Ahoj...

Sekce pro příspěvky nových členů fóra - po registraci zde založte nové téma a prozraďte nám pár drobností o sobě, nebo nás jen pozdravte!
Varys
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 6
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: "Fantazii... tu Vám nikdo nevezme."
Dal: 7 poděkování
Dostal: 22 poděkování

Ahoj...

Nový příspěvek od Varys »

Zdravím Vás,

tak jsem po dlouhém váhání dostal tu odvahu se zaregistrovat.
Něco málo o mě: Je mi 40let, 14let ženatý a mám syna, kterému je 12let. Svojí orientaci zdárně celou dobu tajím a o tom, že se mi líbí dívky a chlapci ve věku od 6 do 12let... o tom ví jen 3 kamarádi.
Před rodinou vše tajím. Dokáži svojí skrytou sexuální touhu potlačovat a volnost dostává jen na fantazijní úrovni. Ačkoliv mám syna ve věku 12ti let, nikdy mě nenapadlo ho jakkoliv ohrozit na výchově, nebo jevit před ním známky, že se mi líbí i někteří chlapci jeho věku... i když z 80% upřednostňuji dívky. Rodina je pro mě rodina a tam své fantazie, potřeby netahám... v tom mám absolutně jasno.
Také jsem proti jakémukoliv mravnímu ohrožování dětí! S dětmi občas pracuji a perfektně si rozumíme.

Jako svůj stimul rád fotografuji a natáčím videa, která si rád stříhám na různé sekvence, které mě uspokojují a vystačím si s youtubem a imgsrc :)

Třeba i rád o sobě napíši víc a rád se něco dozvím o Vás...
Abych pravdu řekl... děsím se svého okolí... Jistě víte jak se na nás pedofily lidé dívají. Vím na 100% třeba to, kdyby se můj šéf v práci dozvěděl, že jsem pedofil, hned by mě vyrazil a já bych tím ohrozil i celý život rodiny... Vůbec by ho nezajímaly detaily... Prostě bych letěl... I to, že jsem se rozhodl vstoupit na toto fórům, které nějakou dobu pozoruji... i to mi zatím nahání hrůzu, ale tak nějak mám tu potřebu být mezi "svými", kteří porozumí mému světu, do kterého nerad jen tak někoho pouštím...
Třeba tady nebudu sedět každý den... ale jakmile budu mít potřebu, budu rád, že mám kam jít.

Pokud budete mít na mou osobu nějaké otázky, mnohé rád zodpovím.

Pokusím se zapojit do diskuzí...
Mathias8
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 7
Dal: 152 poděkování
Dostal: 469 poděkování

Re: Ahoj...

Nový příspěvek od Mathias8 »

Ahoj. Som rád, že si napísal a podelil sa snami o svoj príbeh. Mne sa najviac páčia dievčatá vo veku od 8 do 14 rokov a tiež to tajím pred verejnosťou. O mne to vedia iba dve osoby ženského pohlavia. Deti milujem najviac na svete. Mňa by zaujimálo, či si bol vo svojom živote niekedy zamilovaný do nejakej holčičky alebo chlapca a či o tom vedel/a.
Ako si spoznal svoju ženu s ktorou máš syna a ako si vlastne prekonal sám seba(Pre mna to je najtažšia prekážka na svete) že si si našiel ženu.
Ďakujem...
Plyšáček
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Nový příspěvek od Plyšáček »

Ahoj Varysi.
Děkuji ti za tvé představení. Píšeš velice mile a zajímavě. Působíš na mě jako slušný člověk, který se bát nemusí.
Jsem rád, že jsi našel cestu sem a odvahu se zaregistrovat.
Ať se ti zde líbí.
Plyšáček
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
Filip
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 3
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Dieťa je ako kvetina, keď ho odtrhneš, zvädne.
Dal: 585 poděkování
Dostal: 376 poděkování

Nový příspěvek od Filip »

Ahoj Varysi. Vitaj medzi nami. :)
Naposledy upravil(a) Filip dne úterý 19. 7. 2016, 22:13:27, celkem upraveno 1 x.
Honda
Člen skupiny ČEPEK
ve věku od: 7
ve věku do: 14
Výkřik do tmy: Život je boj, ale pokud vedle sebe máte ty správný lidi je život hned lepší.
Dal: 34 poděkování
Dostal: 20 poděkování

Nový příspěvek od Honda »

Ahoj Varys taky tě tu vítam :)
Daniel
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 10
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: O každé dívence smýšlej, chovej se k ní a jednej s ní tak, jako by to byla tvoje milovaná dcera.
Dal: 565 poděkování
Dostal: 723 poděkování

Nový příspěvek od Daniel »

Ahoj Varysi,

vítám tě na fóru. Jsem o rok starší než ty, jsem také o rok déle ženatý, mám desetiletou dceru a ročního syna. Svoji manželku mám rád a jsem za ni vděčný. O mé sexualitě ví. Stejně tak o mé sexualitě ví několik blízkých přátel. Ví o tom i hlavní vedoucí dětského oddílu, kam dcera chodí, a kam jsem se jako vedoucí také zapojil. Celou záležitost jsme v klidu probrali a nakonec mi řekl, že mi stejně chtěl svěřit kluky, tak v tom nevidí problém. A asi nejodvážnější coming out bylo svěření se kamarádovi a otci nádherné sedmileté dcery poté, co naše dvě rodiny strávili dovolenou na nudapláži u moře, kde se kolem mne jeho dcera neustále motala. Také jsme to v klidu probrali. A když jsem se ho zeptal, jak vlastně vnímá přítomnost nahých žen na pláži, tak až na to, že mluvil o jiné věkové kategorii, řekl v podstatě to samé, co jsem o jeho dceři řekl já.

Co se týče naplňování sexuální tužeb, hodně mi pomáhají věci, které se sexualitou zdánlivě vůbec nesouvisí, jako třeba čtení Bible nebo psaní písniček pro děti. Od sexuologa jsem se dozvěděl, že se tomu říká sublimace. Zjistil jsem, že sexualita může být úžasnou motivační a hnací silou, pokud ji člověk dokáže správně usměrnit.

Jinak je fajn, že jsi sem přišel. Je dobře, když se člověk má komu svěřit, a že jsi o své sexualitě několika kamarádům řekl. Nicméně moje zkušenost je, že svěřit se někomu mimo komunitu znamená skoro po každé větě vysvětlovat, co tím vlastně myslím. Když jsem měl možnost hovořit s jiným pedofilem, můj protějšek přesně věděl, o čem hovořím, a několikrát se stalo, že za mě dokončil větu stejnými slovy, která jsem chtěl použít já.

Takže ať se ti u nás líbí a doufám, že ti fórum pomůže podobně, jako před pár lety pomohlo mě.

Daniel
Všichni dospělí byli nejdříve dětmi. Ale málokdo se na to pamatuje.
Antoine de Saint-Exupéry: Malý princ
Varys
Registrovaný uživatel

Mathias8 píše:Ahoj. Som rád, že si napísal a podelil sa snami o svoj príbeh. Mne sa najviac páčia dievčatá vo veku od 8 do 14 rokov a tiež to tajím pred verejnosťou. O mne to vedia iba dve osoby ženského pohlavia. Deti milujem najviac na svete. Mňa by zaujimálo, či si bol vo svojom živote niekedy zamilovaný do nejakej holčičky alebo chlapca a či o tom vedel/a.
Ako si spoznal svoju ženu s ktorou máš syna a ako si vlastne prekonal sám seba(Pre mna to je najtažšia prekážka na svete) že si si našiel ženu.
Ďakujem...
Ahoj,

Ano byl jsem zamilovaný do dívky a nejednou. Na jednu ale nezapomenu. Jmenovala se Klára a bylo jí tehdy 10 let a mě něco kolem 18 nácti, Hodně jsme si spolu rozuměli... Já tenkráte dělal různé akrobatické kousky a to bylo pro holky zajímavé, takže se kolem mě docela pohybovaly často... Klára byla něčím výjimečná. Měla ohromně husté mikádo a to mě na ní rajcovalo... Pořád jsem za ní dolízal a ona ze mě měla srandu. Kreslil jsem jí obrázky, skládal básně... Byly chvíle, že jsem měl pocit, že na něco čeká... Já si od ní držel dlouho tělesný odstup, ale jednoho dne na mě skočila a začala mě vášnivě líbat... Na jednu stranu to bylo mé zbožné přání, ale když se to stalo, utnul jsem to a řekl jí že ne... že to prostě nemůžeme... Pamatuji si, jak jsem se ocitl v citové pasti... Já jí miloval, ona mě taky... já musel být za toho rozumného a couvnout... ona to pak vzala jako můj nezájem o ní. Jednoho dne pak na plaveckém bazénu jí vidím, jak jde za nějakým klukem, kterému mohlo být tak 15 let a vášnivě se s ním líbala...

I po těch letech to cítím, jak to zabolelo a já proklínal svět ve kterém žiji a tu hroznou nespravedlnost... Trvalo to chvíli, než jsem si našel holku svého věku... O panictví jsem přišel pak s ní v celkem pozdním věku... někdy v 25 letech myslím...

Po letech potkávám Kláru na sociální síti. Je už dospělá a má rodinu a děti... Co mě dostalo, že dodnes má schované všechny moje obrázky, co jsem jí kreslil i ty básničky. Ačkoliv naše cesty šly různými směry, nyní na tuhle zkušenost vzpomínám rád a vím, že jsem tehdy pro ní něco znamenal...

Jinak s mojí ženou jsem se seznámil náhodně. Nejdříve kamarádi, sport společně a nějaká zábava... pak už jsem v tom lítal... Přišlo to tak nějak samo. Sex mě s ní bavil... Narodilo se nám dítě a jak roky ubíhají, láska se mění na jakousi zvyklost a toleranci. Kdybych o ní měl přijít, bolelo by mě to, ale na druhou stranu třeba sex spolu máme opravdu minimálně. Já ho nepotřebuji, jelikož se ukájím fantazijně... Žena je tolerantní a tak trochu v tomhle zvláštní. Myslím si, že mi je celý život co spolu jsme věrná. Dělá vše pro zachování integrity rodiny... Jako otec funguji totiž skvěle. Pracuji, bydlení máme, o kluka se starám... nekouřím a nepiji alkohol (jen výjimečně). Cením si jí a vážím za to jaká je a za její přístup. Podle mě netuší, že jsem pedofil a kdyby se to dozvěděla, myslím si, že by zpanikařila ve strachu o našeho syna a podezírala by mě, zdali jsem na něj něco nezkoušel... Má skvělé rodiče. Jsou pobožní a kdyby se dozvěděli o mě pravdu, tak mě nechají snad upálit a manželku i s dítětem by stahovali k sobě.

Bojím se o tom mluvit. Vidím okolí, jak se na pedofilii dívají. Nedokážou jí rozdělovat na kategorie... možná i proto, že nechtějí.

Líbí se mi holky a někteří kluci ve věku 6 až 12 let (+/-) - svojí sexuální energii dokážu vybíjet na fantazijní úrovni. Jsem kreativní člověk a když mě zavřete mezi 4 stěny a dáte mi do ruky kámen, za chvíli si budu kreslit jako jeskynní muž obrázky dívek a chlapců na stěnu a pomocí fantazie kresby doutvářet.
Je pravda, že v tomto světě trávím čas skoro pořád. Ať jdu po ulici, nebo v práci, když usínám... Fantazie stále pracuje...

Hodně času třeba trávím tím, že brouzdám v ulicích a tajně si natáčím dívky a chlapce... z videí pak dělám snímky a obdivuji jejich krásu.

Můj názor je, že jen málo pedofilů shledává "vlastní deviaci" závadnou. Mě fantazie obohacuje život a není tak nudný. Jsem veselí člověk, protože když je zle, mám tady svůj svět ve kterým se někdy ale cítím být osamělí a mám potřebu ho nějakým způsobem sdílet. Nikomu neubližuji a nechci se měnit jen proto, že si to společnost přeje... přišel bych tím o svojí přirozenost. Nehledám léky na pedofilii... hledám porozumění.

Trochu jsem se rozepsal... Jsem rád, že se mohu takhle "vykecat". Kdybych se nebál svého okolí, tak bych i jako pedofil vystupoval veřejně a ukázal lidem, že jsou tady i tací, kteří netouží dítěti ubližovat, ale naopak... pomáhat mu, chránit ho a svým způsobem milovat bez zásahu do jeho mravní výchovy.
Varys
Registrovaný uživatel

Jinak Vám všem děkuji za přivítání *child*
Jeremy
Registrovaný uživatel
ve věku od: 12
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Milovať okrem iného znamená vážiť si objekt svojej túžby. Dosť na to, aby som nezradzoval jeho dôveru...
Dal: 467 poděkování
Dostal: 300 poděkování

Nový příspěvek od Jeremy »

Tak dodatocne Ta vitam aj ja a verim, ze tu najdes, co hladas a mozno este nieco naviac :)

Z toho co pises na mna posobis ako vyrovnany clovek s rozumnym pristupom k svojmu zivotu, ale urcite aj Ty mozes obohatit svoj pohlad, pripadne pomoct inym, ktori vo svojom zivote len tapaju. Samemu mi tieto stranky v pred casom dost pomohli. Ani nie tak v nahlade na zivot a vlastny osud, ale nasiel som tu nieco ine. Clovek asi potrebuje svoj zivot zdielat, moct niekomu povedat, kym skutocne je a byt pochopeny. Empatiou operujeme navonok, ale potrebujeme ju aj prijimat a u ludi s podobnym osudom to je jednoduchsie. Ak to bude aspon trochu mozne a bezpecne, prial by som Ti, aby nieco podobne zafungovalo aj vo tvojom vzahu s manzelkou. To rozhodne nieje navadzanie, ale v pripade, ze by sa to podarilo, bol by to rozhodne krok k vacsiemu zblizeniu :)

Prajem Ti vela zdaru
Varys
Registrovaný uživatel

Děkuji Jeremy za hezké přivítání.

Je to tak jak píšeš... empatii nejenom dáváme svému okolí, ale potřebujeme jí i přijímat *yes*