Smutná báseň

VLASTNÍ TVORBA slouží ke sdílení vlastní tvorby uživatelů – povídek, črt, básní, písní, kreseb, případně i fotografií a videoklipů zobrazujících veřejně známé osoby v současnosti starší 18 let (narozené do r. 2003 včetně).
Pravidla fóra
  1. Je povoleno vkládání vlastní tvorby uživatelů.
  2. Je přísně zakázáno vkládání tvorby, která je sexuálně explicitní či provokativní.
  3. V případě, že je v rámci vlákna uvedeno audiovizuální dílo zobrazující reálnou osobu, musí se jednat o osobu, která je veřejně známá či na veřejnosti se prezentující a která je v současnosti starší 18 let (narozena do r. 2003 včetně). Fotografie, obrázky a videa je zároveň možné vkládat jen formou odkazů (za využití URL, IMG či VIDEO tagu), při užití IMG tagu je nutné dodat přímý odkaz a zdroj.
  4. Při porušení těchto pravidel dojde k upravení či odstranění vlákna, případně k penalizaci uživatele. V případě nejasností, jaké odkazy můžete v této sekci sdílet, kontaktujte Macka, moderátora AV sekce. Stížnosti na obsah sekce řeší administrátorský tým odpovědný za chod fóra, viz rubriku Kontakt.
Smazaný uživatel (gabajaza)

Smutná báseň

Nový příspěvek od Smazaný uživatel (gabajaza) »

Smutná báseň

Necítím bolest, vidím jen tmu,
Chci napsat dopis, nevím komu.
Krev ze mne stříká,
život odchází,
skončila muka,
která mě doprovází.
Chci se rozloučit,
ale nikoho nezajímám.
Musím to ukončit
a poděkovat vám,
ale pomoct si už musím sám.
Mé tělo bezvládné,
vám bolest mou připomene.

V tvých očích vidím strach,
díra v tvém srdci bude napořád.
Srdce ti bije na poplach,
pravdě věříš nerad.
Vidíš co jsi způsobil?
Kdybys mou dívku nezabil,
pořád bych žil.
Zničil jsi dva životy
a můžeš za to jen ty!

Už to nejde vydržet,
otevíráš okno,
představuješ si svůj let.
Křičíš, nechtěl jsem tě zabít Anno.
Ale minulost nezměníš, minulost je mrtvá.

Možná někomu bude připadat depresivní, ale je psána od srdce.