holcicek-v-casopise-vogue
StrangerByNight
Registrovaný uživatel
ve věku od: 10
ve věku do: 15
Dal: 8 poděkování
Dostal: 22 poděkování

Nový příspěvek od StrangerByNight »

Kasz píše:No jo, tu druhou znám především z toho časopisu Vogue... a tam se mi nelíbila: http://www.jenpromuze.cz/start/a-sakra/5634-desive-a-pedofilni-fotky-malych-holcicek-v-casopise-vogue
Ne že by se mi líbilo, když někdo vydělává na tom, že nechává namalovat desetiletou holku jako dospělou a její fotky pak prodává jako šokující atrakci (pochybuju, že ta holka dostane z výtěžku víc než nějakou směšnou tantiému v řádu do 1%), ale ten článek, to je ukázka nejhlubšího dna bulvární žumpy.
Kasz
Administrátor

Nový příspěvek od Kasz »

No oni si hlavně myslí, že pedofilní = sexuálně vyzývavé dítě, nebo prostě dítě, které se stylyzuje do role dospělého... A ještě píšou "ráj perverzního pedofila", přitom pedofilům se tohle většinou nelíbí...