Yours sexuality

Section of the forum for English discussion about pedophilia.
przemko ;)
Nový člen
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 6
ve věku do: 8

Yours sexuality

Nový příspěvek od przemko ;) »

Unfortunately, the participation of the Czech forum , but here , in Poland managed to create such a site . So I have to be very possible , talk with people with the same problem as me .

So I have a question . As you look at your sexuality ? For me it is a little problematic. When I was the age of the children in the circle of my interests , I felt a slight discomfort .
Naposledy upravil(a) Kasz dne úterý 12. 7. 2016, 12:56:05, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Theme renamed (Yurs -> Yours) :)
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Yurs sexuality

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

I have no problem with my sexuality. I am always delighted when I see a little girl.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
george

Re: Yours sexuality

Nový příspěvek od george »

Napisz po polsku o co Ci chodzi, to przetłumaczę.
przemko ;)
Nový člen
ve věku od: 6
ve věku do: 8

Nový příspěvek od przemko ;) »

george píše:Napisz po polsku o co Ci chodzi, to przetłumaczę.
Oo. Dzięki. Chodzi o to, że dla mnie jest to niechciana forma seksualności. Byłem lekko zażenowany kiedy wchodząc na tą stron zobaczyłem wiek preferowany. Chymm.... Z jednej strony jestem pedofilem, z drugiej chciałbym by istniał na to jakiś lek, który by całkowicie mnie z tego wyleczył.
Troper
Registrovaný uživatel
ve věku do: 14
Dal: 37 poděkování
Dostal: 42 poděkování

Nový příspěvek od Troper »

przemko ;) píše:
george píše:Napisz po polsku o co Ci chodzi, to przetłumaczę.
Oo. Dzięki. Chodzi o to, że dla mnie jest to niechciana forma seksualności. Byłem lekko zażenowany kiedy wchodząc na tą stron zobaczyłem wiek preferowany. Chymm.... Z jednej strony jestem pedofilem, z drugiej chciałbym by istniał na to jakiś lek, który by całkowicie mnie z tego wyleczył.
I fully understood what you wrote :) and unfortunately, I feel the same.
Troper
Registrovaný uživatel
ve věku do: 14
Dal: 37 poděkování
Dostal: 42 poděkování

Nový příspěvek od Troper »

przemko ;) píše:Chodzi o to, że dla mnie jest to niechciana forma seksualności. Byłem lekko zażenowany kiedy wchodząc na tą stron zobaczyłem wiek preferowany. Chymm.... Z jednej strony jestem pedofilem, z drugiej chciałbym by istniał na to jakiś lek, który by całkowicie mnie z tego wyleczył.
Translating for people who do not understand any Polish (not a native speaker of Polish, never learned ot either, but it can be mostly understood if you have some exposure to other Slavic languages and are a Slovak or Czech native speaker, it is not that different from Czech or Slovak):

The things is, for me it is an unwanted form of sexuality. (I do not understand the second sentence that much, something about preferred age). Hmmm.... On one hand, I am a pedophile, on the other hand I would like to have some medication that would cure me completely from it.