DailyStar - Matka najmula striptérku na 8. narozeniny syna

Reakce na články z médií (tisk, rozhlas, televize, internet, ...) a diskuze o nich.
Myš
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Všimli jste si letos, kolik se urodilo jmelí?
Dal: 146 poděkování
Dostal: 764 poděkování

DailyStar - Matka najmula striptérku na 8. narozeniny syna

Nový příspěvek od Myš »

DailyStar je sice pochybný bulvární plátek, ale titulek zprávy mě zaujal natolik, že jsem ho otevřel a přečetl.

Video ukazuje striptérku vrtící svým pozadím před osmiletým černošským chlapcem. V pozadí jsou slyšet hlasy a smích dalších dětí. Na záběrech z prodlouženého videa je vidět, že podobnou "show" dělá i pro další návštěvníky oslavy.

Reakce na sebe nenechaly dlouho čekat, někteří komentující prohlašují chování matky, pocházející z Floridy, za zneužívání dětí, kritika se snáší i na striptérku samotnou. "Matka by měla jít do vězení", "To, že si svlékáte oblečení na živobytí neznamená, že byste neměli mít dostatek rozumu na to, to nedělat před dětmi", můžete se dočíst v komentářích pod videem.

http://www.dailystar.co.uk/news/latest-news/504879/Mum-hired-stripper-for-boy-eighth-birthday-party-video-outrage

Chvíli jsem přemýšlel, jak se k tomu postavit. Ačkoli mi to nepřijde nijak vkusné a na oslavu osmých narozenin syna bych pozval radši kouzelníka, v době, kdy polonahé (a v necenzurovaných verzích někdy úplně nahé) tanečnice a celebrity vrtí zadkem před kamerou v každém druhém popovém videoklipu na MTV, mi myšlenka věznění matky přijde poněkud přehnaná a zbytečná. Na druhou stranu bych nenechal ani jednu stranu bez zpětné vazby, striptérku bych pokutoval alespoň o částku, kterou svým představením dostala a s mamkou by si mohl pokecat někdo ze sociálky.
"Life is a waterfall, we're one in the river and one again after the fall
swimming through the void we hear the word
we lose ourselves but we find it all..."
SOAD
Jednorozec
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 11 poděkování
Dostal: 496 poděkování

Re: DailyStar - Matka najmula striptérku na 8. narozeniny sy

Nový příspěvek od Jednorozec »

Otázka je proč to ta matka udělala.

Dovedu si představit třeba situaci, kdy rozmazlené dítě právě pod vlivem toho co vidí všude ve společnosti či v kině něco takového prostě chce, i když mu to těžko může přinést totéž co někomu v pubertě..