Nádherná je.. Dúfam že bude v poriadku.
http://www.cas.sk/clanok/418603/stratilo-sa-iba-8-rocne-dievcatko-naposledy-ju-videli-s-otcom-odvtedy-jej-niet/
V Banskej-Bystrici sa stratilo 8-ročné dievčatko.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 3
- ve věku do: 50
- Výkřik do tmy: Malý príbeh o láske:
5 ročné dievčatko príde za svojim veľkym bratom a pýta sa ho: "Čo je to láska?" Ten jej odpovie: "Láska je keď si každe ráno zoberieš z mojej školskej tašky čokoládu a ja si ju aj napriek tomu stále dávam na to isté miesto." - Příspěvky: 118
- Dal: 15 poděkování
- Dostal: 22 poděkování
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 11 poděkování
- Dostal: 495 poděkování
Re: V Banskej-Bystrici sa stratilo 8-ročné dievčatko.
"Nezvestná Mija Anastastia je na základe rozhodnutia súdu zverená do starostlivosti starým rodičom. Podľa zistení Čas.sk otec dievčatka pochádza z Juhoafrickej republiky."
Tak se bojím že už s ní utíká někam na jih.
Boli sme kontaktovaní starým otcom maloletej Mije s tým, že sa telefonicky spojil so svojím synom Michaelom Pavlom Klimentom a ten uviedol, že sú celá rodina spolu, sú zdraví a sú v poriadku," informovali splnomocnení advokáti otca maloletej v reakcii na dnešné zverejnenie policajného pátrania.
Zdôraznili, že maloletá Mija je občan Juhoafrickej republiky, kde sa narodila aj vyrastala. "Rozhodnutie o predbežnom opatrení Krajského súdu v Banskej Bystrici nebolo otcovi maloletej známe. Toto rozhodnutie žiadnym spôsobom neobmedzuje výkon jeho rodičovských práv, čo bolo skonštatované aj v predbežnom opatrení. Otec je jediným žijúcim rodičom maloletej a po smrti matky je to práve on, ktorý dôvodne prevzal starostlivosť o maloletú. Od 6. mája 2015 rozsudkom o rozvode, ktorý vydal Krajský súd pre územný celok provincie Východné Kapsko, Juhoafrická republika, je maloletá zverená do osobnej a výlučnej starostlivosti otca," vysvetlili právnici zo spoločnosti URBÁNI&Partners.
Tak se bojím že už s ní utíká někam na jih.
Boli sme kontaktovaní starým otcom maloletej Mije s tým, že sa telefonicky spojil so svojím synom Michaelom Pavlom Klimentom a ten uviedol, že sú celá rodina spolu, sú zdraví a sú v poriadku," informovali splnomocnení advokáti otca maloletej v reakcii na dnešné zverejnenie policajného pátrania.
Zdôraznili, že maloletá Mija je občan Juhoafrickej republiky, kde sa narodila aj vyrastala. "Rozhodnutie o predbežnom opatrení Krajského súdu v Banskej Bystrici nebolo otcovi maloletej známe. Toto rozhodnutie žiadnym spôsobom neobmedzuje výkon jeho rodičovských práv, čo bolo skonštatované aj v predbežnom opatrení. Otec je jediným žijúcim rodičom maloletej a po smrti matky je to práve on, ktorý dôvodne prevzal starostlivosť o maloletú. Od 6. mája 2015 rozsudkom o rozvode, ktorý vydal Krajský súd pre územný celok provincie Východné Kapsko, Juhoafrická republika, je maloletá zverená do osobnej a výlučnej starostlivosti otca," vysvetlili právnici zo spoločnosti URBÁNI&Partners.