Může pedofil adoptovat dítě?

Diskuze o problematice pedofilie a pedofilů.
lsiv
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: Pedofilie-dar,nebo prokleti?
Dal: 2 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Re: Může pedofil adoptovat dítě?

Nový příspěvek od lsiv »

pro Kasz:
Ano.Je to tak,jak jsi mi naznacil-tedy otazka osobniho zamereni.
At' se jiz jedna o dospeleho muze,nebo zenu,vnimam to naprosto stejne.A mnozstvi energie,kterou budu muset vynalozit pro prekonani sveho "ego",bude v pripade,ze s nimi budu chtit vstoupit do sexualniho kontaktu naprosto totozne.
Co se tyce deti,nezalezi mi vubec na tom,zda je to chlapec nebo devce. Jedine,co je pro mne v tomto ohledu podstatne je to,ze se bude jednat o dite prislusneho veku,zevnejsku a rysu jeho charakteru.

A s tim "vychvalovanim" pedofilu jsem to asi preci jen prehnal,to uznavam. Mozna i kvuli tomu,ze az do sveho soucasneho veku(temer 30let),jsem s temito(svymi) lidmi v zadnem kontaktu nikdy nebyl,a nemam s nimi dostatecnou zkusenost.
Jako jediny argument mohu predlozit snad jen to,jak moji osobu vnima moje "nepedofilni"okoli,a take sve osobni-spise subjektivni pocity a dojmy.

Treba k tem povahovym "zvlastnostem":
Tak napriklad,nezda se vam,ze my pedofilove musime bojovat sami se sebou o neco vice,nez vetsina ostatnich "normalnich" lidi,vcetne "homo-lesbo",i mnohych dalsich "nezakazanych" kategorii sexualnich orientaci?
Nejsou to pro nas urcita "dusevni muka",ze se na to "krasne stvoreni"casto nemuzeme podivat dele,nez nekolik vterin,ackoliv bychom si prali s nim stravit treba i "cely zivot"?
Nehodil by se pro nas obcas nazev-pohlavni abstinenti?
Nemaji nase zivoty neco,byt' jen trochu spolecneho se zivoty mnichu v klasterech?
Muj zivot,se tomu tedy do urcite miry podoba.. i manzelka se o tom zminuje.. i kdyz ne uplne-pravi mnisi,by se asi masturbaci venovat nemeli...

Sorry,nechtel jsem to ironizovat.

Chtel jsem proste jenom rici,ze to neustale prekonavani(receno zjednodusene) sama sebe- duchovni praktika,muze v urcitych pripadech prispet ke sebezdokonaleni osobnosti,a odtud by vyplyvali,treba i ty pozitivni povahove rysy.
Je to ale stejne hrozne zavadejici a nevdecne tema..

Nesnazim se tim "povysit" pedofily nad ostatni lidi.
Spise bych rad pochopil-take diky vasim nazorum,sebe samotneho,proc jsem takovy,"jaky jsem",jake mam klady,jake zapory atd.

A uz v zadnem pripade se o techto vecem nezminuji proto,aby pedofilove kvuli sve orientaci pocit'ovali sebelitost. Sebelitost je agrese k okolnimu svetu,a je ve svem principu destruktivni.

lsiv

P.S. Chtel jsem napsat neco rozumneho,zase se mi to ale moc nepovedlo,tak snad priste..))
lsiv
Registrovaný uživatel

Nový příspěvek od lsiv »

Pro Kasz:

nechci ti s tim uz lezt na nervy..

Jen jsem si to jeste jednou precetl,a vidim,jak pises ze sex se zenou,"by ti byl i velmi prijemny". Nerad by se "chytal" za tva slova,ale je to opravdu tak,jak pises?
Pokud ano,tak jen muj nazor:
Pokud bych si to(byt' jen ve svych fantaziich) takhle s jakoukoliv zenou dovedl predstavit,tak bych vubec nevahal,a sel bych s ni do toho sexu s velkou chuti. A pak klidne i do manzelstvi.
Moje manzelka zastava nazor,ze jsem pro ni vyborny kamarad,a pro nase deti ten nejlepsi otec,ktereho kdy videla. Jedine co pro ni nejsem,to je ten partner v posteli,a to pry temer uplne anuluje me veskere ostatni "zasluhy". Tak to vidi ona.
Proto se mi zda,ze pro pedofila,pro ktereho by sex s dospelou zenou mohl byt prijemny(lepsi by ale bylo mit 100% jistotu),tak pro nej by to partnerstvi ci manzelstvi mohlo byt velmi prinosne.
A mozna by si na to casem tak "zvyknul"(pokud by byl s tou zenou sexualne uspokojen),ze by vlastne ani "cizi" deti uz "nepotreboval",nebot' jeho vlastni deti by pro uspokojeni lasky rodicovske(bez pohlavni touhy) uplne stacili.

lsiv
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1781 poděkování
Dostal: 3687 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

lsiv píše:Moje manzelka zastava nazor,ze jsem pro ni vyborny kamarad,a pro nase deti ten nejlepsi otec,ktereho kdy videla. Jedine co pro ni nejsem,to je ten partner v posteli,a to pry temer uplne anuluje me veskere ostatni "zasluhy". Tak to vidi ona.
Není trochu divná?
Československá pedofilní komunita – již 15 let s Vámi! ❤️💙
lsiv
Registrovaný uživatel

Nový příspěvek od lsiv »

Asi trochu divna preci jenom bude. I moji pratele to obcas tvrdi.
Co kdyz na tom ale nesu vinu ja sam?
Mel jsem v zivote prilezitost videt zeny,ktere se kvuli nedostatku sexu ocitali v "blazinci",tyrali sve deti,podvadeli muze(toto je ale i jinak dost bezne).

Tak nevim..

lsiv
Dan
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci
Dal: 75 poděkování
Dostal: 218 poděkování

Nový příspěvek od Dan »

Já bych se vyjádřil hlavně k tvému názoru chování pedofilů k dětem (případně právě pedofilů k adoptovaným dětem, nebo vlastním) I když ty kladné vlastnosti jistě nemusí být osobní všem pedofilům, snad se dají brát aspoń jakýsi ideál, kterého se lze snažit dosáhnout. A které mohou plynout prostě z toho, že je pedofil rád s dítětem a tak má motivaci snažit se bystřit své rysy chování (empatii, vnímání dětského světa) k tomu, aby se dětem mohl co nejlépe přiblížit.
Snad by mohlo být na tom, že pedofilovo neustálé sebereflexování, nutnost vyrovnávat se se životem homohou bést i k takovému bystření a jakési duchovní obrodě, k tomu aby mu záleželo na opravdu důležitých věcech. Všechno mi to přijde jako ideály, které se u každého projevují různě a někomu můžou být cizí, ale přijde mito jako cesta ke které může pedofil směřovat.