Disney: Kráľovná Elsa nie je lezba!

Sekce pro vkládání článků, které se nehodí do ostatních podsekcí Reakce na média a které jsou zároveň s ohledem na téma fóra relevantní, a následnou diskuzi mezi uživateli (případně i neregistrovanými návštěvníky). Prosím, vkládejte pouze články valné kvality.
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
Mathias8
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 7
ve věku do: 12
Dal: 152 poděkování
Dostal: 469 poděkování

Disney: Kráľovná Elsa nie je lezba!

Nový příspěvek od Mathias8 »

Akokoľvek absurdne a nezmyselne to znie, LGBT lobby tlačí na produkciu Disneyoviek, aby v 2. diele obľúbenej detskej rozprávky Ľadové kráľovstvo (v origináli Frozen) spravili z kráľovnej Elsy lesbičku. Podporte nás, prosím, v požiadavke, aby zástupcovia spoločnosti Disney neustúpili týmto tlakom, a aby kráľovná Elsa, s ktorou sa stotožňuje milióny detských diváčok na celom svete reprezentovala prorodinné hodnoty.
Petícia vo vnútri - stačí meno, priezvisko a mail. Treba 500 000 hlasov. Zatiaľ ich je 243 611 hlasov.
http://www.citizengo.org/sk/fm/34549-disney-princezna-elsa-nie-je-lesbicka?tc=fb&tcid=23160374
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Disney: Kráľovná Elsa nie je lezba!

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Jsem proti tlakům z obou stran. O tomto má rozhodovat umělec, který Elsu vymyslel.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Jednorozec
Registrovaný uživatel
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 13 poděkování
Dostal: 515 poděkování

Nový příspěvek od Jednorozec »

Souhlas s Gabrielem...
Nicméně není to tak, že o tomhle už umělec rozhodl a někdo to chce změnit?
Plyšáček
Na trestné lavici
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Nový příspěvek od Plyšáček »

Tak vám nějak nevím.
Rozhodnutí o tom, jaké orientace bude Elsa, by mělo zůstat na jejím tvůrci. Toto rozhodnutí by však mělo být maximálně uvážlivé. Vždyť princeznu Elsu mají za vzor tisíce a tisíce malých holčiček. A prostřednictvím pohádek se děti seznamují se základními lidskými archetypy (vzorci chování). Napodobováním svých hrdinů postupně vrůstají do reálného světa a v něm často hledají realizaci svého pohádkového předobrazu. Je otázkou, kam by lidstvo směřovalo, kdyby pohádky ovládly nositelé nejrůznějších sexuálních variací. Možná by byli všichni chápavější, tolerantnější a více přijímající své vlastní odchylky. Na druhou stranu by to mohlo posílit perverznosti všeho druhu.
Naposledy upravil(a) Marco Freeman dne pondělí 6. 6. 2016, 17:45:56, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Odstraněn obrázek - není nutné mít zde obrázek Elsy. :)
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
Livrey
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 3
ve věku do: 9
Dal: 389 poděkování
Dostal: 25 poděkování

Nový příspěvek od Livrey »

Plyšáček píše:Na druhou stranu by to mohlo posílit perverznosti všeho druhu.
Tedy nevím jak by polibek dvou dívek (předpokládám, že k ničemu skandálnějšímu v průběhu filmu nedojde) měl posílit úchylnost nové generace. Zvláště když už je v dnešní společnosti homosexuální orientace brána za normální možnost k té heterosexuální.
Dost fandím Elze lesbě, ale přesto mi tlak na autory přijde nesmyslný. A to z obou stran. Nevidím důvod proč by se v každé pohádce museli hlavní postavy spárovat s další postavou. Cožpak nemůžou jenom být šťastné samy o sobě? Ale to bychom potom asi nemohli mít druhý díl, no...
Forst Jan
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 3
ve věku do: 11
Kontakt: Email: [email protected]
Mobil: +420 737 739 767
Výkřik do tmy: Navždy kamarád, nikdy láska.
Dal: 529 poděkování
Dostal: 370 poděkování

Nový příspěvek od Forst Jan »

Livrey píše:Nevidím důvod proč by se v každé pohádce museli hlavní postavy spárovat s další postavou. Cožpak nemůžou jenom být šťastné samy o sobě?
To je jedna z věcí, co bylo "vzácné" na Else, že prostě na konci filmu je šťastná i bez partnera.
Lidé ji tak vnímají trochu jako postavu, co boří mýty, a tak by ji chtěli jako lesbu. A i když já bych uvítal příběh s hlavní postavou homosexuální, tak kdybych byl autor Elsy, nechal bych ji bez partnera (partnerky) a přesto šťastnou.
Děkuji