Pedofil ve škole? Učitel zamknul, pak fotil svlečené čtvrťáky (echo24.cz)
Ahoj vzhledem ke zdroji nevim jestli je pripad pravdivý, ale to se uciteli moc nepovedlo.
Potřebujete pomoci? Trápíte se a nevíte si rady? Vyzkoušejte kontaktní terapii či online krizovou intervenci → PARAFILIK.CZ
Pedofil ve škole? Učitel fotil svlečené čtvrťáky (echo24.cz)
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 8
- ve věku do: 13
- Dal: 300 poděkování
- Dostal: 162 poděkování
Pedofil ve škole? Učitel fotil svlečené čtvrťáky (echo24.cz)
Naposledy upravil(a) Kasz dne pátek 9. 12. 2016, 9:27:22, celkem upraveno 2 x.
Důvod: Odkazy dávejte do URL tagu! Zavádějící nadpis opraven podle originálu článku
Důvod: Odkazy dávejte do URL tagu! Zavádějící nadpis opraven podle originálu článku
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 8 poděkování
- Dostal: 436 poděkování
Re: Pedofil ve škole? Učitel fotil svlečené čtvrťáky (echo24
Podobný případ se nedávno řešil v Olomouckém kraji v základní škole v Tršicích na Olomoucku. Ředitel dal na konci školního roku učitelce tehdejších prvňáčků výpověď kvůli podezření, že při pobytu na Jesenicku sexuálně obtěžovala chlapce ze své třídy, když se s nimi opakovaně zavírala v umývárně, kde dohlížela na to, aby se řádně umyli.
Dost možná je to přehnaná reakce jako u té s učitelkou, kdy považují za obtěžování i to že je někdo hlídá nahé.
Z textu navíc vyplívá, že je nefotil nahé (není svlečený jako svlečený) a že se mělo jednat o jakýsi projekt do angličtiny. Docela chápu že nechtěli aby je někdo okukoval a nemuseli se zamykat kvůli tomu, že by dělali něco špatného...
Divně zní i další poznámka ředitele:
„O žádném projektu jsem nevěděl. Později se ukázalo, že byl skutečně nepodařený, ani dětem se nelíbil."
Něco jako nic jsem neukrad a ta částka teké nesouhlasí! :0)
Dost možná je to přehnaná reakce jako u té s učitelkou, kdy považují za obtěžování i to že je někdo hlídá nahé.
Z textu navíc vyplívá, že je nefotil nahé (není svlečený jako svlečený) a že se mělo jednat o jakýsi projekt do angličtiny. Docela chápu že nechtěli aby je někdo okukoval a nemuseli se zamykat kvůli tomu, že by dělali něco špatného...
Divně zní i další poznámka ředitele:
„O žádném projektu jsem nevěděl. Později se ukázalo, že byl skutečně nepodařený, ani dětem se nelíbil."
Něco jako nic jsem neukrad a ta částka teké nesouhlasí! :0)
-
- Registrovaný uživatel
Trochu mícháš dvě veci. První kauza paní učitelky ze školy v přírodě je uhozená. Rodiče dětí na chování učitelky nevidí nic špatného a zřejmě se ani nic špatného nedělo
To co popisuje odkaz z echa je trochu jiná vec. 1. děti neřešili hygienu (proč taky byli jen ve škole) 2. mít 4ťaky ve spodnim prádle a zamčené je divné. Mít tam jen kluky je krajně zvláštní a mít jich tam jen část je ještě divnější. Projekt z angličtiny i kdyby human body by se dal vyřešit i bez svlečených kluků.
To co popisuje odkaz z echa je trochu jiná vec. 1. děti neřešili hygienu (proč taky byli jen ve škole) 2. mít 4ťaky ve spodnim prádle a zamčené je divné. Mít tam jen kluky je krajně zvláštní a mít jich tam jen část je ještě divnější. Projekt z angličtiny i kdyby human body by se dal vyřešit i bez svlečených kluků.
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 27
- Kontakt: kasz@protonmail.com
- Dal: 1157 poděkování
- Dostal: 2734 poděkování
Učitel je podezřelý z pedofilie (sumpersky.rej.cz)
Tady je toho napsáno trochu víc - měli to být dva žáci, kluci, a měl být s nimi zamčený v kabinetě. No čemu věřit, když v jedněch novinách píšou, že se zamkl ve třídě, a v jiných, že v kabinetě... Každopádně kamkoliv se zamykat s omezeným počtem žáků, to není úplně nejlepší řešení.
Tady je toho napsáno trochu víc - měli to být dva žáci, kluci, a měl být s nimi zamčený v kabinetě. No čemu věřit, když v jedněch novinách píšou, že se zamkl ve třídě, a v jiných, že v kabinetě... Každopádně kamkoliv se zamykat s omezeným počtem žáků, to není úplně nejlepší řešení.
Československá pedofilní komunita – již 10 let s Vámi! 

-
- Registrovaný uživatel
Je to zvláštní. Pedagog dostal/dal to se nikde nepíše výpověď, čemuž se nedivím. Tohle se mu prostě nepovedlo. Jsem zvědavý jaký bude výsledek šetření PČŘ.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 8 poděkování
- Dostal: 436 poděkování
Rozhodně dvě věci nemotám ten odkaz sám obsahoval informaci i o tom druhém"obdobném" případu...Silesia píše:Trochu mícháš dvě veci. První kauza paní učitelky ze školy v přírodě je uhozená. Rodiče dětí na chování učitelky nevidí nic špatného a zřejmě se ani nic špatného nedělo
Tak jako tak propustit učitele bývá najjednodušší řešení, ředitel se zbaví problémů rodiče taky, jen ten učitel má jaksi smůlu.