http://www.pedofilie-info.cz/forum/viewtopic.php?p=37302#p37302Dnes v ranních hodinách měli někteří uživatelé tu "čest" být svědky velmi příjemné hlášky od Dreanora, který tím nejen obcházel trest, ale navíc porušil pravidla. Přítomný byl i Jan Forst, který obcházel BAN.
Rád bych poukázal na to, že můj "trest" nebyl nikdy nikde specifikován. Jen ve vlákně o Dreanorově trestu (tedy vláknu o trestu jiné osoby) je jen řečeno, že jsem nějaký trest dostal. Nikde však není uvedeno, čeho se trest týká (fóra, chatu, či něčeho jiného) ani na jakou je dobu. Jedinou informaci kterou mám jsem obdržel přes soukromý kanál. Jedná se o přibližný časový údaj (doslovně "necelý týden") který ovšem nemohu brát jako fakt (kdyby to fakt byl, tak od mého trestu uplynula již delší doba).
Každopádně pokud jsem nebyl informován o podmínkách trestu, těžko mohu být trestán za jejich porušení.
Tímto příspěvkem se nesnažím že sebe smést vinu, udělený trest přijmu, jen se snažím poukázat na fakt, že k uděleným trestům se zde přistupuje poněkud mlhavě, většinou dojde k vyhození na náhodnou dobu, s tím že přesný trest bude dohodnut v moderátorské sekci, k informování o výsledku už ale nikdy nedojde. A potrestaný pak již nemá absolutně žádnou šanci zjistit informaci, na jak dlouho jeho skutečný trest bude.
Přitom by stačilo jednoduché vlákno, kde by byl jasně, stručně a jednoznačně napsáno kdo má právě probíhající trest, čeho se týká (forum, chat,....) a do kdy (nejlépe datum a čas) trest platí.