Nové technologie = pasivita. Rodiče dávají i dvouletým dětem do ruky tablet, varuje odborník (Rozhlas.cz)
„Velká část rodičů je schopna dát dvouletému dítěti do ruky tablet, když chtějí, aby nezlobilo a aby se nepohybovalo,“ podotýká s tím, že s nástupem nových informačních technologií se životní styl mění v pasivní.
Nové technologie = pasivita (Rozhlas.cz)
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1526 poděkování
- Dostal: 3410 poděkování
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 2
- ve věku do: 11
Wickr Me: MarekVolny
(Telegram dávám po dřívější komunikaci) - Příspěvky: 1698
- Dal: 1098 poděkování
- Dostal: 2054 poděkování
Re: Nové technologie = pasivita (Rozhlas.cz)
Ačkoliv je to ode mě asi trochu mimochůdné a od tématu, tento článek mi připomněl kyselou větu jedné maminky: "Nedivím se, že rodiče mají děti pořád u počítače, když v zájmových organizacích je to samý pro ně nebezpečný pedofil, který si ani nepřizná, že je nebezpečný."Kasz píše:„Velká část rodičů je schopna dát dvouletému dítěti do ruky tablet, když chtějí, aby nezlobilo a aby se nepohybovalo,“ podotýká s tím, že s nástupem nových informačních technologií se životní styl mění v pasivní.

Marco Freeman,
administrátor komunity ČEPEK / Administrator of ČEPEK Community
šéfredaktor redakce ČEPEK / Editor-in-Chief of ČEPEK Editorial Office
E-mail: [email protected]
administrátor komunity ČEPEK / Administrator of ČEPEK Community
šéfredaktor redakce ČEPEK / Editor-in-Chief of ČEPEK Editorial Office
E-mail: [email protected]
________
-
- Člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 10
- Výkřik do tmy: O každé dívence smýšlej, chovej se k ní a jednej s ní tak, jako by to byla tvoje milovaná dcera.
- Dal: 554 poděkování
- Dostal: 717 poděkování
Re: Nové technologie = pasivita (Rozhlas.cz)
Mám-li být k sobě upřímný, tak si musím přiznat, že jako pedofil jsem pro děti potenciálně nebezpečný, ale současně musím jedním dechem dodat, že například jako řidič osobního automobilu jsem pro ně potenciálně mnohonásobně nebezpečnější. A to navzdory tomu, že z pozice řidiče spíše přehlédnu dospělého, než že bych přehlédl dítě.Marco Freeman píše:Ačkoliv je to ode mě asi trochu mimochůdné a od tématu, tento článek mi připomněl kyselou větu jedné maminky: "Nedivím se, že rodiče mají děti pořád u počítače, když v zájmových organizacích je to samý pro ně nebezpečný pedofil, který si ani nepřizná, že je nebezpečný."
Když to tak vezmu, tak vlastně nakonec nejméně nebezpečný jsem pro holčičky, ty jsou prakticky nepřehlédnutelné

Všichni dospělí byli nejdříve dětmi. Ale málokdo se na to pamatuje.
Antoine de Saint-Exupéry: Malý princ
Antoine de Saint-Exupéry: Malý princ