Nové BL fórum
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci i dívky
- ve věku od: 0
- ve věku do: 11
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Člověk nemá odsuzovat lidi (pedofily), když o nich nic neví.
- Dal: 71 poděkování
- Dostal: 118 poděkování
Nové BL fórum
Naposledy upravil(a) pbd dne neděle 15. 11. 2020, 20:49:48, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Nefunkční odkazy
Důvod: Nefunkční odkazy
-
- Registrovaný uživatel
- Varování: 1
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 8
- ve věku do: 13
- Dal: 306 poděkování
- Dostal: 228 poděkování
Re: Nové BL fórum
V první chvíli jsem měl z nového bl fóra radost, protože se mi cástečně nelíbí, co se děje s tímto forem a tak trochu se obávám, že pokud lidé v tomto fóru nebudou trochu vstřícnější, tak tenhle úcty hodný projekt sami zničí tím, že si neuvidí ani na špičku svého nosu.
V druhé chvíli jsem se zděsil. Ponechme stranou administrátora, jehož znám z dřívějška, ale v podstatě nic o něm nevím, ale pokud je někdo schopný napsat, že jednou z prvních věcí, která se mu na kutikovi líbí je piňda, pak je to alespoň pro mě signál k tomu, že nejsem v pohodě a k dětem bych aktuálně neměl. Neříkám, že nepatří k jejich tělu, ale neměl by být tím, co na nich obdivuji skoro nejvíc.
V druhé chvíli jsem se zděsil. Ponechme stranou administrátora, jehož znám z dřívějška, ale v podstatě nic o něm nevím, ale pokud je někdo schopný napsat, že jednou z prvních věcí, která se mu na kutikovi líbí je piňda, pak je to alespoň pro mě signál k tomu, že nejsem v pohodě a k dětem bych aktuálně neměl. Neříkám, že nepatří k jejich tělu, ale neměl by být tím, co na nich obdivuji skoro nejvíc.
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1545 poděkování
- Dostal: 3434 poděkování
Já si myslím, že nejlepší věcí, kterou lze udělat, je založit nějakou takovou stránku a zkusit si, jaké to je "být ve vedení". Takže nakonec jsem rád, že vznikají nové "projekty", protože si "vedení" vyzkouší víc lidí. Koneckonců pokud by se někomu podařilo založit něco skutečně ve všech ohledech lepšího, tak nejsem ani proti tomu, aby tyto stránky byly upozaděny a třeba i skončily svůj provoz. Různých fór, evropských pedofilních komunit a dalších jiných rozsáhlých plánů už bylo habaděj... nuž a i kdyby ČEPEK zítra skončil, i tak by se zapsal do historie jako jeden z nejdéle "žijících" projektů. To, že se někomu nelíbí nastavené mantinely, vedení, atd., to existuje ve všech sférách lidských činností. A pedofilové - i ti ve vedení jakýchkoliv podobných projektů - jsou také pouze lidé...Silesia píše:V první chvíli jsem měl z nového bl fóra radost, protože se mi cástečně nelíbí, co se děje s tímto forem a tak trochu se obávám, že pokud lidé v tomto fóru nebudou trochu vstřícnější, tak tenhle úcty hodný projekt sami zničí tím, že si neuvidí ani na špičku svého nosu.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! 

-
- Registrovaný uživatel
Pedofilové lidé určitě jsou a čepek je chvály hodný projekt. Nemyslím si, že to co by vadilo jsou pravidla jako taková, spíše jejich počet a netečnost těch, kteří nad nimi bdí.
-
- Administrátor
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Já bych to zase spíš viděl z opačné strany - netečnost a počet těch, kteří by ta pravidla měli dodržovat, ale nedodržují je. Za to, že někteří lidé kradou, nemůžou policisté, ale ti lidé, kteří kradou.Silesia píše:Nemyslím si, že to co by vadilo jsou pravidla jako taková, spíše jejich počet a netečnost těch, kteří nad nimi bdí.

-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- ve věku do: 15
- Výkřik do tmy: Všimli jste si letos, kolik se urodilo jmelí?
- Dal: 145 poděkování
- Dostal: 817 poděkování
Já bych tam ještě přidal netečnost k těm, kteří pravidla dodržují, ale je jim na ČEPEKu nepříjemně z důvodu toho, jak formálně a necitlivě se vedení k členům chová.Kasz píše:Já bych to zase spíš viděl z opačné strany - netečnost a počet těch, kteří by ta pravidla měli dodržovat, ale nedodržují je. Za to, že někteří lidé kradou, nemůžou policisté, ale ti lidé, kteří kradou.Silesia píše:Nemyslím si, že to co by vadilo jsou pravidla jako taková, spíše jejich počet a netečnost těch, kteří nad nimi bdí.
Je samozřejmě náročné vést jakýkoli projekt a člověk si to uvědomí často až po té, co si to ozkouší. Na druhou stranu je také lehké doporučit vést si něco svého namísto sebereflexe a snahy si něco vít z konstruktivní kritiky. Bohužel, tohoto přístupu tu vidím po málu.
K těm policistům, využíváš hodně zjednodušený příklad. Stačí se podívat, nakolik je v některých zemích policie nebo vláda zkorumpovaná a lidem někdy nic jiného, než krást pro přežití, nezbude. Podobně, pokud je kvalita života nějakého člověka (například člověka trpícího roztroušenou sklerózou) závislá na konopí, těžko se divit, že si konopí i přes zákaz nebude pěstovat.
"Life is a waterfall, we're one in the river and one again after the fall
swimming through the void we hear the word
we lose ourselves but we find it all..."
SOAD
swimming through the void we hear the word
we lose ourselves but we find it all..."
SOAD
-
- Registrovaný uživatel
To je zkratkovité. Počet těch co pravidla nerespektují podle mého názoru není větší , než počet těch, kteří je respektují...Kasz píše:Já bych to zase spíš viděl z opačné strany - netečnost a počet těch, kteří by ta pravidla měli dodržovat, ale nedodržují je. Za to, že někteří lidé kradou, nemůžou policisté, ale ti lidé, kteří kradou.Silesia píše:Nemyslím si, že to co by vadilo jsou pravidla jako taková, spíše jejich počet a netečnost těch, kteří nad nimi bdí.
Otázka by tedy měla být taková, proč někomu jinému stoji za to zakládat jiné projekty a nemůže být část důvodu v tom, jak vypadá vedení zde?
A nemělo by být vedení zde schopno reflektovat to, že nějaká sebereflexe by byla přínosná
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Chlapci a muži
- ve věku od: 13
- ve věku do: 25
- Dal: 291 poděkování
- Dostal: 513 poděkování
Nejdříve krátce k bl foru. Nepřipadá mi to jako špatný nápad, ale museli by to vést lidé, kteří mají mou důvěru, což v aktuální sestavě moc neplatí, navíc se ke mě už tak trochu donesla informace, že se to balí .
Rozhodně bych souhlasil s tvrzením, že je fajn, když si jiní zkusí jak těžké je vést nějaký projekt a že to skutečně těžké je.
Nicméně bych řekl, že aktuálně zde nemám žádný problém s pravidly jako takovými, přesto se zde necítím dobře a směřování tohoto projektu mi začíná být trochu záhadou a problémem je vedení jako takové. Zdůrazňuji, že daný problém nemá až tak osobní povahu, protože problém vidím v chování těch lidí jako administrátorů, moderátorů, a už jsem tu jednou o tom nedostatku sebereflexe mluvil, tak se moc nechci opakovat, ovšem zase se tu objevují věci, které to potvrzují.
Chybou je nedodržování vlastních nastavených zásad a jejich pozměňování dle toho, co se dotyčným zrovna hodí. Pak druhá věc je nedodržování dohod, které se mi už z určitých důvodů nehodí.
Uvedu pár příkladů jednání vedení za poslední čas, které se mi nelíbí, je jich vícero, ale některé bych zde nerad otevíral veřejně. Například považuji za problém, jak je nakládáno s příspěvky, které se mazali při nedávné úpravě fora. Tedy, že jsou přesunuty do neveřejné části fora a fakticky nadále existují, jen nad nimi uživatel, který je napsal nemá žádnou moc. Kromě toho mi daná úprava přišla značně necitlivá a podle mě prokazuje nevážení si práce uživatelů, kteří dané příspěvky psali.
Taky jsem dříve ne vždy souhlasil s rozhodnutím vedení, ale většinou jsem v něm i přesto viděl logiku, to už teď tolik neplatí. Chápu, že situace se mění, že už není tolik času a milion dalších důvodů, nicméně jisté iracionální rozhodnutí opravdu nepochopím, a považuji za značně iracionální rozhodnutí i to, že se administrátoři neznají osobně a to i přesto, že většinu členů vedení (vyjma Efixe a MrX, které moc neznám) , mám jako lidi rád.
Ještě jednou zdůrazním nejde mi o osobní útok, ten by vypadal jinak a obsahoval by úplně jiné argumenty.
Rozhodně bych souhlasil s tvrzením, že je fajn, když si jiní zkusí jak těžké je vést nějaký projekt a že to skutečně těžké je.
Nicméně bych řekl, že aktuálně zde nemám žádný problém s pravidly jako takovými, přesto se zde necítím dobře a směřování tohoto projektu mi začíná být trochu záhadou a problémem je vedení jako takové. Zdůrazňuji, že daný problém nemá až tak osobní povahu, protože problém vidím v chování těch lidí jako administrátorů, moderátorů, a už jsem tu jednou o tom nedostatku sebereflexe mluvil, tak se moc nechci opakovat, ovšem zase se tu objevují věci, které to potvrzují.
Chybou je nedodržování vlastních nastavených zásad a jejich pozměňování dle toho, co se dotyčným zrovna hodí. Pak druhá věc je nedodržování dohod, které se mi už z určitých důvodů nehodí.
Uvedu pár příkladů jednání vedení za poslední čas, které se mi nelíbí, je jich vícero, ale některé bych zde nerad otevíral veřejně. Například považuji za problém, jak je nakládáno s příspěvky, které se mazali při nedávné úpravě fora. Tedy, že jsou přesunuty do neveřejné části fora a fakticky nadále existují, jen nad nimi uživatel, který je napsal nemá žádnou moc. Kromě toho mi daná úprava přišla značně necitlivá a podle mě prokazuje nevážení si práce uživatelů, kteří dané příspěvky psali.
Taky jsem dříve ne vždy souhlasil s rozhodnutím vedení, ale většinou jsem v něm i přesto viděl logiku, to už teď tolik neplatí. Chápu, že situace se mění, že už není tolik času a milion dalších důvodů, nicméně jisté iracionální rozhodnutí opravdu nepochopím, a považuji za značně iracionální rozhodnutí i to, že se administrátoři neznají osobně a to i přesto, že většinu členů vedení (vyjma Efixe a MrX, které moc neznám) , mám jako lidi rád.
Ještě jednou zdůrazním nejde mi o osobní útok, ten by vypadal jinak a obsahoval by úplně jiné argumenty.
-
- Nový člen
- ve věku od: 1
- ve věku do: 7
- Dostal: 1 poděkování
Tak za 1. - Nic se nebalí, fórum existuje dál, pouze se od něj kvůli některým okolnostem na chvíli distancuju. (Na chvíli - v rámci několika dnů.)
A za 2. - Je to teprve na začátku a věřím, že do budoucna bude vše vyladěné a ušité na míru dle potřeb k vedení pedofilního fóra.
Dále, nebudu se podrobněji vyjadřovat k tomu, že se mi líbí pindíci, nicméně to zde Silesia až příliš zveličuje. Nikde jsem nenapsal, že se mi líbí téměř nejvíc ze všeho... Snažím se být upřímný a doufám, že v tom ostatní lidi podobné bludy nenachází.
A za 2. - Je to teprve na začátku a věřím, že do budoucna bude vše vyladěné a ušité na míru dle potřeb k vedení pedofilního fóra.
Dále, nebudu se podrobněji vyjadřovat k tomu, že se mi líbí pindíci, nicméně to zde Silesia až příliš zveličuje. Nikde jsem nenapsal, že se mi líbí téměř nejvíc ze všeho... Snažím se být upřímný a doufám, že v tom ostatní lidi podobné bludy nenachází.
-
- Registrovaný uživatel
Pokud je to zveličení ok.Banánek píše:Tak za 1. - Nic se nebalí, fórum existuje dál, pouze se od něj kvůli některým okolnostem na chvíli distancuju. (Na chvíli - v rámci několika dnů.)
přikládám doslovnou textaci a každý si může udělat názor sám.
Předem říkám, že nechci zveličit...
BanánekAdministrátor
Co se vám nejvíc líbí na kutících?

Příspěvekpon 18. dub 2016 12:39:58
Já miluju jejich kulaté, dětské křivky, stehýnka, holého pindíka, ručičky, drobnost tělíčka... Ach, ručičky, ty drobné, andělské prstíky... Očíčka tak veliká, zářivá... A vlásky, takové jemné chmíří... Ahh...
-
- Administrátor
Ano, je docela těžké a někdy i časově náročné něco seberefletivně vést, takže ono doporučení, které je lehké, se samozřejmě nabízí.Myš píše:Já bych tam ještě přidal netečnost k těm, kteří pravidla dodržují, ale je jim na ČEPEKu nepříjemně z důvodu toho, jak formálně a necitlivě se vedení k členům chová.
Je samozřejmě náročné vést jakýkoli projekt a člověk si to uvědomí často až po té, co si to ozkouší. Na druhou stranu je také lehké doporučit vést si něco svého namísto sebereflexe a snahy si něco vít z konstruktivní kritiky. Bohužel, tohoto přístupu tu vidím po málu.
V poslední době mám navíc asi tolik času, že pokud se něco děje, mám čas jen chvilku na to, abych rozhodl, něco přesunul, někomu odpověděl, protože ČEPEK je až asi čtvrtý v pořadí priorit, kde na 1. místo bych zařadil Alleinku

Už nemám ten čas, který jsem kdysi míval, když jsem byl student VŠ - to jsem seděl celé dny na netu a mohl jsem se různým věcem okolo pedofilie věnovat "naplno", nyní se situace mění, ale protože nechci, aby ČEPEK skončil v propadlišti dějin jenom proto, že admini na něj nemají už vůbec čas, snažím se věnovat aspoň to nejnutnější, aby web běžel. Žel ale nemám pak už čas ani na tu sebereflexi, zamyslet se nad tím, jak rozhoduji, protože to je samozřejmě namáhavější, ale námaha ve smyslu péče o ČEPEK mě teď momentálně zmáhá natolik, že cítím potřebu si tuto námahu nějak ulehčit, přenést část vedení nebo moderaci, vymýšlení a úpravy pravidel, webu apod. na jiné osoby, neb na to zkrátka nemám energii, uvědomujíc si přitom, že předchozí projekty skončily většinou právě z tohoto důvodu "stažení se" a potřeby a chtění věnovat se méně "pedofilnímu aktivismu" a víc běžnému a normálnímu životu. Což bych zase nechtěl, aby kvůli tomu ČEPEK skončil.
Já se už asi po sté budu opakovat, ale prostě fakt jsme tady jenom lidi, s omezenými schopnostmi, možnosti, psychickými i časovými, i prioritními. Stále ještě chystáme přechod na novou verzi fóra, to také není nic snadného, snad se to zadaří, už zbývá jen dopilovat vzhled, a to také není tak, že sedíš 10 minut, ale sedíš třeba 100 minut nad jedním nějakým detailem jedné stránky na novém fóru, a až se ti to podaří dopilovat, jdeš na další, která ti zabere dalších 100 minut. Přiznám se, že s Allein mě úprava vzhledu baví, ale sám bych nové fórum nikdy nevytvořil (pracují na tom 3 lidé už od ledna).
Když třeba někdo vloží upoutávku na knihu, u které chce vést diskuzi o genderové problematice, a já vidím, že se jedná o upoutávku na knihu, přesunu toto vlákno do sekce knih. Když mě pak dvakrát dotyčný žádá, že to nepatří do sekce knih ale že chtěl diskutovat o genderové problematice, napíšu, že diskutovat se dá i ve vlákně s knihami. Může to vypadat formální a necitlivé vůči danému uživateli, ale zkrátka moje psychika víc nedává, navíc mě jakékoliv rozmíšky jen dál psychicky vysilují, takže na onu sebereflexi již pak nemám žádnou pozitivní psychickou energii, jsem z toho pak jen unavený a z musu dotyčnému odpovídám, že je to zkrátka upoutávka na knihu, a ono to vypadá, že jsem prostě arogantně rozhodl o přesunutí a že jakékoliv žádosti a prosby o vrácení vlákna zpět formálně a necitlivě odmítám.
Na druhou stranu, pokud se objeví někdo, kdo skutečně potřebuje s něčím poradit, s něčím pomoci, neváhám a prosedím někdy dlouhé hodiny psaním i docela dlouhých textů, protože v tom vidím velký smysl - pomáhat lidem. BANy a rozmíšky mě nebaví, ale pomáhat lidem mě vždycky bavilo.
Čili tolik na vysvětlenou. Snad to nějak do budoucna půjde, oni se časem objeví i noví lidé a budu rád, když jednou tento web někomu předám k plné odpovědnosti a že si zachová určitou kulturní úroveň i přes fluktuace, které zkrátka život, současní i nově příchozí uživatelé tomuto webu přinášejí.

-
- Člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 5
- ve věku do: 17
- Výkřik do tmy: Mea culpa. Mea maxima culpa
- Dal: 280 poděkování
- Dostal: 277 poděkování
Je fajn vidět, že alun není jen kecálek. Ale upřímně, s jeho postojem a názory to bude fórum s psanou DP. Tak se mi to hodně jeví.
Nejhorší vlastností člověka je nikdy nepřiznat omyl.