Policisté pátrají po dvanáctiletém Afghánci (AHMADZAI NOOR MAHMAD), který zmizel z dětského domova Sedlec - Prčice. Chlapec mluví špatně Česky i Anglicky, naopak mluví plynně Persky). https://tydenikpolicie.cz/z-detskeho-domova-na-pribramsku-utekl-dvanactilety-afghanec/
A co na to český internet:
12ti lety afganec vychovany v nenavisti bude umet s kalachem lip nez vetsina slunecnych cechacku. A kulka od ditetete je stejne ucinna jako kulka od dospeleho, jak rikal nejmenovy liberijsky jeneral.
No,to asi opravdu sdílet nebudu. Ještě vědomí,že z mých daní tady živím tohle,krom cikánů...! Ať si jde a stará se o sebe,sám!
Kdo ho nalezne dostane pres drzku:-D
Zastřelit je tu zbytečně a stojí stát jen prachy
Sel se odpálit
To vydim v cale ve Franci a to mi stačí zmrdi zasraný.
Je mi z toho až špatně, kolik nenavisti je v lidech, kteří odsoudí dítě jen kvůli zemi původu.
Z dětského domova utekl dvanáctiletý chlapec
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 3
- ve věku do: 11
- Kontakt: Email: [email protected]
Mobil: +420 737 739 767 - Výkřik do tmy: Navždy kamarád, nikdy láska.
- Dal: 529 poděkování
- Dostal: 370 poděkování
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 13 poděkování
- Dostal: 515 poděkování
Re: Z dětského domova utekl dvanáctiletý chlapec
Jen jsem si u těch rasistických řečí vzpomněl na jeden výzkum chyby genomu v populaci. Konkrétně se jednalo o gen/chybu co měl být společný slovanům. Jeho největší výskyt byl od polska přes ukrainu až do afghánistánu, kde ho měla snad větší procento lidí než v CR....