Reakce na TV program a filmovou databázi

Přání, nápady, návrhy na vylepšení, chvála, kritika a stížnosti registrovaných uživatelů. (Noví uživatelé fóra zde mohou zakládat témata či na již založená témata odpovídat až po schválení členem Týmu ČEPEK. Vlákna v této sekci bývají po čase zpravidla zamykány.)
Kuba
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 13
ve věku do: 26
Dal: 360 poděkování
Dostal: 289 poděkování

Reakce na TV program a filmovou databázi

Nový příspěvek od Kuba »

Následující příspěvky byly přesunuty jako off-topic z tématu Au Pair aneb Slečna na hlídání.

Juj, jestli to zde z hlediska TV programu teď bude stejné, jako to bývalo na CZGL, bude to určitě velký přínos! (Dal bych ti sem nějaký smajlík se zvednutým palcem, ale nechce se mi ztrácet čas tím, že jej budu hledat :D)
Světlo mého života, žár mých slabin. Můj hřích, má duše.
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)
Kasz
Administrátor
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1712 poděkování
Dostal: 3595 poděkování

Re: Au Pair aneb Slečna na hlídání

Nový příspěvek od Kasz »

Gabrieli, kdybys chtěl, můžeme ti udělat speciální sekci na pořady v TV... jako to bylo na GL fóru.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

jj, budu se tu dělit o výsledky svého studia televizního programu, jako na GL fóru. :) Budu se snažit, aby to vždy bylo alespoň na úrovni "dítě je jednou z hlavních postav", mihnutí sem dávat nebudu.

Speciální sekce na pořady v TV by se zřejmě dost překrývala se sekcí Filmy. Znám asi pět možných řešení:

1) Existuje sekce Filmy a sekce TV program. O tom, kde který film skončí, rozhoduje náhoda (zda byl v televizi vysílán dřív, než ho někdo stihl dát do sekce Filmy).
2) Existuje jen sekce TV program, o filmech nevysílaných v televizi se diskutuje porůznu jinde na foru. (Tak to bylo na GL fóru.)
3) Existuje jen sekce Filmy, kam jsou vkládány i připomínky, že ten který film bude vysílán v televizi.
4) Existuje sekce FIlmy a vedle ní zvláštní téma "TV program", kam se vkládají příspěvky s odkazy na filmy a upozorněním, že budou vysílány v televizi. (Tak nějak to bylo na Pedodaktylu, jestli jsem to dobře pochopil).
5) Do sekce Filmy se vkládají jen kvalitní umělecké filmy s výrazným zastoupením dětí, které se stejně v televizi moc nevysílají, běžné komerční filmy se dávají do sekce TV program. Problém je, jak to odlišit.

Preferoval bych asi 3), eventuálně 4), pokud by upozornění na televizní vysílání v sekci Filmy někoho rušila.

V případě možnosti 3) mi doufám budete tolerovat, že se tu občas budou objevovat i pořady, které nejsou striktně vzato filmy (seriály, inscenace, dokumenty o dětech). Pořady o pedofilii samozřejmě patří jinam, zřejmě do sekce Reakce na média.
Kasz
Administrátor
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.

Nový příspěvek od Kasz »

Zkus se domluvit s Jirkou, hlavním adminem, určitě to dobře vymyslíte. Jak to bylo na GL fóru, tak se mi to líbilo. Jsem celkem i pro to, že bys byl moderátorem sekce Audiovizuálních děl - tam už by sis to pak uspořádal podle svých potřeb a podle názoru ostatních. Ať není všechno jen na adminech... máme dost své práce. :-) Tvou práci na GL fóru hodnotím jednoznačně pozitivně, a navíc se přece i známe, i když ne osobně, takže za ty roky (a už ani nevím, jak dlouho se známe - 8 let? míň nebo víc?) máš mou plnou důvěru.
MarkM
Registrovaný uživatel
ve věku od: 3
ve věku do: 11
Výkřik do tmy: Nejlepší sexuolog, je stejně nejlepší pedofilní kamarád :) A nebo holčička :P
Dal: 156 poděkování
Dostal: 102 poděkování

Nový příspěvek od MarkM »

Gabriel Svoboda píše:jj, budu se tu dělit o výsledky svého studia televizního programu, jako na GL fóru. :) Budu se snažit, aby to vždy bylo alespoň na úrovni "dítě je jednou z hlavních postav", mihnutí sem dávat nebudu.
Ahoj,
je super, že budeš pokračovat v tom co jsi dělal na GLku, vždycky se hodilo kouknout, co kdy dávají s nějakou holčičkou :)

K realizaci, bod 3 je pro mě nejlepší a bylo by to nejlépe přehledné. Mělo by se k tomu vyjádřit více lidí, jak by to bylo nejlepší pro ně, aby to vyhovovalo co nejvíce lidem.
Někoho milovat a nesmět mu polibek dát, je jako u studánky stát a žízní umírat.
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici

Jsem rád, že se vám televizní program líbil. :) Dík za důvěru, moderátorství se nebráním, pokud bude komunita chtít.

Jestli dobře počítám, tak se, Kaszi, budeme letos v září znát deset let. *drink*
Kasz
Administrátor

Nový příspěvek od Kasz »

Gabriel Svoboda píše:Jestli dobře počítám, tak se, Kaszi, budeme letos v září znát deset let. *drink*
To je neuvěřitelná doba... :-)
Fx100d
Administrátor
ve věku do: 10
Výkřik do tmy: yeelow (10.05.2010 22:04): njn, ty jsi ten dentální úchyl :D
Dal: 404 poděkování
Dostal: 746 poděkování

Nový příspěvek od Fx100d »

Zatím jsem založil fórum TV program, později pak proberem, co s fórem filmy. Z fóra s filmy je vše kopírováno na web. Napadlo mě, že bychom mohli ty nejlepší filmy a pořady vkládat na web, diskuze k nim by mohla být v diskuzi s veřejností a nynější fórum filmy by nahradilo nové s TV programem. Ale záleží, jak to budou chtít udělat ostatní uživatelé. Jakékoliv nápady jsou vítány. Pokud bude Gabriel chtít, můžu mu vytvořit účet i k vkládání článků na web a může se těmto věcem nadále věnovat. Je pak možné odesílat články na web mailem, nebo přímo psát v editoru na webu. Budu rád, když se někdo těmto věcem bude věnovat.
Pedofilie mi něco vzala, ale mnohem více dala. To, co mi vzala, bez toho se obejdu. To, co mi dala, už bych nikdy nechtěl ztratit.
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici

Nevím, jestli by to nebyla moc velká fragmentace - některé filmy a diskuse k nim by byly v sekci Diskuse k veřejností, jiné v sekci TV program, případně by se k jednomu filmu diskutovalo na dvou místech. Kopírování kvalitních filmů na web je dobrý nápad, to je vhodný způsob odlišení filmů typu Voor een verloren soldaat od filmů typu Au Pair, ale jinak by všechny filmy měly být jen v jedné sekci a mít k sobě jen jednu diskusi.

Možnost vkládání článků na web asi nepotřebuju, já jsem spíš upozorňovač, ne pisatel recenzí a článků o dojmech z filmu, na to jsou tady mnozí povolanější. :)
MarkM
Registrovaný uživatel
ve věku do: 11
Výkřik do tmy: Nejlepší sexuolog, je stejně nejlepší pedofilní kamarád :) A nebo holčička :P
Dal: 156 poděkování
Dostal: 102 poděkování

Nový příspěvek od MarkM »

Tuhle sekci s filmy bych nechal jak je. Sem by se dávaly všechny filmy (i seriály) pod ně se diskutovalo a dávalo se i upozornění, kdy jaké film budou dávat. Nejlepší filmy by se dávaly na web s tím, že diskuze k nim (a tím i seznam) by se mohli udělat ve veřejné sekci jako kopie ? (teď si nejsem úplně jistý, jak to přesně funguje..myslím že, tak, že do veřejné sekce by se přesunulo téma a tady by zůstala jen jeho stínová kopie ? )
Kdyby se ty nej filmy, které budou na webu přesunuly do diskuse z veřejností a zde se nechala kopie. Tak by tady v téhle sekci zůstal kompletní seznam filmů, bylo umožněno diskutovat pod nejlepší filmy v sekci s veřejností. Jen by někdo musel rozhodovat co je dobré a co ne a také by muselo být zakázáno vytvářet nové téma v sekci s nejlepšíma filmy, aby se všechny filmy dávaly sem a tam se jen přesouvali ty nejlepší. Potom by pod jedním filmem nemohli vzniknout dvě diskuze...
Někoho milovat a nesmět mu polibek dát, je jako u studánky stát a žízní umírat.
Kasz
Administrátor

Nový příspěvek od Kasz »

Hlavně, ať to není nějaké moc komplikované. Snad by stačila jedna sekce Filmy (klidně ať tam má přístup pro komentování i veřejnost) a jedna sekce TV program.
Kuba

Nový příspěvek od Kuba »

Kasz píše:Hlavně, ať to není nějaké moc komplikované.
Já bych to naopak udělal maximálně komplikovaně. :D

Na fóru bych to nechal jen jako upozorňování na filmy v TV, plus nějaká diskuse k nim (jako bylo na GL fóru) a potom bych kompletně přepracoval sekci s filmy na webu na něco ve stylu zjednodušené ČSFD (RareFilmFinder, LostMovies Archive apod.); šlo by o databázi filmů se základními informacemi a čtenářskými recenzemi (pokud by je někdo napsal), dále pár fotek, odkaz na upoutávku k filmu na Youtube (pokud je), odkaz na titulky pokud jsou k dispozici a také možnost, aby čtenáři mohli filmy ohodnotit. Databáze by samozřejmě umožňovala i vyhledávání a řazení filmů (podle hodnocení, obsahu dle zařazení do kategorií (holčičky, kluci, vztah dospělý-dítě, komedie, drama, problémy dospívání, první lásky, apod.).

Tohle je samozřejmě velmi náročné řešení, ale už jsem říkal Jirkovi, když byl za mnou, že články o filmech na webu v současné podobě považuji za nedůstojné (pouze zkopírovaný text odjinud) a trochu mě to zaráží na webu, který jinak myslím klade velký důraz na kvalitu článků (a tím se třeba liší od Pedo.cz). Naopak databáze filmů s dětmi v češtině tak, jak jsem popsal výše, je už dlouho mým snem a pokud by tu byla vůle se do dlouhé a náročné práce na ní pustit, snažil bych se být maximálně nápomocný. Mohl bych zkusit, jestli bych nepřesvědčil toho jednoho pedofilního programátora, co jsem s ním na pokoji, ke spolupráci :), případně by snad šlo někoho k naprogramování databázi namotivovat i penězi (v tom případě bych na to určitě přispěl, byť mé možnosti jsou v tomto ohledu momentálně omezené). No a hlavně bych se podílel na zaplnění a nastartování databáze.

Uvědomuji si, že tohle řešení je hodně náročné. Myslím ale, že by ČEPEK měl plnit i roli komunitního webu (ostatně to má přímo v názvu), tedy stránek, kam pedofilové budou chodit nejen za informacemi, ale i za zábavou. Dávat sem galerie fotek by bylo v mnoha ohledech "o hubu", ovšem sekce filmů (a stejně by šly udělat i knihy) by spolu s chatem mohla být právě takovou veřejnost neprovokující komunitní částí webu a něčím, co by ČEPEKu zvedlo návštěvnost a přitáhlo nové členy.

Tohle samozřejmě nejde dát dohromady přes noc, svou ideu sem předkládám k diskusi. Pokud by se líbila, věřím, že by byla časem realizovatelná (a jak už jsem napsal, k jejímu uskutečnění jsem ochoten a připraven přispět).
Fx100d
Administrátor

Když koukám, co bys od toho očekával, mám dojem, že by nebyl problém to udělat nějakým pluginem, keywordy a podobnými vychytávkami, které WP zvládá. Databáze by pak šla spravovat běžně přes profil ve WP. Dej mi pár dní, zkusím se na to podívat.
Pedofilie mi něco vzala, ale mnohem více dala. To, co mi vzala, bez toho se obejdu. To, co mi dala, už bych nikdy nechtěl ztratit.
Fx100d
Administrátor

Re: TV program a filmová databáze

Nainstaloval jsem plugin hodnocení. Vzhled jistě půjde změnit. První ukázka zde
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici

Komplexní databáze à la CSFD by byla naprosto úžasná věc. Ale realizovat se to dá asi až v dlouhodobém horizontu a přesahuje to rámec současného webu a fóra. Na fóru bych to opravdu udělal maximálně jednoduché, stačila by jedna sekce Filmy (případně s kopírováním kvalitních filmů do jiné sekce, jak to píše MarkM, pokud by to bylo realizovatelné). Pokud chcete dvě sekce - Filmy a TV program - pak to chápu tak, že v první mají být skutečně jen filmy, zatímco v druhé inscenace, seriály a dokumenty.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Kasz
Administrátor

Nový příspěvek od Kasz »

Gabriel Svoboda píše:Filmy a TV program - pak to chápu tak, že v první mají být skutečně jen filmy, zatímco v druhé inscenace, seriály a dokumenty.
A nebo též upozornění na cokoliv zajímavého, co se bude vysílat a co se nás týká.
Kuba

Nový příspěvek od Kuba »

Fx100d píše:Nainstaloval jsem plugin hodnocení. Vzhled jistě půjde změnit. První ukázka zde
Dobré, ono by to možná mohlo fungovat i takhle jednoduše. Určitě je to lepší, než současný stav a uvidí se, jaký o to bude zájem. Jen aby čtenáři pochopili, že to hodnocení se netýká kvality články, ale filmu. :)

Dala by se tam přidat i možnost vkládání komentářů (stručných uživatelských recenzí a la ČSFD), které by se zobrazovali pod recenzí hlavní (kterou bych v ideálních případech viděl jako původní text většího rozsahu - aspoň u těch nejklasičtějších filmů).

No a ty "keywords" jsou super, chce to jen zapřemýšlet nad tím, které kategorie zvolit. Za mě by to mohli být:

"kluci", "holky" (potom možná pro lepší rozlišení i "kluk v hlavní roli", "dívka v hlavní roli"), "první lásky", "problémy dospívání", "sexuální zneužívání", možná i "týrání a násilí na dětech" (jsem na rozpacích, nic hezkého, ale je to téma mnoha filmů s dětmi), "vztah dítě-dospělý", "odvážné scény" (opět jsem na rozpacích, ale podle mě by to mohlo být a slovo "odvážné" se mi líbí víc než "kontroverzní" používáné na RareFilmFinderu), potom možná i rozlišení dle věku dětí: "0-6", "7-12", "13-15", dále základní rozlišení žánru: "komedie", "drama", "fantasy/sci-fi", "akční", "dobrodružný", "dokumentární", "horor", "rodinný", "muzikál/písničkový", "podle skutečných událostí", "film", "seriál" a potom třeba i kategorie "k dispozici cz/sk titulky", což bude pro mnoho lidí podstatné při výběru.

Odkaz na titulky by šel vkládat k recenzím (tedy do článku).

Potom by to ještě chtělo udělat, aby při otevření webové sekce "zajímavé filmy" se nejprve objevilo nějaké úvodní slovo a možnost výběru filmů dle hodnocení a dle kategorií, aby bylo snadné si vybrat.

Optimálně by pak v recenzi (článku) mohly být i fotky představitelů dětských rolí a ideálně pak i s hrubým procentuálním vyjádřením, kolik času jsou ve filmu skutečně vidět (jako je na Lost Movies Archive). Potom bych v těch článcích udělal sjednocený první odstavec, kde by byly údaje jako český, anglický a původní název filmu, země původu, rok výroby a stopáž (třeba země původu bývá u filmů první věc, která mě zajímá) a na konec článku bych dal procentuální hodnocení recenzenta (ať se máme pro co hádat :D).

Děkuji, že se na tom začalo pracovat a platí, že bych rád s touto sekcí pomohl (nejvíce práce asi budu moc odřít po nocích na víkendových propustkách, nicméně první taková mě čeká při dobrém průběhu až za pět týdnů...)
Fx100d
Administrátor

*suicide* To je práce na pětiletku. *moll*

Ale vše co píšeš WP umí i v současném stavu. K tomu hodnocení se dá samozřejě také napsat o jaké jde hodnocení. Ty diskuze bych právě páchal pomocí fóra (ale na rozdíl od současného stavu někde ve veřejné diskuzi, aby se mohli vyjádřit i neregistrovaní), proto si myslím, že vůbec nebude na škodu, když se nějaký film objeví jak v databázi filmů, kde bude podrobné info a zároveň jako zmínka v TV programu. Naopak v TV programu by pak stačil odkaz na již vložený film a bylo by vystaráno.

Co se týče štítků, k filmu můžeš napsat jakékoliv fráze oddělené čárkami a štítky se buď vytvoří nové pokud nejsou, nebo se k nim přiřadí ten film a přidá se do jejich výpisu. Každá rubrika podporuje popis, tedy úvodní slovo jako v poradně nebo v životních příbězích. Vkládání videí a obrázků také není problém. Představy o filmech jsem měl také podobné, ikdyž asi ne tak úplně do detajlů, ale bohužel jsem se k tomu ještě nedostal. A psát recenze nemohu, na filmy mi moc času nezbývá. Zkrátka to chce někoho, koho to baví.

Také ten chat zase usnul. Musím zase trochu popíchnout programátora.
Kuba

Nový příspěvek od Kuba »

Fx100d píše:Co se týče štítků, k filmu můžeš napsat jakékoliv fráze oddělené čárkami a štítky se buď vytvoří nové pokud nejsou, nebo se k nim přiřadí ten film a přidá se do jejich výpisu.
Pak se to chce jen domluvit, aby každý autor nepsal štítky úplně jiné.

A ještě jsem si říkal, že takhle to anonymní hodnocení není úplně ideální, protože jej někdo může naschvál kazit (třeba dávat nejnižší hodnocení všem BL filmům nebo filmům, které jsou v hodnocení výše než jeho favorit). Systém podobný ČSFD, kde hodnotí registrovaní a výpis jejich hodnocení se u filmu zobrazuje je z tohoto hlediska hodnověrnější. Možná ale to samotné hodnocení není zase tak důležité, stejně sem zatím nechodí asi dost lidí na to, aby hodnocení mělo opravdu vypovídající hodnotu.
Kuba

Nový příspěvek od Kuba »

A ještě jeden nápad k filmům - Myslíte, že by měla smysl filmová sekce k obecným otázkám? Sekce, kam by se vkládala témata jako "Váš nejoblíbenější film/herečka/herec?", "Jaké filmy máte nejraději?", "Hraje u vás při výběru filmu roli i skutečnost, zda v něm je nějaká "odvážná" scéna?", apod.