kutik.withme.us
kutik.withme.us
Odstraněny nefunkční odkazy na obrázky
Naposledy upravil(a) pbd dne pondělí 20. 7. 2020, 9:38:36, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Odstraněny nefunkční odkazy na obrázky
Důvod: Odstraněny nefunkční odkazy na obrázky
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1714 poděkování
- Dostal: 3596 poděkování
Re: kutik.withme.us
Opravdu je to navždy? Tolik příspěvků tam bylo... i historických, jak se co stalo nebo nestalo... :-(
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
Snad má Kalle nebo Draco někde zálohu, nevím.
Asi lepší bude zeptat se přímo jich.
Asi lepší bude zeptat se přímo jich.
Bavil jsem se s Kallem, hned jak kutika smazali . Draco možná zálohu má ale Kalle pochybuje, že to bude chtít znova někam nahodit, nebylo to poprvé, co se něco takového stalo.
Navíc to vypadá, že ke smazání měli důvod, podle některých informací, se tam možná v rámci zpráv šiřilo něco co nemělo. Je velice nepravděpodobné, že by kutik tak dlouho běžel a pak ho jen tak smazali.
Každopádně je to škoda
Navíc to vypadá, že ke smazání měli důvod, podle některých informací, se tam možná v rámci zpráv šiřilo něco co nemělo. Je velice nepravděpodobné, že by kutik tak dlouho běžel a pak ho jen tak smazali.
Každopádně je to škoda
Taky jsem mněl takove informace že se tam neco delo asi pred 14 dni než to zmazaly.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku do: 12
- Výkřik do tmy: Žiju abych sloužil
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
i tak, proč má pikat kutík.withme za čin nějakýho individua?
Ale na druhou stranu, systém PM zpráv zůstává pro mě skrytý a záhadný, takže kdyby se tam dělo cosi nekalého mě teď ani nepřekvapuje, ale stejně mě to mrzí.
Ale to může potkat jakékoliv fórum asi, i tohle? Chci o tom vůbec přemýšlet?.......nechci.
Ale na druhou stranu, systém PM zpráv zůstává pro mě skrytý a záhadný, takže kdyby se tam dělo cosi nekalého mě teď ani nepřekvapuje, ale stejně mě to mrzí.
Ale to může potkat jakékoliv fórum asi, i tohle? Chci o tom vůbec přemýšlet?.......nechci.
-
- Registrovaný uživatel
Je to krásná názorná ukázka toho jak je život pomíjivej. Bylo Xko, bylo první Boylove fórum, bylo i druhý což byl Kutík, a život jde dál, třeba bude další
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 3
- ve věku do: 8
- Dal: 117 poděkování
- Dostal: 319 poděkování
Našel jsem snapshot na webarchivu http://web.archive.org/web/20090420021923/http://kutik.withme.us/
-
- ve věku od: 13
- ve věku do: 26
- Dal: 360 poděkování
- Dostal: 289 poděkování
Škoda, velká škoda, bude se mi stýskat...
Možná. Pokud ano, otázkou je, jak se ta informace o tom dostala ven. To někdo (nějaký nový uživatel) Kutíka infiltroval, předstíral že je pedofilem, zapojil se do výměny nevhodných soukromých zpráv (sám jsem tam nikdy takovou neviděl) a potom vše rovnou nahlásil na hosting, místo aby zkusil kontaktovat administrátory? Nevím, ale osobně se mi takový scénář příliš nezdá.anonym13 píše:Navíc to vypadá, že ke smazání měli důvod, podle některých informací, se tam možná v rámci zpráv šiřilo něco co nemělo. Je velice nepravděpodobné, že by kutik tak dlouho běžel a pak ho jen tak smazali.
Freehostingy se rušily dřív a rušit se budou. Nemyslím si, že k tomu vždy musí být pořádný důvod.
Nemyslím si. Věřím, že u placených služeb mají ke svým zákazníkům odlišný přístup (už jenom proto, že jim od nich plynou peníze). To by se muselo prokázat, že se tu něco takového děje s vědomím zdejšího vedení nebo že se jedná o skutečně masivní porušování zákonů ČR nebo hostingu a to je něco, co si tu nedovedu představit.gannd píše:Ale to může potkat jakékoliv fórum asi, i tohle?
Ostatně třeba Pedodaktyl umístěný na placeném hostingu (a to jsem narozdíl od ČEPEKu tam ani neměl s administrátory hostingu žádnou předběžnou dohodu) bezproblémů ustál třeba nevoli ze strany Rajčete kvůli zveřejňování odkazů na tamní galerie (když to propuklo, byl jsem už ve vězení a nemohl jim nijak vyjít vstříc, aby se situace uklidnila), což považuji za důkaz, že weby na placeném hostingu jsou skutečně mnohem hůře zrušitelné z nějakých zástupných či nepodstatných důvodů.
MImochodem, rodičům z Rajčete, kterým Pedodaktyl vadil, jsem se prostřednictívm Rajčete později ze slušnosti omluvil, byť jsem i dodal, že účel onoho fóra nebyl nijak zlý a nešlo o nic nelegálního.
Světlo mého života, žár mých slabin. Můj hřích, má duše.
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)
Veru škoda, bolo tam zopár veľmi dobrých diskusií a množstvo kvalitných a inšpirujúcich informácií (filmy, hudba, knihy...).
R. I. P.
PS: O dôvodoch zániku neviem nič, ale s PM správami to súvisieť može nakoľko prístupný obsah bol de iure legálny (s tým fotoblogom som tam moc nesúhlasil).
R. I. P.
PS: O dôvodoch zániku neviem nič, ale s PM správami to súvisieť može nakoľko prístupný obsah bol de iure legálny (s tým fotoblogom som tam moc nesúhlasil).
Docela mne mrzi, ze kutik byl zrusen. Ackoliv jsem pravidlenym ctenarem tematicky jinak ladenych for a diskuzi, kutik byl pro me hodne osobni zalezitost. Trochu mi to chybi - mam pocit, ze jsem tim uplne ztratil kontakt s BL komunitou.
Jsou nejake plany na jeho zmrtvychvstani?
Jsou nejake plany na jeho zmrtvychvstani?
-
- Registrovaný uživatel
Vlastně, tak trošku přemýšlím, že by se spíš měli lidé z Kutíka přestěhovat sem. Tyhle stránky jsou jako veřejné o dost užitečnější než kutík. A pánové z kutíka by mohli být také užitečnější. On kutík byl veřejně (bez registrace) nepřístupný, což mě trošku vadilo, ale zůstal mi tam kus života.....smazanýho života. A navíc je tu chat dost podobný tomu co bývalo Xko :-)
Brrr, otevrena fora mi nahaneji husi kuzi Natoz verejne pristupna.
Radeji bych nejake uzce tematicke, privatni a zapadle forum s registraci na pozvanky...
No nic, pockam a uvidim...
Radeji bych nejake uzce tematicke, privatni a zapadle forum s registraci na pozvanky...
No nic, pockam a uvidim...
-
Taky si myslím. Nicméně pravdou také je, že ne každému to takhle bude vyhovovat, takže vznik alternativy by byl logický.gannd píše:Vlastně, tak trošku přemýšlím, že by se spíš měli lidé z Kutíka přestěhovat sem. Tyhle stránky jsou jako veřejné o dost užitečnější než kutík. A pánové z kutíka by mohli být také užitečnější.
A chystá se nějaká?Kuba píše:pravdou také je, že ne každému to takhle bude vyhovovat, takže vznik alternativy by byl logický.
-
Nevím, že by někdo něco chystal. Za sebe mohu říct, že teď rozhodně v tomto smyslu nechystám nic a dokud budu v ústavní léčbě, nebudu k tomu mít ani dost možností, protože se na internet dostanu jen občas a nemám tedy možnost cokoliv velkého řídit. Ovšem i do budoucna bych se spíše raději usídlil jako spolupracovník na jednom z rozjetých webů, než abych zakládal zbrusu nový projekt.