již to bude rok co jsem vstoupil do komunity pedofilů, ten čas tak utíká a moc se mi toho v životě nastalo, jen to že jsem zjístil kdo jsem- Pedofil a Nepiofil heterosexuální 0-10 let Holčičky ,fetišista,sadista, , Moje začátky byli velmi zajímavé, heh když sem zjíistil že koukám po holčičkách, chodím na ně koukat před školku

jé jak to bylo krásné, ale i bolestivé, proč ?!. To jsem se ptal pořád dokola, hmm ale nic mne nenapadalo jen potom jedná otázka která ve mě zůstávala kolik roku,měsíců a dnu ,... ?Jsem Pedofil? ,internet sem měl pouze ve škole a jen chvíli ..a ve škole když mi koukala Paní učitelka co tam dělam , hm jako hledat něco o pedofilii by nebylo dosti vhodné, neměl sem v té době moc informací, a o pedofilii jsem veděl jen z médii .A to tam bylo vše stejného typu. Pedofil zneužil A pedofil toto a tam to..takže sem vyloučil že bych mohl být pedofil. ve mne potom začal boj ..jsem pedofil nebo nejsem ,budu zneužívat nebo nebudu ale coo ??!! v médiích jsou pedofilové to co zneužívají děti, a to já nechci , nechci jím ublížit ...mám je moc rád a moc se mi líbí..zajímavé bylo že mé vrstevnice se mi nelíbili .. nelíbilo se mi na nich nic.. pokud nebyli nějako dětské ,tak sem si začínal říkat "Ano Jsem Pedofil" ale nechci zneužívat děti ,chci jim pomáhat a mít je rád .. No začaly moje období lásky , ale nebyli to holky v mém věku co se mi líbili , byli to holčičky ,a do jedné holčičky sem sem se moc zamiloval, tak jako láska přichází tak také odchází..v té době jsem byl pořád ještě v Dětském domově. aaa konečně když jsem odcházel z DD, měl sem smutný pocit, odcházel sem ,odcházel od dětí co mám rád, ale odešel jsem, potomhle sem si koupil počítač a koupil internet po téhle době jsem začínal mít více informací o pedofilii ,vstoupil jsem do komunity a zjístil sem že nejsem sám .Nejsem sám pedofil , hodně sem mi ulevilo , a zjístil jsem že pedofilové jsou jiní než v médiích, našel sem si nové kamarády a jsem moc rád. Jste prima lidi

).. Jinak ještě musím poděkovat spoustu lidem a omluvit se jim , Omlouvám se zato co jsem v minulosti tu způsobil A zvlášt' děkuji Ksoftovi .. Moc jsi mi pomohl a jsi moc dobrý člověk a kamarád díky. Ještě jednou děkuji všem ...Menší je hezčí