Na úvod :)

Sekce pro příspěvky nových členů fóra - po registraci zde založte nové téma a prozraďte nám pár drobností o sobě, nebo nás jen pozdravte!
Cute Boys
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci a muži
ve věku od: 10
ve věku do: 40
Výkřik do tmy: Možná trochu netradiční, bisexuální pedofilka, kterou zajímají jak dospělí jedinci obou pohlaví, tak se dokáže pokochat pohledem na krásné mladé chlapce :)
Dal: 64 poděkování
Dostal: 30 poděkování

Na úvod :)

Nový příspěvek od Cute Boys »

Ahoj všem,

po několika málo návštěvách místního chatu jako anonym jsem se rozhodla zaregistrovat a zároveň se tedy představit zde :)

Po zcela náhodném (i když na náhody moc nevěřím) objevení filmu Danielův svět jsem začala pohlížet na pedofilii poněkud jinak a hlavně daleko podrobněji, než kdykoliv jindy. Dívala jsem se na další dokumenty, rozhovory, četla nějaké články, mimo jiné pak i publikaci "Příběhy dospívajících pedofilů", ale především jsem trávila docela dost času zde na webu a utvářela si komplexnější názor na celou problematiku, až jsem se právě odvážila zajít na chat.

Za celý svůj dosavadní 25 let trvající život jsem si nepřipouštěla, že by se mě něco takového mohlo byť jen okrajově týkat. Ale tím, jak jsem se nad tím vším zamýšlela, brala to od A do Z a zprava doleva, v podstatě mi došlo, že sama chovám jakousi náklonnost k chlapcům cca od 12 let.

Dost často se objevovali v mých představách, různých mnou psaných povídkách a tak podobně, ale zkrátka to člověk bral asi trochu jinak - spíš jako obdiv, nebo posedlost vzhledem dospívajících :)

Po zhlédnutí seriálu Pološero, kde se ukazovaly některé cenzurované záběry z DP mi bylo jasné, že v tom asi bude něco víc.

Zároveň mi vždy přišlo zvláštní, proč nepociťuji během svého života nějakou přirozeně se vyvíjející touhu se setkávat s dětmi - coby žena. Možná to byl nějaký podvědomý blok, kdo ví. Každopádně tím, co jsem si teď sama sobě přiznala se mi moc ulevilo a pozoruji na sobě, že jsem uvolněnější, víc si všímám dětí a dospívajících kolem sebe v pozitivním smyslu - věnuji jim úsměv, pozoruji je. Předtím jsem si chlapce asi víceméně "dovolovala" pozorovat jen na některých fotkách, nebo popustila uzdu fantazii, jak si "hrají" mezi sebou.

Můžu na rozdíl od mnohých zde mluvit o štěstí, že rozsah mé věkové preference je opravdu nesmírně obsáhlý. U chlapců právě od již zmíněných 12 let do cca 40 let věku. Kromě toho mne přitahují taktéž ženy, ale tam se spíše jedná o již dospělé, cca tedy od 18 let, i když někdy se pousměju nad roztomilou holčičkou.

Když jsem pátrala všeobecně o pedofilii a zejména pak o jejím výskytu u žen, našla jsem prakticky jen jeden evidovaný případ, který byl nějak pečlivěji zkoumán. Jednalo se o matku dvou malých dcer, které zneužívala. Poté se mi podařilo nacházet prakticky jen to, že ženy netrpí pedofilií vůbec, nebo jen velmi vzácně a spíš pak unášejí děti v páru spolu s mužem, atp.

Dále se objevovaly už jen názory, že pedofilie už žen není tak "nápadná", protože obecně jejich kontakt s dětmi jakéhokoliv věku společnost považuje za naprosto normální a řekla bych i žádoucí. Naopak žena, která jaksi neprojevuje "mateřské sklony" je veřejností označena za divnou.

Je-li to možné, tak bych se tu chtěla seznámit třeba s nějakými dalšími ženami, které jsou na tom podobně jako já, případně už mají vlastní děti a jak to pak zvládají. Nebo naopak jestli se tu najde někdo, kdo měl matku, která by vůči němu měla nějaké pedofilní sklony.

Nikdy jsem nepociťovala nějakou nutkavou touhu se nějakého nezletiletého chlapce dotýkat, i kdyby mi k tomu dal souhlas. Sexuální fantazie o reálně existujícím chlapci (ve formě snu), kterého jsem znala osobně jsem měla pouze jednou za život, takže bych to mohla zařadit jako velmi vzácné.

Určitě tomu samozřejmě napomáhá i to, že jsem schopná normálně navazovat vztahy s osobami zletilými, s mými vrstevníky, ale i staršími.

Tím jsem snad vyčerpala vše, co bych tak na úvod chtěla říct :)

Jinak si přijdu jako absolutně "průměrná" žena, která má ráda hudbu, přírodu, tanec, kresbu, filmy (především horory a pohádky :D), kosmetiku, oblečení, zvířata, lidi se smyslem pro humor a četbu.

Chtěla bych moc poděkovat tvůrcům stránek za to, že tu pro nás jsou a dávají především mladým nevyrovnaným lidem možnost se svěřit a podělit o svoje starosti i radosti :)
Marco Freeman
Čestný člen skupiny ČEPEK
Dal: 1099 poděkování
Dostal: 2045 poděkování

Re: Na úvod :)

Nový příspěvek od Marco Freeman »

Ahoj Cute Boys,

srdečně Tě u nás v komunitě vítám, už jen proto, že jak sama říkáš, pedofilek se zde (a obecně minimálně kolem mě) potuluje málo. Obzvlášť pedofilek na chlapce. :) Preferencí se sice trochu míjíme (já jsem především na děti mladší, jak píšu, tak 1-7, ideálně 3-6 let), ale co už, nevadí. :) Kdybys s něčím někdy potřebovala pomoct (dovysvětlit něco ohledně funkcí fóra či chatu), klidně se na mě obrať.

Doufám, že se Ti tu bude líbit,
Marco Freeman,
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community
Filip
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 3
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Dieťa je ako kvetina, keď ho odtrhneš, zvädne.
Dal: 586 poděkování
Dostal: 376 poděkování

Nový příspěvek od Filip »

Ahoj, vždy je dobré keď sa tu medzi tŕňmi objaví nová kvetina. :)
Jeremy
Registrovaný uživatel
ve věku od: 12
Výkřik do tmy: Milovať okrem iného znamená vážiť si objekt svojej túžby. Dosť na to, aby som nezradzoval jeho dôveru...
Dal: 467 poděkování
Dostal: 300 poděkování

Nový příspěvek od Jeremy »

Ahoj, Cute.

Myslím, že žijeme dobu zablokovaných ľudí. Tlak spoločenskej "normalizácie" nás tlačí k tomu, že často nedokážeme chápať ani sami seba bez prednastavených mantinelov. Náznaky spoločensky neakceptovaných faktorov potom mnohí zatlačia hlboko do podvedomia, pretože oni sú predsa "normálni". To mi príde ako obrovská škoda.

Dať priechod pochopeniu vlastnej prirodzenosti nie je to samé, ako zbavenie sa zodpovednosti a morálky. Slobodné pripustenie si možnosti, že ma priťahujú deti neznamená, že sa po nich začnem vrhať. Myslím, že prijať sám seba nie je zas tak ťažké, naopak je to žiadúce. Ale uvedomiť si jedného dňa, že som celý život nedokázal byť k sebe úprimný a spracovávať veci tak, aké skutočne sú, to by ma asi ničilo...

Prepáč za ten vážny úvod, rozhodne ťa tu vítam a dúfam, že tu nájdeš, čo hľadáš :)

PS:
Žiadnym tŕňom sa byť necítim... :)
Cute Boys
Registrovaný uživatel
Výkřik do tmy: Možná trochu netradiční, bisexuální pedofilka, kterou zajímají jak dospělí jedinci obou pohlaví, tak se dokáže pokochat pohledem na krásné mladé chlapce :)

Jeremy píše:Ahoj, Cute.

Myslím, že žijeme dobu zablokovaných ľudí. Tlak spoločenskej "normalizácie" nás tlačí k tomu, že často nedokážeme chápať ani sami seba bez prednastavených mantinelov. Náznaky spoločensky neakceptovaných faktorov potom mnohí zatlačia hlboko do podvedomia, pretože oni sú predsa "normálni". To mi príde ako obrovská škoda.

Dať priechod pochopeniu vlastnej prirodzenosti nie je to samé, ako zbavenie sa zodpovednosti a morálky. Slobodné pripustenie si možnosti, že ma priťahujú deti neznamená, že sa po nich začnem vrhať. Myslím, že prijať sám seba nie je zas tak ťažké, naopak je to žiadúce. Ale uvedomiť si jedného dňa, že som celý život nedokázal byť k sebe úprimný a spracovávať veci tak, aké skutočne sú, to by ma asi ničilo...

Prepáč za ten vážny úvod, rozhodne ťa tu vítam a dúfam, že tu nájdeš, čo hľadáš :)

PS:
Žiadnym tŕňom sa byť necítim... :)
Díky za přivítání.

Tak teď si nejsem jistá, jestli jsme se úplně správně pochopili. Já se rozhodně po nikom vrhat nehodlám, psala jsem pouze, že jsem si začala dětí víc všímat, to je myslím dost velký rozdíl, ne? ;)

Kromě toho u mně se nevyskytovaly představy jako že já s chlapci něco dělám, ale spíš že oni si něco dělají mezi sebou, atp. Zatím ta nejintenzivnější představa ohledně toho jednoho klučiny, kterému bylo 14 přišla asi před 5 lety a byl to ojedinělý incident ;) Takže z toho by člověk asi úplně nepoznal, že má v sobě "zakódované" preference i pro mladší.

Jinak to, že jsem se nikdy o děti moc nezajímala přisuzuji také tomu, že v mém bezprostředním okolí (jako třeba v rodinném kruhu, nebo u mých přátel) se do nedávna žádné ani nevyskytovaly. Když se pak už náhodou nějaké dítě objevilo, tak jsem byla bázlivá a měla jsem pocit, že to s ním nebudu umět, a tak dále.

Kamarádce se pak narodila dcera a zcela náhodně jsme se sešly na jednu společenskou akci. Začalo to tím, že byla vyndaná z kočárku u ní na klíně a ona si pak musela odskočit a nechtěla ji tam vracet, tak mi ji zkrátka podala. Zpočátku to bylo velmi zvláštní, ale osmělila jsem se, šla s nimi ještě pak na procházku, dokonce i domů, kde jsem si s ní hrála, až jsem ji vcelku utahala (což byl podle její mámy prý docela zázrak :D). Během pár dalších návštěv jsem si zkusila všechno od krmení, přes oblékání až po přebalování.

Jelikož se jednalo o holčičku velmi malou, která do mých preferencí vůbec nezapadá, tak jsem logicky necítila nic, jen obyčejný zájem a pocit, že možná jednoho dne nebudu tak špatná matka, jak jsem si o sobě původně v pubertě myslela.

Každopádně mi nepřijde, že bych za můj život tímhle nějak zvlášť trpěla. Ano, byla to taková občasná nejistota, proč tohle, proč tamto. Ale upřímně, to má snad každý člověk ohledně nějakého tématu ve svém životě. A protože můj rozsah potenciálních partnerů byl a je i nadále široký, tak jsem zkrátka na to přišla až ve svých 25 letech, ale ne třeba už v 11, 13, 15...

Takže aby to bylo jasné a srozumitelné, rozhodně neplánuji "využít" svou nově objevenou sexualitu naplno v tom smyslu, že začnu prohánět děti a dospívající z mého blízkého nebo i vzdáleného okolí ;). Pouze si dovoluji víc vnímat jejich přítomnost a dávat průchod fantaziím a myšlenkám o smyšlených objektech, což je z mého pohledu zcela neškodné.
Jeremy
Registrovaný uživatel
ve věku od: 12
Výkřik do tmy: Milovať okrem iného znamená vážiť si objekt svojej túžby. Dosť na to, aby som nezradzoval jeho dôveru...
Dal: 467 poděkování
Dostal: 300 poděkování

Nový příspěvek od Jeremy »

Tak sme sa asi vážne nerozumeli ;)

Snažil som sa len povedať, že podľa mňa v sebe veľa ľudí zablokuje aj náznak záujmu o deti v rozmere, ktorý by väčšina spoločnosti označila za úchylný a neprijateľný. Je určite v poriadku, že teraz neplánuješ naháňať decká po parku a nechávaš si prípadné fantázie len pre seba :) Máš samozrejme výhodu v tom, že tvoja veková preferencia je širšia a tak je absolútne v poriadku, že tvoj život bude do budúcna pravdepodobne spojený s dospelým mužom. Naopak som sa snažil oceniť fakt, že o sebe dokážeš premýšľať otvorene aj v kontexte túžob, ktoré je v ideálnom prípade dobré nenapĺňať.

Ak je to možné, prajem ti skvelého partnera, ktorého budeš milovať a hromadu zdravých a šikovných capartov. A aby aj oni dokázali slobodne premýšľať o sebe aj o iných :)
Filip
Člen skupiny ČEPEK
Výkřik do tmy: Dieťa je ako kvetina, keď ho odtrhneš, zvädne.
Dal: 586 poděkování
Dostal: 376 poděkování

Nový příspěvek od Filip »

Cute boys má výhodu v tom že je dievča, takže rozdávanie cukríkov kutíkom v parku nebude také podozrivé. :D
Cute Boys
Registrovaný uživatel

Filip píše:Cute boys má výhodu v tom že je dievča, takže rozdávanie cukríkov kutíkom v parku nebude také podozrivé. :D
No, to máš asi pravdu :DDD pokud bych si šla sednout na hřiště s pytlíkem bonbónů, tak to rozhodně nebude tak podezřelé jako u mužů. :P
Cute Boys
Registrovaný uživatel

Jeremy píše:Tak sme sa asi vážne nerozumeli ;)

Snažil som sa len povedať, že podľa mňa v sebe veľa ľudí zablokuje aj náznak záujmu o deti v rozmere, ktorý by väčšina spoločnosti označila za úchylný a neprijateľný. Je určite v poriadku, že teraz neplánuješ naháňať decká po parku a nechávaš si prípadné fantázie len pre seba :) Máš samozrejme výhodu v tom, že tvoja veková preferencia je širšia a tak je absolútne v poriadku, že tvoj život bude do budúcna pravdepodobne spojený s dospelým mužom. Naopak som sa snažil oceniť fakt, že o sebe dokážeš premýšľať otvorene aj v kontexte túžob, ktoré je v ideálnom prípade dobré nenapĺňať.

Ak je to možné, prajem ti skvelého partnera, ktorého budeš milovať a hromadu zdravých a šikovných capartov. A aby aj oni dokázali slobodne premýšľať o sebe aj o iných :)
Tak hlavně, že jsme se pochopili aspoň teď :)

Máš pravdu, spousta lidí by jen pouhé myšlenky na někoho - pravděpodobně už mladšího i 18 let - automaticky zavrhla a označila za nemorální a zvrácené.

Ale co má vylézt na povrch, stejně se tam jednou dostane :-)
Livrey
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku do: 9
Dal: 389 poděkování
Dostal: 25 poděkování

Nový příspěvek od Livrey »

Cute Boys píše:No, to máš asi pravdu :DDD pokud bych si šla sednout na hřiště s pytlíkem bonbónů, tak to rozhodně nebude tak podezřelé jako u mužů. :P
...Vyzkoušeno a na děti to nefunguje, buď jsem se netrefila do vkusu (gumoví medvídci), nebo byly poučeni, že od cizích lidí se zásoby na zimu neužírají :D
Zato jejich rodiče se na mě podivně usmívali... (A taky si nevzali!) :D
Pipo
Registrovaný uživatel
ve věku od: 11
ve věku do: 15
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: "And I'm young enough to look at
and far too old to see..."
Dal: 41 poděkování
Dostal: 67 poděkování

Nový příspěvek od Pipo »

Ja som minule jednému klučinovi daroval celý balíček Kyselých rybiček - na ktorý som sa triasol :) to bola obeta! Ale sám ma oslovil - že kde bývam! :) To bolo zlaté :)