Ahojte. Mám dve otázky. Tá prvá je, že -
Ako sa vyrovnávate s tím, že holčičky do ktorých ste zamilovaný, (možno ste ich mali viacej do ktorých ste boli zamilovaný a tím pádom ste si tím určite prešli viackrát) majú chlapca...
a tá druhá ako zvládate to, že nemáte dievča ani ste ho nikdy nemali (to je otázka pre tích ktorý nemali nikdy dievča)
Ja milujem jednu a tú istú roky a neprešlo ma to je to čím ďalej silnejšie. Ona to asi vie, ale city mi nikdy neopatuje a ja neviem ako budem zvládať to, keď pojde na strednú školu. Lebo je jasné, že si tam niekoho najde, možno nejakého hajzla, ktorý ju využije.. toho sa bojím najviac. No už tá predstava, že nikdy nebude moja ma ničí ale niekoho iného... preto sa pýtam ako zvládate takúto situáciu...
Kamarátky to až tak nie ako dievčatko do ktorej som zamilovaný roky...
a tá druhá no.. ako zvládate žiť bez lásky... bez dievčaťa..
Myslím, že ako... čo robíte aby ste na to nemysleli alebo aby vas to netrápilo..
Dakujem....
Dve otázky
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 7
- ve věku do: 12
- Dal: 152 poděkování
- Dostal: 469 poděkování
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 3
- ve věku do: 11
- Kontakt: Email: [email protected]
Mobil: +420 737 739 767 - Výkřik do tmy: Navždy kamarád, nikdy láska.
- Dal: 529 poděkování
- Dostal: 370 poděkování
Re: Dve otázky
Na tvou první otázku odpovídat nemohu, nebyl jsem do žádné holčičky zamilovaný, takže tohle jsem nikdy neřešil.
Ale tvou druhou otázku řeším už dlouho. Jenže neúspěšně. Zmítám se mezi stavem deprese, že lásku nemám, stavem odhodlání lásku najít a stavem zoufalství, že ani vztahu nejsem schopen. Takže pokud najdeš odpověď, rád bych ji znal taky.
Jinak alespoň na nějakou krátkou chvíli mi pomáhá odreagovat se, nemyslet na nic o vztazích, třeba i někomu jinému, kdo má s něčím problém se snažit poradit, protože pak mám alespoň nějaký pocit, že má můj život nějaký smysl. Druhá věc, která trošičku mírní bolest je svěřit se kamarádům, protože i když člověk ví, jak je to nepravděpodobné (v mém případě) tak stejně je hezké někdy slyšet věty jako "to bude dobré, uvidíš, jednou přijde láska i do tvého života".
Takže nezoufej, buď oporou pro holčičku, buď jejím mužským vzorem, aby někoho takhle hodného i hledala ve své budoucí lásce. Protože jestli si najde někoho takhle úžasného, tak pak o ní nebudeš muset mít strach. Buď pozitivní, Nevzdávej se naděje a věřím, že jednou se najde žena, která pozná jak super jsi, a usměje se na vás štěstí a spolu prožijete ty nejkrásnější chvíle a budete spolu po zbytek života.
Ale tvou druhou otázku řeším už dlouho. Jenže neúspěšně. Zmítám se mezi stavem deprese, že lásku nemám, stavem odhodlání lásku najít a stavem zoufalství, že ani vztahu nejsem schopen. Takže pokud najdeš odpověď, rád bych ji znal taky.
Jinak alespoň na nějakou krátkou chvíli mi pomáhá odreagovat se, nemyslet na nic o vztazích, třeba i někomu jinému, kdo má s něčím problém se snažit poradit, protože pak mám alespoň nějaký pocit, že má můj život nějaký smysl. Druhá věc, která trošičku mírní bolest je svěřit se kamarádům, protože i když člověk ví, jak je to nepravděpodobné (v mém případě) tak stejně je hezké někdy slyšet věty jako "to bude dobré, uvidíš, jednou přijde láska i do tvého života".
Takže nezoufej, buď oporou pro holčičku, buď jejím mužským vzorem, aby někoho takhle hodného i hledala ve své budoucí lásce. Protože jestli si najde někoho takhle úžasného, tak pak o ní nebudeš muset mít strach. Buď pozitivní, Nevzdávej se naděje a věřím, že jednou se najde žena, která pozná jak super jsi, a usměje se na vás štěstí a spolu prožijete ty nejkrásnější chvíle a budete spolu po zbytek života.
Děkuji
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 8
- ve věku do: 13
- Dal: 313 poděkování
- Dostal: 260 poděkování
Promiň že se do toho pletu ale myslím, že tohle je podobné i s kluky.
Osobně s tím, že se zlatíčko zamiluje nemam problém. Je to věc která se stane. Neříkám, že je to lehké období. Mění se, zjišťuje, že svět je širší, než mu do teď stačilo znát a v rámci toho navazuje nové intenzivní vztahy. To že to pro nás není obvykle lehká doba ti asi vykládat nemusím. Neboj přijde další . Jen do té doby budeš potřebovat silu a viru v to že život ne konci.
Osobně s tím, že se zlatíčko zamiluje nemam problém. Je to věc která se stane. Neříkám, že je to lehké období. Mění se, zjišťuje, že svět je širší, než mu do teď stačilo znát a v rámci toho navazuje nové intenzivní vztahy. To že to pro nás není obvykle lehká doba ti asi vykládat nemusím. Neboj přijde další . Jen do té doby budeš potřebovat silu a viru v to že život ne konci.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 10
- ve věku do: 20
- Dal: 145 poděkování
- Dostal: 59 poděkování
Ahoj Mathiasi. Moje zkušenost asi nebude úplně pozitivní. Vtipné je, že její současný přítel je ještě starší, než jsem já. Jí je v současnosti 16, jemu 27. Ale každá mince má dvě strany, takže to zároveň vypovídá i o tom, že někdy věkový rozdíl nevadí.
(a pak tu taky máme Kasze a Allein, jako příklad další
)
Ale možná spíše obecně. Tvoje "dívka" se dostává do puberty, takže prostě bude chtít mít vztah. Třeba zjistí, že má vedle sebe staršího kamaráda, který by jí fakt měl rád. Třeba to zjistí až po té, co jí nějaký ten kluk zlomí srdce. Třeba to nezjistí nikdy. A třeba až to zjistí, tak budeš zamilovaný do jiné holčičky, či dívky
Každopádně, nemá cenu strachovat se co bude. Zatím to tu není a to je hlavní

Ale možná spíše obecně. Tvoje "dívka" se dostává do puberty, takže prostě bude chtít mít vztah. Třeba zjistí, že má vedle sebe staršího kamaráda, který by jí fakt měl rád. Třeba to zjistí až po té, co jí nějaký ten kluk zlomí srdce. Třeba to nezjistí nikdy. A třeba až to zjistí, tak budeš zamilovaný do jiné holčičky, či dívky

Každopádně, nemá cenu strachovat se co bude. Zatím to tu není a to je hlavní