Juj, jestli to zde z hlediska TV programu teď bude stejné, jako to bývalo na CZGL, bude to určitě velký přínos! (Dal bych ti sem nějaký smajlík se zvednutým palcem, ale nechce se mi ztrácet čas tím, že jej budu hledat

Ahoj,Gabriel Svoboda píše:jj, budu se tu dělit o výsledky svého studia televizního programu, jako na GL fóru.Budu se snažit, aby to vždy bylo alespoň na úrovni "dítě je jednou z hlavních postav", mihnutí sem dávat nebudu.
To je neuvěřitelná doba... :-)Gabriel Svoboda píše:Jestli dobře počítám, tak se, Kaszi, budeme letos v září znát deset let.
Já bych to naopak udělal maximálně komplikovaně.Kasz píše:Hlavně, ať to není nějaké moc komplikované.
A nebo též upozornění na cokoliv zajímavého, co se bude vysílat a co se nás týká.Gabriel Svoboda píše:Filmy a TV program - pak to chápu tak, že v první mají být skutečně jen filmy, zatímco v druhé inscenace, seriály a dokumenty.
Dobré, ono by to možná mohlo fungovat i takhle jednoduše. Určitě je to lepší, než současný stav a uvidí se, jaký o to bude zájem. Jen aby čtenáři pochopili, že to hodnocení se netýká kvality články, ale filmu.Fx100d píše:Nainstaloval jsem plugin hodnocení. Vzhled jistě půjde změnit. První ukázka zde
Pak se to chce jen domluvit, aby každý autor nepsal štítky úplně jiné.Fx100d píše:Co se týče štítků, k filmu můžeš napsat jakékoliv fráze oddělené čárkami a štítky se buď vytvoří nové pokud nejsou, nebo se k nim přiřadí ten film a přidá se do jejich výpisu.