Pedofil ve škole? Učitel zamknul, pak fotil svlečené čtvrťáky (echo24.cz)
Ahoj vzhledem ke zdroji nevim jestli je pripad pravdivý, ale to se uciteli moc nepovedlo.
Pedofil ve škole? Učitel fotil svlečené čtvrťáky (echo24.cz)
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 8
- ve věku do: 13
- Dal: 313 poděkování
- Dostal: 260 poděkování
Pedofil ve škole? Učitel fotil svlečené čtvrťáky (echo24.cz)
Naposledy upravil(a) Kasz dne pátek 9. 12. 2016, 9:27:22, celkem upraveno 2 x.
Důvod: Odkazy dávejte do URL tagu! Zavádějící nadpis opraven podle originálu článku
Důvod: Odkazy dávejte do URL tagu! Zavádějící nadpis opraven podle originálu článku
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 13 poděkování
- Dostal: 515 poděkování
Re: Pedofil ve škole? Učitel fotil svlečené čtvrťáky (echo24
Podobný případ se nedávno řešil v Olomouckém kraji v základní škole v Tršicích na Olomoucku. Ředitel dal na konci školního roku učitelce tehdejších prvňáčků výpověď kvůli podezření, že při pobytu na Jesenicku sexuálně obtěžovala chlapce ze své třídy, když se s nimi opakovaně zavírala v umývárně, kde dohlížela na to, aby se řádně umyli.
Dost možná je to přehnaná reakce jako u té s učitelkou, kdy považují za obtěžování i to že je někdo hlídá nahé.
Z textu navíc vyplívá, že je nefotil nahé (není svlečený jako svlečený) a že se mělo jednat o jakýsi projekt do angličtiny. Docela chápu že nechtěli aby je někdo okukoval a nemuseli se zamykat kvůli tomu, že by dělali něco špatného...
Divně zní i další poznámka ředitele:
„O žádném projektu jsem nevěděl. Později se ukázalo, že byl skutečně nepodařený, ani dětem se nelíbil."
Něco jako nic jsem neukrad a ta částka teké nesouhlasí! :0)
Dost možná je to přehnaná reakce jako u té s učitelkou, kdy považují za obtěžování i to že je někdo hlídá nahé.
Z textu navíc vyplívá, že je nefotil nahé (není svlečený jako svlečený) a že se mělo jednat o jakýsi projekt do angličtiny. Docela chápu že nechtěli aby je někdo okukoval a nemuseli se zamykat kvůli tomu, že by dělali něco špatného...
Divně zní i další poznámka ředitele:
„O žádném projektu jsem nevěděl. Později se ukázalo, že byl skutečně nepodařený, ani dětem se nelíbil."
Něco jako nic jsem neukrad a ta částka teké nesouhlasí! :0)
-
- Registrovaný uživatel
Trochu mícháš dvě veci. První kauza paní učitelky ze školy v přírodě je uhozená. Rodiče dětí na chování učitelky nevidí nic špatného a zřejmě se ani nic špatného nedělo
To co popisuje odkaz z echa je trochu jiná vec. 1. děti neřešili hygienu (proč taky byli jen ve škole) 2. mít 4ťaky ve spodnim prádle a zamčené je divné. Mít tam jen kluky je krajně zvláštní a mít jich tam jen část je ještě divnější. Projekt z angličtiny i kdyby human body by se dal vyřešit i bez svlečených kluků.
To co popisuje odkaz z echa je trochu jiná vec. 1. děti neřešili hygienu (proč taky byli jen ve škole) 2. mít 4ťaky ve spodnim prádle a zamčené je divné. Mít tam jen kluky je krajně zvláštní a mít jich tam jen část je ještě divnější. Projekt z angličtiny i kdyby human body by se dal vyřešit i bez svlečených kluků.
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1757 poděkování
- Dostal: 3645 poděkování
Učitel je podezřelý z pedofilie (sumpersky.rej.cz)
Tady je toho napsáno trochu víc - měli to být dva žáci, kluci, a měl být s nimi zamčený v kabinetě. No čemu věřit, když v jedněch novinách píšou, že se zamkl ve třídě, a v jiných, že v kabinetě... Každopádně kamkoliv se zamykat s omezeným počtem žáků, to není úplně nejlepší řešení.
Tady je toho napsáno trochu víc - měli to být dva žáci, kluci, a měl být s nimi zamčený v kabinetě. No čemu věřit, když v jedněch novinách píšou, že se zamkl ve třídě, a v jiných, že v kabinetě... Každopádně kamkoliv se zamykat s omezeným počtem žáků, to není úplně nejlepší řešení.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! 

-
- Registrovaný uživatel
Je to zvláštní. Pedagog dostal/dal to se nikde nepíše výpověď, čemuž se nedivím. Tohle se mu prostě nepovedlo. Jsem zvědavý jaký bude výsledek šetření PČŘ.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 13 poděkování
- Dostal: 515 poděkování
Rozhodně dvě věci nemotám ten odkaz sám obsahoval informaci i o tom druhém"obdobném" případu...Silesia píše:Trochu mícháš dvě veci. První kauza paní učitelky ze školy v přírodě je uhozená. Rodiče dětí na chování učitelky nevidí nic špatného a zřejmě se ani nic špatného nedělo
Tak jako tak propustit učitele bývá najjednodušší řešení, ředitel se zbaví problémů rodiče taky, jen ten učitel má jaksi smůlu.