s požehnáním části zdejšího vedení jsem se registroval (prý mě nebudou hned mazat).

Většina z vás mě dobře zná, stejně jako můj příběh, dříve jsem vystupoval pod nickem Flarnytryl, nyní po absolvování veřejného coming-outu nevidím důvod, proč dále užívat anonymní přezdívku. Mám za sebou vazbu, výkon trestu odnětí svobody a v současnosti se podrobuji soudně nařízené ústavní sexuologické "léčbě".
Mám za sebou řadu dobrého i mnoho průšvihů, velké akce i zapomenuté projekty, úspěchy i nezdary. Zažil jsem leccos a ze všeho si něco vzal. Budu rád, když i na základě svých mnohdy bolestně načerpaných zkušeností budu moci pomoci ostatním, zodpovědět jejich dotazy a přispět k tomu, aby neopakovaly mé chyby. Zároveň budu i spokojený, pokud tu napomohu k většímu rozproudění plodné, zajímavé nebo zábavné diskuse.
Určitě tu nechci dělat žádné rozbroje, ani se příliš vyjadřovat k chodu webu. V současnosti již k nikomu na tomhle fóru žádné antipatie a hostilitu necítím (během posledního roku jsem si uvědomil, jak tohle všechno bylo malicherné a hloupé).