Svatba pobouřila svět: 65letý Američan si bral 12letou dívku

Sekce pro vkládání zpráv, které se týkají kriminálních kauz, trestných činů aj., jež jsou s ohledem na zaměření fóra relevantní, a následnou diskuzi mezi uživateli (případně i neregistrovanými návštěvníky). Nevkládejte do této sekce články týkající se problematiky sexuálního zneužívání obecně.
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
Marco Freeman
Čestný člen skupiny ČEPEK
Dal: 1099 poděkování
Dostal: 2045 poděkování

Svatba pobouřila svět: 65letý Američan si bral 12letou dívku

Nový příspěvek od Marco Freeman »

Nechutná svatba pobouřila svět: 65letý Američan si bral 12letou dívku. Prý se opravdu milují! (Prask.nova.cz)

To, že si pětašedesátiletý muž vezme za manželku dvanáctiletou dívku, vyvolalo ve společnosti obrovský rozruch a lidé pro sprostá slova nejdou daleko. ...

Celý vtip je ale v tom, že svatební průvod na Times Square byl zinscenovaný youtuberkou Coby Persin (21). Jednalo se totiž o sociální experiment s cílem zvýšit povědomí o tom, že v mnoha místech po celém světě je legální vzít si dítě v takovém věku. Youtuberka upozorňuje na to, že takový sňatek je legální i v New Yorku, a tak si vybrala právě Times Square. A jaký byl výsledek?

Lidé, kteří na Times Square zastihli nevěstu se starým mužem, se o celou situaci hodně zajímali a začali "novomanželům" nadávat. Jeden muž chtěl dokonce zavolat policii a jiná žena se zase dívky ptala, jestli je v pořádku, že vypadá nešťastně.

Obrázek

Přímý odkaz a zdroj: http://prask.nova.cz/clanek/novinky/

Marco Freeman,
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community
Mathias8
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 7
ve věku do: 12
Dal: 152 poděkování
Dostal: 469 poděkování

Re: Svatba pobouřila svět: 65letý Američan si bral 12letou d

Nový příspěvek od Mathias8 »

Ach jo :-/ chudinka malá pekná... :-/

Ak by som ja bol miesto toho 65 ročného muža a mal robiť takýto socialny experiment a takto smutne by sa tvárila...odišiel by som z toho. Nemožem si pomocť ale som uplne na ****** pri pohlade na smutné tváričky..
Naposledy upravil(a) Marco Freeman dne čtvrtek 25. 2. 2016, 23:40:46, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Odstraněna vulgarita.
Jednorozec
Registrovaný uživatel
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 13 poděkování
Dostal: 515 poděkování

Nový příspěvek od Jednorozec »

Je zajímavé jak se v "západní společnosti" rozmáhá snaha kecat ostatním do života...
Osobně vidět staršího pána s mladou 12 letou slečnou ani bych nemyslel na to že se jedná o skutečného ženicha s nevěstou, nebo to snad měli napsaný na čele...
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
ve věku od: 4
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Podobný experiment už tu jednou byl:

V Norsku se má vdávat 12letá dívka. Lidé volají policii

Jinak taky nechápu, na základě čeho ti kolemjdoucí dospěli k tomu, že ta dvanáctiletá holka v bílých šatech má být nevěsta. Já bych se domníval, že je to drůžička nebo že má ty šaty kvůli jiné slavnostní příležitosti (první svaté přijímání, koncert atd.). Ale je moc krásná a ten nešťastný výraz hraje opravdu věrohodně, těžko se na to dívá.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Jednorozec
Registrovaný uživatel
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 13 poděkování
Dostal: 515 poděkování

Nový příspěvek od Jednorozec »

No já bych si ji taky hnedka vzal a rozhodně by se u mně tak nenudila :0)
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
ve věku od: 4
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Ještě jedno podobné video:

! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.