Přehledný seznam aktuálních trestů

Informování ohledně udělených trestů a varování. (V této části fóra mohou zakládat témata pouze členové Týmu ČEPEK, ostatní registrovaní uživatelé mohou na již založená témata reagovat. Uživatelé na Trestné lavici a Nově registrovaní mohou přispívat až po schválení příspěvku členem Týmu ČEPEK. Vlákna v této sekci bývají po čase zpravidla zamykány.)
Pravidla fóra
  • Tato sekce slouží pro informování uživatelů o udělených trestech. Uživatelé umístění na Trestnou lavici (tedy uživatelé zaBANovaní) v této sekci mohou reagovat na již založená témata, jejich příspěvky však musí projít schválením některého z administrátorů (či globálních moderátorů). Upozorňujeme uživatele, že schvalovány budou jen nevulgární a neútočné příspěvky.


  • Témata se standardně uzamykají poté, co je trest uživatele ukončen a delší dobu nikdo do vlákna nepřispěje. Pokud je vlákno uzamčeno dříve, nejčastěji je tak z důvodu rozjeté off-topic hádavé diskuze. Pokud je vlákno takto dříve uzamčeno, může uživatel na Trestné lavici reagovat na svůj trest prostřednictvím zprávy na email [email protected].


  • Souhrn aktuálních trestů a informace k nim naleznete ve vláknu Přehledný seznam aktuálních trestů. Všechny tresty jsou udělovány včetně koncového data!
Uživatelský avatar
Marco Freeman
Čestný člen skupiny ČEPEK
Kontakt: [email protected]
Příspěvky: 1685
Dal: 1093 poděkování
Dostal: 2038 poděkování

Přehledný seznam aktuálních trestů

Nový příspěvek od Marco Freeman »

Pro přehlednost a zamezení zmatků zákládám tohle vlákno. Bude sloužit k přehlednému seznamu aktuálních trestů. Neslouží k diskuzi k nim. K diskuzi ohledně vhodnosti trestů pro uživatele, prosím, využívejte samostatné vlákna v sekci Tresty a varování.

Do příspěvku se budou zapisovat veškeré tresty na fóru a tresty na chatu (BANy, umlčení), které jsou delší než jeden týden, tedy jsou závažnější nebo opakované. Tresty na chatu kratší než jeden týden není nutné psát.

Všechny datace trestů se berou včetně koncového data! Např. jestliže máte BAN do 1. 2., máte BAN do 1. 2. 23:59 hod.


Přezdívka trestaného ; Datum udělení trestu ; Druh trestu ; Datum ukončení trestu ; Důvod

Trvalý BAN: Abeceda, Cikáda3301, Code, Dalimil Hert, Děvčátko z hor, Evžen, Gabriel Svoboda, Garfield, Hebeš, Helsingborg, Horácius, Husky, James1995, Klárka, Koblížek, Ksoft, Lupíneček, Oligar, Richard, Via Ultima, Wladak, Xarix, Zrcadlo, Tim

- - -

Nedávno uplynulé:

Jája ; 29/08/2023 ; 5 trestných bodů + měsíční BAN ; 07/10/2023 ; opakovaný prohřešek – útočné zprávy, viz ZDE
Tito uživatelé poděkovali autorovi Marco Freeman za příspěvky (celkem 3):
Forst Jan, Gabriel Svoboda, Jája
Zamčeno

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů