Konec pedofilů? Švédové vyvíjí nový lék (eurozpravy.cz)

Reakce na články z médií (tisk, rozhlas, televize, internet, ...) a diskuze o nich.
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 27
Kontakt: [email protected]
Dal: 1394 poděkování
Dostal: 3221 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

Trošku zavádějící titulek. Pedofilie tady byla, je a bude. Na tom žádný lék nic nezmění.

Na druhou stranu:

Vědci varují, že sexuální fantazie o dětech a nezletilých mezi dospělými celkem běžné, ale většina z nich je ignoruje, nebo by se podle nich nezachoval.

Píšou, že je to běžné a že by se většina lidí podle fantazií nezachovala. Tak nevím, na co chtějí mít ten lék. Ale otázkou je, jaká je oficiální zpráva ze Švédska, tohle je zase nějaká převzatina, bez větších podrobností.
Československá pedofilní komunita – již 12 let s Vámi! ❤️💙
Daniel
Člen skupiny ČEPEK
ve věku do: 10
Výkřik do tmy: O každé dívence smýšlej, chovej se k ní a jednej s ní tak, jako by to byla tvoje milovaná dcera.
Dal: 573 poděkování
Dostal: 708 poděkování

Re: Konec pedofilů? Švédové vyvíjí nový lék (eurozpravy.cz)

Nový příspěvek od Daniel »

Po přečtení článku se mi vybavila věta z filmu Jak básníci přicházejí o iluze:

Proti této nemoci zná lékařská věda dva léky. Bohužel, ani jeden nepomáhá.

:D
Všichni dospělí byli nejdříve dětmi. Ale málokdo se na to pamatuje.
Antoine de Saint-Exupéry: Malý princ
simgiran
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci a ženy
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Kontakt: e-mail: [email protected]
Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
Dal: 441 poděkování
Dostal: 531 poděkování

Nový příspěvek od simgiran »

V podstatě by to měl být takový lepší Androcur. Asi to nějak příměji tlumí produkci testosteronu, protože to údajně zabírá během tří dnů. (O jiných léků uvádí, že nástup účinku může trvat měsíce, ale co jsem slyšel, tak se jedná spíš tak o dva týdny, možná tu někdo dokáže říct víc.) Výhodou by také mělo být, že při zahájení léčby nedochází k dočasnému zvýšení hladiny testosteronu, což u jiných používaných léků údajně nastat může. Nevím, jak dobře je to snášeno, možná by se dala najít data k onkologickým pacientům. Možná nějaké vedlejší účinky odpadnou, ale těžko se může neprojevit dopad poklesu hladiny testosteronu, se kterým myslím většina nežádoucích účinků souvisí.

Každopádně pedofilii to nevyléčí, jen to utlumí sexuální puzení.
Jednorozec
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 11 poděkování
Dostal: 495 poděkování

Nový příspěvek od Jednorozec »

Institut proto nyní spolupracuje se švédskou tísňovou linkou, která pomáhá lidem s nechtěnou sexualitou.

Proč předpokládají že se jedná o nechtěnou sexualitu? Jinak podle reakcí v diskuzi mají poněkud omezené publikum...
Kasz
Administrátor
ve věku do: 27
Dal: 1394 poděkování
Dostal: 3221 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

Československá pedofilní komunita – již 12 let s Vámi! ❤️💙
przemko ;)
Nový člen
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 6
ve věku do: 8

Nový příspěvek od przemko ;) »

Jednorozec píše:Institut proto nyní spolupracuje se švédskou tísňovou linkou, která pomáhá lidem s nechtěnou sexualitou.

Proč předpokládají že se jedná o nechtěnou sexualitu? Jinak podle reakcí v diskuzi mají poněkud omezené publikum...
Ne každý je spokojený s touto formou sexuality. Já určitě ne . Pro mě je to nežádoucí. Přál bych si , že tam byl lék .

Potíž je v tom , že neurony pedofilů dochází ke změnám v mozku . Nervové spojení v našem mozku jsou nějak jinak kombinovat. Tím, jakým způsobem se podíváme na realitu.

Pouhá skutečnost, že snížení množství testosteronu v těle může být škodlivé. Přidání testosteron na sexuální touhy je zodpovědný i pro tvorbu svalové ornizmie . Ne chormon nefungoval v našem těle lineárně . Pouze plní různé funkce .
Varys
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 6
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: "Fantazii... tu Vám nikdo nevezme."
Dal: 7 poděkování
Dostal: 22 poděkování

Nový příspěvek od Varys »

Kasz píše:Konec pedofilů? Švédové vyvíjí nový lék (eurozpravy.cz)
Vědci varují, že sexuální fantazie o dětech a nezletilých mezi dospělými celkem běžné, ale většina z nich je ignoruje, nebo by se podle nich nezachoval.

Píšou, že je to běžné a že by se většina lidí podle fantazií nezachovala.
"...ale většina z nich je ignoruje" - S tím souhlasím... Mám 3 kamarády, kteří vědí o mých fantaziích. Z toho dva to nikdy nenapadlo - ignorovali to, dokud té doby, dokud mě nepotkali a nepoznali můj svět představ a tvůrčí schopnost.

Dokážu si své touhy vykompenzovat například 3D grafikou, nebo editováním a vylepšováním různých videi (youtube, filmy, seriály...)

"...nebo by se podle nich nezachoval" - mám syna (12 let) a ačkoliv se mi i někteří chlapci v tomto věku líbí, nikdy bych si k němu nic nedovolil!