Jeden zážitek ze života. Šel jsem si v neděli zaplavat a pak z bazénu zamířil do wellnessu a rovnou do sauny. Seděl jsem pět minut v sauně a potil se, když dovnitř vešla holčička s tatínkem. Nádherná holčička přesně v mém preferovaném věku. A současně ve věku, kdy se ještě nestydí a kdy se s nějakým zahalováním příliš neobtěžuje. Stejně je zvláštní paradox, že tyhle holky se přede mnou začnou stydět přesně v okamžiku, kdy k tomu z mého pohledu už vlastně nemají důvod.
Vydržela v sauně pět minut a pak se spolu s tatínkem zvedla a odešla k ochlazovacímu bazénku. Dívám se jak odchází a v duchu si říkám: "Že bych šel taky?" A hned sám sobě říkám: "Hele nech toho, nejsi tady kvůli holčičkám, jsi tady kvůli saunování, koukej tady ještě pět minut vydržet".
Vydržel jsem pět minut, pak jsem se šel osprchovat a ponořit do studené vody. Vylezl jsem z bazénku, rozhlížím se po wellnessu a v duchu si říkám: "Kam asi mohla jít? Hele nech toho, nejsi tady kvůli holčičkám, jsi tady kvůli saunování, padej zpátky."
Strávil jsem další čtvrt hodinu v sauně, znovu se ochladil a pak si to zamířil do turecké lázně. Strávil jsem tam dalších deset minut, a pak si řekl, že pro dnešek by to stačilo a že bych mohl ještě na chvíli do vířivky. Ve dveřích jsem se málem srazil s holčičkou a jejím tatínkem. Koukám, jak se za nimi zavírají dveře od lázně a říkám si: "Že bych se sem ještě na chvíli vrátil? Hele nech toho, nejsi tady kvůli holčičkám, chtěl jsi jít do vířivky, tak běž!"
Sedím pět minut ve vířivce, zrovna skončil proud bublin, když se otevřely dveře od turecké lázně, vyhopkala z nich holčička bez tatínka a namířila si to rovnou do vířivky. A z nějakého mě neznámého důvodu zamířila rovnou ke mě (bylo nás tam pět dospělých), posadila se vedle mě a začala si se mnou povídat.
Chlapi, nestává se mi každý den, že by ke mě přihopkala nádherná neznámá nahá holčička a započala konverzaci, ale musím konstatovat, že je to hezký zážitek
A na závěr komentář od jednoho člena fóra: "Tak vidíš, stejně si tě nakonec našla"