Pro odreagování - vtipy a jiné srandičky

Nezávazná diskuze o čemkoliv, co se nehodí jinam.
Childrenman
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Ženy
ve věku od: 15
ve věku do: 20
Dal: 5 poděkování
Dostal: 13 poděkování

Re: Pro odreagování - vtipy a jiné srandičky

Nový příspěvek od Childrenman »

Gabriel Svoboda píše:
Childrenman píše:Jsem zvědavý, jak se na mě v té prodejně budou dívat zítra. :D
Jak asi — zadají si do Googlu "tři kutíky", najdou tento tvůj příspěvek a budou mít jasno. :D
Nezbývá mi nic jiného než doufat, že to neudělají a i kdyby, nemám se za co stydět. :)
Plyšáček píše:
Childrenman píše:Jsem zvědavý, jak se na mě v té prodejně budou dívat zítra. :D
Koukám, že nás máš plnou hlavu. Pokládej si otázku, co všechno s námi můžeš mít společné.

A v tom pekařství bych chtěl zítra být. Hlavně jim tam nezačni vysvětlovat, že si chlapečky nekupuješ, ani děti neprodáváš a že ani pasák nejsi.
:D
Neboj, dneska jsem jim nic vysvětlovat nemusel. Na nic se mě neptaly. :D I když na mě dost podivně pokukovaly. :D
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Obrázek
vyndaloo píše:Bukvice slýchají otázky jako "Jak můžeš vědět, že jsi na kluky, když jsi to nezkusil s holkou?" A tahle kampaň je parafráze toho.
Zdroj: http://www.rouming.cz/roumingShow.php?file=hatefree_podporuje_pedofilii.jpg
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Filip
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 3
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Dieťa je ako kvetina, keď ho odtrhneš, zvädne.
Dal: 586 poděkování
Dostal: 376 poděkování

Nový příspěvek od Filip »

Obrázek
11auto
Registrovaný uživatel
Dal: 28 poděkování
Dostal: 84 poděkování

Nadpisy nikdo nečte

Nový příspěvek od 11auto »

Židovský boylover potká na ulici kutíka, přistoupí k němu a zeptá se: „Nechceš si koupit bonbón?“

Zkouším nový druh počítačového písma, které přečtou jen pedofilové.
Jak se vám líbí?
Filip
Člen skupiny ČEPEK

Re: Nadpisy nikdo nečte

p123 píše:Židovský boylover potká na ulici kutíka, přistoupí k němu a zeptá se: „Nechceš si koupit bonbón?“
Škótsky boylover stretne na ulici kutíka, pristúpi k nemu a hovorí: „Nechceš obal z cukríka?“
Naposledy upravil(a) simgiran dne neděle 24. 5. 2015, 22:45:50, celkem upraveno 1 x.
Důvod: uzavřen tag quote
Filip
Člen skupiny ČEPEK

zlaté :)

Obrázek
FlyInRoom
Registrovaný uživatel
ve věku od: 5
Výkřik do tmy: Jsem na holčičky.
Dal: 31 poděkování
Dostal: 60 poděkování

Nový příspěvek od FlyInRoom »

Vědci tvrdí, že existuje pět signálů, podle nichž v muži rozpoznáte sexuálního devianta. Na základě výzkumů došli k překvapivým závěrům, které se nebudou líbit ani mnoha českým mužům. "S jistotou můžeme říci, že když muž sedí s doširoka roztaženýma nohama, má problém," říká sexuolog Pieter van der Wit.

Sexuálních útoků ve společnosti totiž přibývá, a tak není divu, že jedním ze zásadních témat, na která se poslední léta sexuologové zaměřili, jsou právě signály, jak devianta poznat.

Rozpoznání muže schopného kvůli nezvladatelným pudům ženu obtěžovat či jí ublížit je totiž předpokladem k tomu, aby se ženy naučily nebezpečí předcházet.

Nizozemští vědci pod vedením Pietera van der Wita zveřejnili výsledky dlouholetého výzkumu na konci března v lékařském časopise Seksuele Stoornissen. Deset let sledovali chování tří a půl tisíc nebezpečných sexuálních deviantů zavřených v detenčních ústavech v pěti vyspělých evropských zemích a porovnávali je s chováním pohlavně neškodných jedinců i s antropologickými zjištěními u lidí a primátů. Příležitostně jim promítali obrázky různě oblečených i nahých žen a sledovali jejich reakce.

"Že je varovnou známkou, samozřejmě také latentního pacienta se sexuální poruchou, prohrabávání až drbání se v rozkroku, nás nepřekvapilo tak jako fakt, že i časté olizování rtů patří mezi jednoznačné signály," doplňuje van der Witova kolegyně z týmu, profesorka Johanna Zwartová.

Podle sexuologů ukazuje každý z pěti uvedených signálů na určitou možnou sexuální deviaci. Pochopitelně nevadí, když si heterosexuální muž v pánské partě občas podrbe rozkrok nebo olízne rty. "Jde o to, jak se chová a jak často zmíněná řeč těla promlouvá v přítomnosti ženy," vysvětlují sexuologové.

Obrázek

Sedí doširoka s roztaženýma nohama

Muž bez skrupulí vystavuje na odiv genitálie, a podvědomě tím vábí oběť k sexuálnímu aktu. Stejně to funguje také u primátů. "V tomto případě je evidentní, že jde o nadrženého jedince, jehož mozek je plně zaujat kořistí. Je třeba se mít na pozoru, protože partnerčina chuť k sexu ho v tu chvíli vlastně nezajímá," cituje nizozemský časopis Johannu Zwartovou.

Plive na zem

Takový muž si značkuje svoje teritorium a ukazuje dominanci, půjde tedy o sexuálního násilníka, který má rád navrch. Zároveň ústním sekretem rozsévá svou DNA, což je podle doktorky Zwartové podvědomě jinak vyjádřená touha šíření semene. Mezi zkoumanými devianty tvořili skupinu plivajících převážně muži s vysokou hladinou testosteronu.

Drbe se v rozkroku

Devianti drbající se v rozkroku tvořili mezi respondenty výzkumu největší skupinu a zároveň se vyznačovali nejnižší inteligencí. Podle vědců jsou tito devianti nejméně nebezpeční. K uspokojení jejich pudů jim totiž stačí uspokojit se před ženou. Jsou nezáludní a jednají pudově, o čemž svědčí i ono bezostyšné dotýkání se vlastního rozkroku. "Řadíme je mezi exhibicionisty. Bývají spíše plaší a touží vlastně jen po tom, aby upoutali ženin pohled. Jejich vzrušení posiluje strach obětí a jejich vyděšené reakce," upřesňuje Zwartová.

Olizuje si rty

Známé lidové rčení "olizuje se jako mlsný kocour" ve slovníku nizozemských vědců znamená, že muž je již silně vzrušen. K olizování rtů ho nutí vysoký stupeň nervozity. Ačkoliv se tento projev na první pohled jeví jako mírný, jde ve skutečnosti o vážný příznak bezprostředně hrozícího nebezpečí. "Ukázalo se, že tento signál je vlastní prchlivým a vysoce agresivním jedincům," tvrdí Zwartová.

Má ruce v kapse

"Ruce v kapse jsou signálem, že jste potkala úkladného devianta. Půjde o člověka trpělivého, chladnokrevného, vyčkávajícího, s vysokým intelektem. Udělá vše pro to, aby si získal vaši důvěru a zaútočí v situaci, kdy to nečekáte, zato promyšleně a brutální silou," varuje tým profesora van der Wita. Podle výzkumu se v této skupině ocitlo největší procento nenápadných mužů, kteří dříve vedli spořádaný rodinný život. Proto není radno věřit pánům s rukama v kapsách, jakkoli působí racionálně, trpělivě a nad věcí. Právě schované ruce totiž vypovídají o skrytých zlověstných úmyslech.

Apríl: Článek vznikl jako příspěvek ke dni 1.4. Věříme, že jsme vás pobavili a gratulujeme všem, kteří se nenechali napálit. :-)

Tak co, kdo se poznal? :D
Filip
Člen skupiny ČEPEK

Obrázek
simgiran
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci a ženy
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Kontakt: e-mail: [email protected]
Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
Dal: 474 poděkování
Dostal: 568 poděkování

Nový příspěvek od simgiran »

Tým českých chirurgů ohromil svět operativní přeměnou člověka na papeže
https://www.stream.cz/infobaden-news/10006044-tym-ceskych-chirurgu-ohromil-svet-operativni-premenou-cloveka-na-papeze
Jednorozec
Registrovaný uživatel
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 12 poděkování
Dostal: 512 poděkování

Nový příspěvek od Jednorozec »

Nepřijde mi to moc vtipné. Ani jako sranda na vrub transsexuálům, ani jako sranda z katolíků.
Naposledy upravil(a) Jednorozec dne pátek 3. 7. 2015, 11:32:20, celkem upraveno 1 x.
simgiran
Líbí se mi: Chlapci a ženy
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Kontakt: e-mail: [email protected]
Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
Dal: 474 poděkování
Dostal: 568 poděkování

Nový příspěvek od simgiran »

Nová metoda diagnostiky sexuální orientace:

(pusťte si alespoň do času 2:37)
Forst Jan
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku do: 11
Kontakt: Email: [email protected]
Mobil: +420 737 739 767
Výkřik do tmy: Navždy kamarád, nikdy láska.
Dal: 529 poděkování
Dostal: 370 poděkování

Nový příspěvek od Forst Jan »

Přijde muž za psychiatrem, protože si jeho žena myslí, že je posedlý sexem. Doktor nakreslý na papír kruh a ptá se:
"Co vás první napadne, když se podíváte na ten kruh?"
"Sex", odpoví muž. Doktor se zamyslí, nakreslí trojúhelník a zeptá se znovu:
"Co vás první napadne, když se podíváte na ten trojúhelník?"
"Sex", odpoví znovu muž. Doktor se zamyslí ještě jednou, nakreslí čtverec a zeptá se ještě jednou:
"A co vás první napadne, když se podíváte na ten čtverec?"
"Sex", odpoví muž potřetí. Doktor se na něj podívá ,vážný výraz ve tváři, a říká:
"Chlape, vy jste opravdu posedlej sexem, budeme vás muset hospitalizovat."
"Cože!", rozlobí se muž, "Já nejsem posedlej sexem, já jsem úplně normální. To vy mi tu ukazujete tyhle vaše nemravný obrázky!"
Děkuji
Jednorozec
Registrovaný uživatel
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 12 poděkování
Dostal: 512 poděkování

Nový příspěvek od Jednorozec »

simigran: hezký odkaz koukám že je na youtube celý seriál dílů, kde poukazují na nesmysly vysílané v televizi, docela mně to pobavilo a utvrdilo v tom, že na TV je lepší nekoukat.
Kasz
Administrátor
ve věku do: 28
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1755 poděkování
Dostal: 3640 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

Tento vtípek mě včera hodně rozesmál: :)

Policajt křičí do vysílačky:
"Pane, přišli jsme na místo činu!"
"Jaká je situace?"
"Žena zavraždila svého manžela. Celkem 35 bodných ran, 2 střelné rány a nakonec po useknutí hlavy jeho tělo spálila."
"Proboha! A jaký byl důvod?"
"Vlezl na podlahu, kterou vytírala!"
"A podařilo se vám ji zadržet?"
"Ne, pane."
"Jakto?"
"Čekáme, až ta podlaha uschne!"
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
FlyInRoom
Registrovaný uživatel

Kolegyně si přinesla na pracoviště bonbony a nabídla i ostatním. Okomentovala to slovy: "Nemám narozeniny, já jsem úchyl." :D
Daniel
Člen skupiny ČEPEK
ve věku do: 10
Výkřik do tmy: O každé dívence smýšlej, chovej se k ní a jednej s ní tak, jako by to byla tvoje milovaná dcera.
Dal: 568 poděkování
Dostal: 723 poděkování

Nový příspěvek od Daniel »

Jeden zážitek ze života, který mě pobavil: Zúčastnil jsem se programu místní základní umělecké školy. Mezi jinými vystupoval i pěvecký sbor. Nejprve přišlo na pódium několik 18-letých slečen. Uvaděč je uvítal slovy: "Toto je náš bývalý dětský pěvecký sbor. Jak vidíte, děvčata nám vyrostla, vyspěla, takže pánové mohou potěšit i svoje oko". Koukám se a v duchu si říkám: "Hm, tak to asi těžko." Po nich nastoupil současný dětský pěvecký sbor, samé holky, věkové rozpětí první až druhý stupeň základní školy, ty nejmladší a nejmenší se postavily dopředu. Prohlížím si první řadu a v duchu si říkám: "No, konečně hezké holky na pódiu."

No řekněte sami, není ta naše většinová pánská populace nějaká divná :D
Všichni dospělí byli nejdříve dětmi. Ale málokdo se na to pamatuje.
Antoine de Saint-Exupéry: Malý princ
Filip
Člen skupiny ČEPEK

Hľadám bohatú, workoholickú slobodnú matku, jedného až troch synov, vo veku 3až 6 rokov, ktorá pre svoje pracovné vyťaženie v práci aj doma nebude mať čas na intímny život. Zn. Postarám sa ti o chlapcov. ;) Tak neváhaj a odpíš a nezabudni na fotky, môžeš poslať aj svoje. :D
FlyInRoom
Registrovaný uživatel

"Asi si založím živnost. Pořídím si pojízdnou knihovnu. Bylo by hezké vést děti k četbě. Koupím si tmavou dodávku s černými zatmavenými skly, aby je nerušil okolní ruh. Budu stavět u škol, u dětských hřišť a u parků. Asi bych je musel zpočátku lákat na sladkosti, to víte, děti. Číst se jim dobrovolně moc nechce, ale přitom je to zábava a ještě se vzdělají. A jako reklamu bych mohl chodit po městě v dlouhém kabátě, kde bych měl v kapsách uvnitř obrázkové knížky na ukázku pro nejmenší. Mohli by mi zalovit do kapsy a vytáhnout třeba Baryka nebo Krtečka. ......... No ale, .... nemám živnostenský list, takže se budu muset schovávat před policií, kdyby mě náhodou chtěl někdo kontrolovat. Ale proč by to někdo delal, vždyť budu jen oslovovat cizí děti a lákat je i s kamarády do svého auta. A asi jim budu připomínat, ať to neříkají rodičům. Mohli by se zlobit, že nechodí do školní knihovny ale ke mně a navíc u mě můžou mlsat. :D "
Filip
Člen skupiny ČEPEK

Obrázek
Plyšáček
Na trestné lavici
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Nový příspěvek od Plyšáček »

Mě rozesmálo spíše to, že ten, který si vybíral fotky k tomuto vtipu, vybral holčičku. :D
Nejen podle oblečení a korálů jasná holčička.

Takovéto vtipy bychom měli tvořit my - odborníci na děti.
Nechce to někdo předělat? :D
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.