Unfortunately, the participation of the Czech forum , but here , in Poland managed to create such a site . So I have to be very possible , talk with people with the same problem as me .
So I have a question . As you look at your sexuality ? For me it is a little problematic. When I was the age of the children in the circle of my interests , I felt a slight discomfort .
Yours sexuality
-
- Nový člen
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 6
- ve věku do: 8
Yours sexuality
Naposledy upravil(a) Kasz dne úterý 12. 7. 2016, 12:56:05, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Theme renamed (Yurs -> Yours) :)
Důvod: Theme renamed (Yurs -> Yours) :)
-
- Na trestné lavici
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 4
- ve věku do: 12
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
- Dal: 1170 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Re: Yurs sexuality
I have no problem with my sexuality. I am always delighted when I see a little girl.
-
- Nový člen
- ve věku od: 6
- ve věku do: 8
Re: Yours sexuality
Oo. Dzięki. Chodzi o to, że dla mnie jest to niechciana forma seksualności. Byłem lekko zażenowany kiedy wchodząc na tą stron zobaczyłem wiek preferowany. Chymm.... Z jednej strony jestem pedofilem, z drugiej chciałbym by istniał na to jakiś lek, który by całkowicie mnie z tego wyleczył.george píše:Napisz po polsku o co Ci chodzi, to przetłumaczę.
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku do: 14
- Dal: 37 poděkování
- Dostal: 42 poděkování
I fully understood what you wrote and unfortunately, I feel the same.przemko ;) píše:Oo. Dzięki. Chodzi o to, że dla mnie jest to niechciana forma seksualności. Byłem lekko zażenowany kiedy wchodząc na tą stron zobaczyłem wiek preferowany. Chymm.... Z jednej strony jestem pedofilem, z drugiej chciałbym by istniał na to jakiś lek, który by całkowicie mnie z tego wyleczył.george píše:Napisz po polsku o co Ci chodzi, to przetłumaczę.
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku do: 14
- Dal: 37 poděkování
- Dostal: 42 poděkování
Translating for people who do not understand any Polish (not a native speaker of Polish, never learned ot either, but it can be mostly understood if you have some exposure to other Slavic languages and are a Slovak or Czech native speaker, it is not that different from Czech or Slovak):przemko ;) píše:Chodzi o to, że dla mnie jest to niechciana forma seksualności. Byłem lekko zażenowany kiedy wchodząc na tą stron zobaczyłem wiek preferowany. Chymm.... Z jednej strony jestem pedofilem, z drugiej chciałbym by istniał na to jakiś lek, który by całkowicie mnie z tego wyleczył.
The things is, for me it is an unwanted form of sexuality. (I do not understand the second sentence that much, something about preferred age). Hmmm.... On one hand, I am a pedophile, on the other hand I would like to have some medication that would cure me completely from it.