Křivé obvinění ze sexu s dětmi je trestný čin, rozhodl NS

Prostor pro články, které zabývají legislativou a zákony.
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Křivé obvinění ze sexu s dětmi je trestný čin, rozhodl NS

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Křivé obvinění ze sexu s dětmi je trestný čin, rozhodl Nejvyšší soud

Obvinit někoho bezdůvodně, že měl sex s dítětem, je trestný čin. Nejvyšší soud zrušil verdikt plzeňského krajského soudu, který tvrdil opak a zprostil obžaloby z křivého svědectví muže z Klatovska. Ten nařkl advokáta své bývalé družky, že sexuálně zneužil vlastní dceru i děti, které zastupoval v opatrovnických procesech. Informoval o tom deník Právo.
Naposledy upravil(a) Gabriel Svoboda dne pátek 19. 2. 2016, 13:54:13, celkem upraveno 1 x.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Forst Jan
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 3
ve věku do: 11
Kontakt: Email: [email protected]
Mobil: +420 737 739 767
Výkřik do tmy: Navždy kamarád, nikdy láska.
Dal: 529 poděkování
Dostal: 370 poděkování

Re: Křivé obvinění ze sexu s dětmi je trestný čin, rozhodl N

Nový příspěvek od Forst Jan »

Byl jsi o pár vteřin rychlejší ;)

Za mě osobně jen dodám že z pohledu správnosti obvinění (jakékoliv) bych rozlišoval, zda k tomu byl důvod, nebo nebyl, ale nemělo by hrát roli, zda se obvinění nakonec ukážou jako pravdivá, či nepravdivá
Ovšem dokázat někomu, že k takovému obvinění důvod neměl, bude myslím hodně těžké. Ono i zde v komunitě mě napadá hned několik členů, u kterých bych čekal, že by takové obvinění se ukázalo jako nepravdivé, leč důvod k podezření je...
Děkuji