http://zpravy.idnes.cz/iracan-ve-vidni-znasilnil-desetileteho-chlapce-sexualni-nouze-brani-se-1my-/zahranicni.aspx?c=A160206_175808_zahranicni_kha
Rakouská policie zatkla iráckého migranta, který se přiznal ke znásilnění desetiletého chlapce ve vídeňském bazénu. „Neměl jsem sex čtyři měsíce,“ řekl muž údajně na svou obranu. Zraněný chlapec skončil v nemocnici.
Je to samozřejmě ohavný zločin a ten člověk si zaslouží tvrdé potrestání, vyhoštění a automaticky konec nadějí na jakýkoliv azyl v Evropě. Co ovšem neštěstí ještě umocňuje je to, jak bude tento případ používán lidmi dál.
Brutální znásilnění, které chlapci způsobilo několik zranění, se dle listu Kronen Zeitung stalo už 2. prosince. Rakouská policie však o případu neinformovala „s ohledem na ochranu mladistvých obětí“, uvedl mluvčí Thomas Keiblinger.
Kolik lidí v tom hned uvidí snahu neinformovat o zločinech migrantů a nenapadne je, že by svou roli mohla hrát ochrana chlapce a snaha co nejméně omezit sekundární viktimizaci.
Podle svých slov má ve vlasti ženu a děti,...
Odhadoval bych, že ten člověk nebude pedofil, chlapce si zřejmě vybral kvůli snadné dostupnosti a slabší obraně, kolik lidí ovšem takový rozdíl vezme v potaz?
Na otázku, jestli je v Iráku legální mít sex s malými dětmi, odpověděl: „Taková věc je zakázaná ve všech zemích na světě.“
Je mi celkem jasné, že (někteří) odpůrci islámu budou tento případ používat, jak je islám hrozný, že v islámských státech je tohle normální.
No a nakonec nemohu opomenout všemi "oblíbený" princip kolektivní viny, když to udělal jeden, musí to udělat i ten milion ostatních.
Já jen mohu doufat, že ten chlapec se z toho dostane a že si neponese obrovské psychické trauma po celý život, protože i tak to přinese na svět hodně bolesti a zla.
Iráčan ve Vídni znásilnil desetiletého chlapce
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 3
- ve věku do: 11
- Kontakt: Email: [email protected]
Mobil: +420 737 739 767 - Výkřik do tmy: Navždy kamarád, nikdy láska.
- Dal: 529 poděkování
- Dostal: 370 poděkování