Hlavnespravy.sk: Pedofilov na gay-pride si všimol aj ...

Diskuze o účasti komunity ČEPEK na festivalu Prague Pride. Nezapomeňte navštívit taktéž náš vedlejší web vytvořený speciálně pro tento projekt - www.nejenhomo.cz.
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Hlavnespravy.sk: Pedofilov na gay-pride si všimol aj ...

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Uplynulú sobotu 30. júla sa prehnal Bratislavou početnejší pochod LGBTI extrémistov. Práve zároveň prebiehali svetové dni mládeže v Krakove, a tak aktívna kresťanská mládež na viacerých anti-pochodoch, ktoré sa v ten deň organizovali, chýbala. Médiá však venovali Dúhovému pochodu pomerne veľký priestor a prekvapivo aj pochodom z druhej strany. K pochodu sa vyjadril aj Boris Kollár zo strany Sme rodina. Upozorňuje na ďalší z krokov, ktorého pravdepodobne v rozmedzí zopár rokov budeme svedkami – pedofili na pochodoch hrdosti, čo sa už na minuloročnom Pride v Prahe udialo a nie po prvýkrát.

“Dovoľte mi ešte sa vrátiť k dúhovému pochodu. Keď som tvrdil že toto je salámová metóda mal som absolútnu pravdu. Najprv začnú zo sobášmi v kostoloch, potom prídu adopcie detí, potom nastúpia pedofili a na rade budú nekrofili. Vtedy na mňa poukazovali, že čo to ten Kollár rozpráva, ale ono sa ukázalo že je to tak. V Čechách napríklad už sú pedofili organizovaní a sú v spojení s organizátormi týchto dúhových pochodov. Kde sme to došli, že sa nám tu takíto úchyláci budú dožadovať tolerancie. V žiadnom prípade! Pokiaľ ja budem v parlamente, tak vám garantujem, že nič také cez mňa neprejde. A tí pedofili už chceli vyjsť teraz von, videl som uniknuté maily v ktorých komunikovali s organizátormi pochodov”, povedal Boris Kollár.

O uniknutých mailoch z prostredia mimovládnych aktivistoch už pred rokom varoval bývalý minister pre ľudské práva a menšiny Michael Kocáb.

Mailove schránky mimovládkarom nabúrali české vlastenecké skupiny. Väčšina z mailov pojednávala o peniazoch na organizovanie protinárodných aktivít spojených hlavne s vítaním utečencov a informačných stratégií určených vláde, ako odkomunikovať príchod migrantov s občanmi. Našli sa však medzi nimi aj maily pojednávajúce o stretnutí s organizáciou pedofilov, ktorí chceli vystúpiť na gaypride v Prahe minulý rok a aj vystúpili. Prečítať si o tom môžte tu. Prvýkrát vystúpili na pochode už v roku 2013, písali sme vtedy o tom tu.

V jednom z e-mailov píše organizátorka gaypride Bohdana Rambouskova z českej Otvorenej spoločnosti, vedúcemu projektu Hatefree culture Lukášovi Houdkovi, že pedofili na Pride vystúpili a že na stretnutí s nimi to nič nemení. Houdek varuje, že spojovať ich s Prideom nie je dobré, lebo “spoločnosť má ešte problém s nami, nieto ešte s nimi, ale že stretnúť sa každopádne treba.”

Aneb jak recyklací starých zpráv vyrobit zprávu zdánlivě aktuální.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Filip
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 3
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Dieťa je ako kvetina, keď ho odtrhneš, zvädne.
Dal: 586 poděkování
Dostal: 376 poděkování

Re: Hlavnespravy.sk: Pedofilov na gay-pride si všimol aj ...

Nový příspěvek od Filip »

Bratia Česi, nechceli by ste vymeniť Babiša za Kollára? Dáme vám k tomu aj Kotlebu. :D
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1757 poděkování
Dostal: 3645 poděkování

Re: Hlavnespravy.sk: Pedofilov na gay-pride si všimol aj ...

Nový příspěvek od Kasz »

Tady je to také:

Líder strany Sme Rodina, Boris Kollár pridal na Facebook video, v ktorom hovorí o pedofiloch v Česku, a ich účasti na Dúhových pochodoch.

Boris Kollár: “Dovoľte mi ešte sa vrátiť k dúhovému pochodu. Keď som tvrdil že toto je salámová metóda mal som absolútnu pravdu. Najprv začnú zo sobášmi v kostoloch, potom prídu adopcie detí, potom nastúpia pedofili a na rade budú nekrofili. Vtedy na mňa poukazovali, že čo to ten Kollár rozpráva, ale ono sa ukázalo že je to tak.''

Kde sme to došli, že takýto ''uchyláci'' sa budú dožadovať tolerancie.

,,V Čechách napríklad už sú pedofili organizovaní a sú v spojení s organizátormi týchto dúhových pochodov. Kde sme to došli, že sa nám tu takíto úchyláci budú dožadovať tolerancie. V žiadnom prípade!''

Kollár vo videu vyhlásil, že na Slovensku, pokiaľ bude on v parlamentne, tak nič takéto nehrozí.

,,Pokiaľ ja budem v parlamente, tak vám garantujem, že nič také cez mňa neprejde. A tí pedofili už chceli vyjsť teraz von, videl som uniknuté maily v ktorých komunikovali s organizátormi pochodov.”

Odkaz na dané video: https://www.facebook.com/1464024763918594/videos/1659079027746499/

To asi budeme my, a nejsou to žádné uniknuté emaily, ale máme je tady zveřejněné někde. :)
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙