Přijde mi šílené jak se někdo diví nad tím, že v zemi kde nemají co do úst a válka zničila správní strukturu, nenajde spořádanou společnost dbající evropských standardů...
http://zpravy.idnes.cz/jemen-detske-nevesty-0rx-/zahranicni.aspx?c=A160708_132423_zahranicni_kha
No možná bych top mohl pomoct zmírnit, že bych se tam odstěhoval a jednu nevěstu si vzal, ale asi bych ji moc rozmazloval :0)
V Jemenu provdávají i jedenáctileté dívky
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 12 poděkování
- Dostal: 508 poděkování
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci i dívky
- ve věku od: 6
- ve věku do: 12
- Výkřik do tmy: "Fantazii... tu Vám nikdo nevezme."
- Dal: 7 poděkování
- Dostal: 22 poděkování
Re: V Jemenu provdávají i jedenáctileté dívky
No ale ona by nakonec zestárla a ženit se a rozvádět dokola... to by jim ty holky brzy došly
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1738 poděkování
- Dostal: 3606 poděkování
Re: V Jemenu provdávají i jedenáctileté dívky
Když "zestárne" milovaná osoba, tak ji přece nepřestanu milovat, ne?Varys píše:No ale ona by nakonec zestárla a ženit se a rozvádět dokola... to by jim ty holky brzy došly
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!