Nováček

Sekce pro příspěvky nových členů fóra - po registraci zde založte nové téma a prozraďte nám pár drobností o sobě, nebo nás jen pozdravte!
Haski89
Nový člen
Líbí se mi: Chlapci a muži
ve věku od: 13
ve věku do: 20

Nováček

Nový příspěvek od Haski89 »

Ahoj,jsem tu nový a rád bych našel někoho s kým bych o svém "problému" mohl mluvit.. jsem efebofil.. líbí se mi hlavně chlapci od 13 do 20 let.. Mám přítele se kterým jsem se v létě registroval.. je mu 20.. mě 27.. ale stále koukám po klucích , hlavně tedy 13-15.. mám vždy radost když potkám převážně své vytipované od nás z města.. nikdy bych si na nic netroufl,ale ano.. představuji si je nahý..atd.. nemá cenu sem vše vypisovat.. rád poznám nové lidi a získám i nějaké zkušenosti.. děkuji
Filip
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 3
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Dieťa je ako kvetina, keď ho odtrhneš, zvädne.
Dal: 589 poděkování
Dostal: 365 poděkování

Re: Nováček

Nový příspěvek od Filip »

Ahoj. Vítaj na čepeku a dovol mi pogratulovať k registrácií. :) Ak chceš sa s niekym porozprávať, zaregistruj sa na chatu. :) Väčšinou sú tam ľudia poobede, alebo večer.
Marco Freeman
Administrátor
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 2
ve věku do: 11
Kontakt: [email protected]
Wickr Me: MarekVolny
Výkřik do tmy: And beyond the Elysian Fields and the Garden of Eden I will look for the path that leads to your heart.
Dal: 1054 poděkování
Dostal: 1925 poděkování

Re: Nováček

Nový příspěvek od Marco Freeman »

Ahoj Haski89,
vítej u nás na fóru! :) Mně se líbí chlapci mladší, převážně 1-7 let, ale snad si spolu i tak budeme rozumět. :) Snad se ti tady mezi námi bude líbit. :) A gratuluji k registraci. :)
Marco Freeman,
administrátor komunity ČEPEK / Administrator of ČEPEK Community
šéfredaktor redakce ČEPEK / Editor-in-Chief of ČEPEK Editorial Office

E-mail: [email protected]
________