V Banskej-Bystrici sa stratilo 8-ročné dievčatko.

Reakce na články z médií (tisk, rozhlas, televize, internet, ...) a diskuze o nich.
kredenc
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 3
ve věku do: 50
Výkřik do tmy: Malý príbeh o láske:

5 ročné dievčatko príde za svojim veľkym bratom a pýta sa ho: "Čo je to láska?" Ten jej odpovie: "Láska je keď si každe ráno zoberieš z mojej školskej tašky čokoládu a ja si ju aj napriek tomu stále dávam na to isté miesto."
Dal: 15 poděkování
Dostal: 22 poděkování

V Banskej-Bystrici sa stratilo 8-ročné dievčatko.

Nový příspěvek od kredenc »

Jednorozec
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 11 poděkování
Dostal: 495 poděkování

Re: V Banskej-Bystrici sa stratilo 8-ročné dievčatko.

Nový příspěvek od Jednorozec »

"Nezvestná Mija Anastastia je na základe rozhodnutia súdu zverená do starostlivosti starým rodičom. Podľa zistení Čas.sk otec dievčatka pochádza z Juhoafrickej republiky."

Tak se bojím že už s ní utíká někam na jih.

Boli sme kontaktovaní starým otcom maloletej Mije s tým, že sa telefonicky spojil so svojím synom Michaelom Pavlom Klimentom a ten uviedol, že sú celá rodina spolu, sú zdraví a sú v poriadku," informovali splnomocnení advokáti otca maloletej v reakcii na dnešné zverejnenie policajného pátrania.

Zdôraznili, že maloletá Mija je občan Juhoafrickej republiky, kde sa narodila aj vyrastala. "Rozhodnutie o predbežnom opatrení Krajského súdu v Banskej Bystrici nebolo otcovi maloletej známe. Toto rozhodnutie žiadnym spôsobom neobmedzuje výkon jeho rodičovských práv, čo bolo skonštatované aj v predbežnom opatrení. Otec je jediným žijúcim rodičom maloletej a po smrti matky je to práve on, ktorý dôvodne prevzal starostlivosť o maloletú. Od 6. mája 2015 rozsudkom o rozvode, ktorý vydal Krajský súd pre územný celok provincie Východné Kapsko, Juhoafrická republika, je maloletá zverená do osobnej a výlučnej starostlivosti otca," vysvetlili právnici zo spoločnosti URBÁNI&Partners.