Fetišistka

Sekce pro příspěvky nových členů fóra - po registraci zde založte nové téma a prozraďte nám pár drobností o sobě, nebo nás jen pozdravte!
potkan
Nový člen
Kontakt: [email protected]
Dostal: 7 poděkování

Fetišistka

Nový příspěvek od potkan »

Zdravim vas,
kdyz uz jsem se tu zaregistrovala, tak abych tu nebyla za anonymniho uchyla a smiraka, prihodim neco o sobe.
Mam (pro me docela problematickej) fetis na dlouhy vlasy a na chlupy. V podstate nerozlisuju, kdo je vlastnikem onech vlasu/chlupu, at uz je to mala holcicka, dospelej muz nebo treba dlouhosrstej pes. Neznam nikoho s podobnou (ne)orientaci, ani nevim, kam se zaradit.
Navic mam i dost sadomasochisticky sklony, castecne nekrofilni. (Vsimla jsem si, ze je tu snad jedna nekrofilka? :))

Jinak jsem si nasla tyhle stranky hlavne proto, ze me iritujou lidi v diskuzich na netu - hlavne ted v souvislosti s povolenim adopce homosexualu, vsude slysim narazky i na pedofily, jak jsou hrozne zly a kdovi co jeste. Tak abych mohla realne protiargumentovat - dost veci jsem tu dohledala, takze dik za tyhle stranky. :)
Naposledy upravil(a) Kasz dne středa 13. 7. 2016, 16:05:00, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Do nadpisu doplněna diakritika.
Tsu
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 10
ve věku do: 20
Dal: 145 poděkování
Dostal: 59 poděkování

Re: Fetisistka

Nový příspěvek od Tsu »

Ahoj, rád bych tě tu přivítal. To že nevíš, kam se zařadit je normální. Ony všechny ty tabulky jsou jen umělá kritéria. Každej člověk je svým způsobem jedinečný. Nekrofilka Zuzka k nám bohužel už nechodí, ale třeba se tu ještě někdy objeví. Ale i tak tu najdeš spoustu "zajímavých" lidí :D Tak třeba někdy na chatu :) Tsu
Little Hero
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci a ženy
ve věku od: 5
ve věku do: 12
Dal: 25 poděkování
Dostal: 52 poděkování

Nový příspěvek od Little Hero »

Tsu píše:Ahoj, rád bych tě tu přivítal. To že nevíš, kam se zařadit je normální. Ony všechny ty tabulky jsou jen umělá kritéria. Každej člověk je svým způsobem jedinečný. Nekrofilka Zuzka k nám bohužel už nechodí, ale třeba se tu ještě někdy objeví. Ale i tak tu najdeš spoustu "zajímavých" lidí :D Tak třeba někdy na chatu :) Tsu
Co, Zuzka už sem nechodí? :o Proč?
Little Hero
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci a ženy
ve věku od: 5
Dal: 25 poděkování
Dostal: 52 poděkování

Nový příspěvek od Little Hero »

Ahoj, taky tě zdraví jeden vlastně taky anonymní úchyl. :D Osobně mám radši lidi bez chlupů, jestli chápeš. :D Jak psal Tsu, můžeme se třeba někdy potkat na chatu... Zatím, LH.
Filip
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 3
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Dieťa je ako kvetina, keď ho odtrhneš, zvädne.
Dal: 586 poděkování
Dostal: 376 poděkování

Nový příspěvek od Filip »

Ahoj. Vitaj medzi nami. Na čepeku je vždy miesto pre každého uchyla, alebo uchylku. :D
Naposledy upravil(a) Filip dne úterý 19. 7. 2016, 22:12:57, celkem upraveno 1 x.
potkan
Nový člen
Kontakt: [email protected]
Dostal: 7 poděkování

Nový příspěvek od potkan »

Diky vsem za privitani. :) Tak snad nekdy na tom chatu. :D
Varys
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 6
Výkřik do tmy: "Fantazii... tu Vám nikdo nevezme."
Dal: 7 poděkování
Dostal: 22 poděkování

Re: Fetišistka

Nový příspěvek od Varys »

Ahoj, taky tě zdravím... Jsem tady taky chvíli a cítím se tu být jako doma...

Jak se říká proti gustu žádný dišputát :) Mám kolegu v práci a rozumím si sním skvěle, protože patří mezi pár jedinců v mé blízkosti, kteří o mě vědí, že jsem pedofil. Cestu jsme si k sobě našli asi proto, že i on má jistou "úchylku" jako já, jen jiného rázu... Vzrušuje ho škrcení a rád se dívá na takové ta inscenovaná videa, kde muž třeba zastřelí ženu a pak jí znásilňuje. Znám ho roky a vím, že v reálu by nebyl ničeho takového schopen... Ještě se mu líbí i transexuálové, ale tady v té kategorii je dosti vybíraví... Já díky němu několikrát koukal na "transky" a on zase díky mé společnosti za ty léta zjistil, že i mezi malými holčičkami jsou krásky, které ho oslovují. Mám ho rád, protože když jsme spolu a někde venku jde holčička mého vkusu, hned do mě drcne se slovy: "ty jo... hele koukej tamhle na ní".

Vím, že takovému člověku můžu důvěřovat. Myslím si, že tady na fóru se můžeme se vším svěřit druhým a podiskutovat o tom... Je to jako bychom mi co jsme orientováni sexuálně jinak - jak hovoří standart (zažitá společenská konvence) téhle společnosti - drželi pospolu.

Podle mě, je jedno jakou kdo má "úchylku", důležité je, že tím neporušujeme zákon a mravní výchovu nezletilých.

Vítej ;)