Britové kupují dětské otroky z Nepálu

Reakce na články z médií (tisk, rozhlas, televize, internet, ...) a diskuze o nich.
Forst Jan
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 3
ve věku do: 11
Kontakt: Email: [email protected]
Mobil: +420 737 739 767
Výkřik do tmy: Navždy kamarád, nikdy láska.
Dal: 529 poděkování
Dostal: 361 poděkování

Britové kupují dětské otroky z Nepálu

Nový příspěvek od Forst Jan »

http://zpravy.idnes.cz/nepal-britanie-deti-prekupnictvi-dqa-/zahranicni.aspx?c=A160404_094556_zahranicni_ert
Britská ministryně vnitra Theresa Mayová vyzvala policii, aby se zaměřila na množící se případy překupnictví dětí z Nepálu. Ty v Británii často končí v otrockých podmínkách. Nepálské děti si Britové kupují v přepočtu asi za 180 tisíc korun.
Děkuji
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1176 poděkování

Re: Britové kupují dětské otroky z Nepálu

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Pak je otázka, jestli jsou to Britové, tedy jestli mají s Velkou Británií společného i něco víc než britský pas.
Filip
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 3
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Dieťa je ako kvetina, keď ho odtrhneš, zvädne.
Dal: 589 poděkování
Dostal: 365 poděkování

Nový příspěvek od Filip »

Gabriel Svoboda píše:Pak je otázka, jestli jsou to Britové, tedy jestli mají s Velkou Británií společného i něco víc než britský pas.
Sú to britský občania. S Britániou majú spoločné to čo všetci ostatní Briti. Inač zaujímalo by ma odkiaľ berieš tú istotu že si detských otrokov kupujú nebieli občania Británie? Odkedy je farba pleti spojená s morálkou? To je dosť hlúpa predstava, že bieli britský občania sú slušní a nikdy by také niečo nespravili, zatiaľ čo nebieli Briti s takým niečim nemajú problém.
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1176 poděkování

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Praxe bohužel ukazuje, že fungující společnost nezařídíme tak, že všichni budeme mít stejné občanství a jinak nebudeme mít nic společného. Většina Britů (stále ještě většina) má s Velkou Británií společného i něco víc, než jen občanství; ten zbytek by v době před politickou korektností za Brity nikdo neoznačil.

Postavení žen a dětí je v každé kultuře jiné a nakládání s ženami a dětmi v jiné kultuře může být z pohledu naší kultury považováno za nemorální. Navíc článek byl konkrétně o otrocích z Nepálu a k těm asi budou mít bližší vztah "Britové" jihoasijského původu, než původní Britové, ti si raději koupí otroka např. z východní Evropy, když už.
Jednorozec
Registrovaný uživatel
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 11 poděkování
Dostal: 495 poděkování

Nový příspěvek od Jednorozec »

No nevím brit je přece každý, kdo je součástí Velké Británie a tam dřív spadaly třeba i kolonie, kdybyste psali angličan či skot tak neřeknu... Jinak je otázkou nakolik je pro velkou část těch dětí lepší žít doma v otřesné chudobě nebo v anglii jako sluha, možná by to chtělo se jich zeptat. Ne že bych chtěl nějak obhajovat zneužívání dětí na práci, ale není to tak dlouho co se české a moravské děti posílaly do bohatších rodin do služby ...

To že z holek udělají děvky v bordelu je další otřesná záležitost, ale zajímalo by mně jak došli k tomu jejich počtu..