Vztah

Diskuze a porada registrovaných uživatelů ohledně situací a problémů z jejich života.
Silesia
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 8
ve věku do: 13
Dal: 313 poděkování
Dostal: 260 poděkování

Vztah

Nový příspěvek od Silesia »

Ahoj po delší době..

Momentálně jsem ve velmi ošemetném stavu.

Dalo by se teoreticky říci, že si nemám na co stěžovat. Jsem relativně zajištěný, v dobrém vztahu. Zároveň mám úžasný vztah s kutikem svých snů.

Kdo mě zná, ví, že už delší dobu jsem přemýšlel o tom, že by si kutik zasloužil vědět pravdu. Ne celou, ale aspoň něco z ní. I když mě od toho většina zrazovala, nastala vhodná chvíle a já jsem do toho šel. Myslím, že to nebylo špatné rozhodnutí, i když mě teď stojí spousty sil. Nicméně měl jsem pocit, že za to, že on mi svěřuje svá tajemství , bych mu já měl na oplátku svěřit část toho svého.

Výsledkem je, že mi kutik svěřil své nejnitnější obavy a pustil mě do nejzapadlejších koutků své duše a to bylo moc fajn. I když mě to rozbilo a vůbec nechápu proč...

Dobře , chápu proč, nechápu co s tím
Pipo
Registrovaný uživatel
ve věku od: 11
ve věku do: 15
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: "And I'm young enough to look at
and far too old to see..."
Dal: 41 poděkování
Dostal: 67 poděkování

Re: Vztah

Nový příspěvek od Pipo »

no ja podľa tvojho príspevku nechápem ani "prečo". A už vôbec ti teda neviem povedať, čo s tým;)

Chceš poradiť? A budeme toho vôbec schopní? ;)
Alebo sa chceš len vykecať,a by sa ti uľavilo?
Ale v tom prípade, vlastne tak-či onak, musíš napísať viac ;)
Mathias8
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 7
ve věku do: 12
Dal: 152 poděkování
Dostal: 469 poděkování

Nový příspěvek od Mathias8 »

Tiež sa nemožem stažovať, pretože dievča ktoré lúbim o tom vie a máme medzi sebou veľmi dobrý kamarátsky vzťah. Predtým to bolo veľmi tažké a nelutujem toho, že som jej to povedal. Vie o tom, že som sa do nej zamilovaj keď mala 11 a berie to normálne... zatial. Dosť sa napríklad bojím toho, že keď bude mať napríklad 18 a bude mať iný pohlaď na svet a uvedomí si, že mala kamaráta, ktorý ju lúbil a zamiloval sa do nej keď mala 11 ako to bude vnímať. Ani nie že bojím, ale som už ako tak s tím vyrovnaný že ma odsúdi a bude ma asi nenávidieť alebo seba, že sa kamarátila s uchílákom. Vyrovnaný preto, aby ma to tak potom nebolelo ako keby som to nemal čakať.

Nemal som v pláne jej to povedať. Chcel som sa tím zadusiť, pretože som sa strašne bál jej reakcie. Teraz po rokoch ked to zo mňa vyšlo a povedal jej to mi je lepšie. Bez nej neviem ako by som toto celé zvládal. Vždy som sa bál toho, že ju stratím a viem, že napríklad ten deň príde, pretože ako doštuduje prestahuje sa a ja ju už nikdy v živote neuvidím.

človek dusí v sebe lásku lebo sa bojí, že stratí a keď najde odvahu a povie trebárs po rokoch tak zistuje, že ju ajtak stráca...

Strašne by ma trápilo napríklad to, že by odišla a nevedela o tom. Chcel by som aby si zobrala aspoň ten kúsok zo mňa tam. Nejakú tu spomienku, pamiatku. Dala mi tak vela...
A ja sa asi utrápim k smrti.
Pravdepodobne na mňa časom zabudne.

Už nikto nikdy nebude taký ako ona, cítim to, že aj keď možno spoznám niekoho dalšieho kto vstúpi do mojho života nejakú holčičku tak proste to čo mi dala ona to nič nenahradí ani dalšia holčička nikto. Nikoho som nikdy tak silno nemiloval tak ako ju.

Ale nestažujem si, pretože je to to najkrajšie čo ma v živote postretlo :) :) A pokial je tu, som tu snou všade a vo všetkom.
Pipo
Registrovaný uživatel
ve věku od: 11
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: "And I'm young enough to look at
and far too old to see..."
Dal: 41 poděkování
Dostal: 67 poděkování

Nový příspěvek od Pipo »

Mathias, ty ma chceš asi rozplakať - ja som veľmi sentimentálny tvor :(

Ale je to skutočne krásne.
Ale vôbec sa nemusí stať to, čo predpovedáš. Môže si povedať - mala som skvelého priateľa, ktorý bol do mňa beznádejne zaľúbený. Bol to perfektný chlap! A okrem toho, bol to pedofil. Ale to vlastne vôbec nie je podstatné.
Silesia
Registrovaný uživatel
ve věku od: 8
ve věku do: 13
Dal: 313 poděkování
Dostal: 260 poděkování

Nový příspěvek od Silesia »

Mathias bojim se přesně tohi cod popsal u sebe a jsem rád, že to tak nemám sam.

Moc netuším co k tomu napsat vic. Mám nejskvelejsiho kutika na světě, který mi věří, coz jr pro mě nesmírně důležité.

Nevim proč me to vzájemné svěření se tak rozbilo a trochu se trapim tím, jak dlouho trn stsv budr trvat. Kromě toho od te doby mám s kutikem krásně ale zakázané představy a fantazie. Myslel jsem si, že i tohle uz mam za sebou, ale s prohloubením toho vztahu, se to vrátilo.
radoslav
Registrovaný uživatel
ve věku od: 10
Výkřik do tmy: Najviac smutní bývajú tí, ktorí sa zdajú byť najveselší.
Nikto sa ich nepýta, čo ich trápi, pretože rozosmievajú a utierajú slzy iným...
Dal: 116 poděkování
Dostal: 56 poděkování

Nový příspěvek od radoslav »

ahoj i ten muj vztah se posunul.

ale neni rozumne mat taketo predstavi obzvlast ked si s nim dost casto... moze sa lahko stat to co mne ak ti bude hodne zle a on bude na blizku a neudelas nic .....