C.S
Pravidla fóra
- Tato sekce slouží pro informování uživatelů o udělených trestech. Uživatelé umístění na Trestnou lavici (tedy uživatelé zaBANovaní) v této sekci mohou reagovat na již založená témata, jejich příspěvky však musí projít schválením některého z administrátorů (či globálních moderátorů). Upozorňujeme uživatele, že schvalovány budou jen nevulgární a neútočné příspěvky.
- Témata se standardně uzamykají poté, co je trest uživatele ukončen a delší dobu nikdo do vlákna nepřispěje. Pokud je vlákno uzamčeno dříve, nejčastěji je tak z důvodu rozjeté off-topic hádavé diskuze. Pokud je vlákno takto dříve uzamčeno, může uživatel na Trestné lavici reagovat na svůj trest prostřednictvím zprávy na email [email protected].
- Souhrn aktuálních trestů a informace k nim naleznete ve vláknu Přehledný seznam aktuálních trestů. Všechny tresty jsou udělovány včetně koncového data!
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Chlapci a ženy
- ve věku od: 8
- ve věku do: 15
- Kontakt: e-mail: [email protected]
- Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
- Dal: 474 poděkování
- Dostal: 568 poděkování
C.S
Udělen ban na chat uživateli C.S do středy do večera za nevhodnou sexuální poznámku. V minulosti byl minimálně dvakrát upozorněn, aby se podobných poznámek zdržel.
-
- Líbí se mi: Chlapci a ženy
- ve věku od: 8
- ve věku do: 15
- Kontakt: e-mail: [email protected]
- Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
- Dal: 474 poděkování
- Dostal: 568 poděkování
-
- Dal: 1099 poděkování
- Dostal: 2045 poděkování
Re: C.S
Uživatel C.S opět používal naprosto nevhodné poznámky o "cucání pindíků", za což už byl několikrát upozorněn a i trestán. Dokonce nereagoval na upozornění moderátora, což je také jedním z důvodů, proč dostává tři týdny BANu na chat. Uživatel C.S se vždy dušuje, že už tak neučiní, ale zjevně je nemocný a má problém s dodržením vlastních slov (jinak si to neumím vysvětlit
), takže na něj naposledy apeluji, aby si z trestu vzal ponaučení. Myslím, že není tak těžké pochopit, že něco vhodné není, obzvlášť když už je na to člověk rázně upozorněn. Přístě už může (a pravděpodobně i bude) trest daleko delší.
Posílám mu i email, kde jej upozorňuji na jeho trest, pokud nesleduje fórum.
Koncové datum trestu lze najít zde: http://www.pedofilie-info.cz/forum/viewtopic.php?f=41&t=5702

Posílám mu i email, kde jej upozorňuji na jeho trest, pokud nesleduje fórum.
Koncové datum trestu lze najít zde: http://www.pedofilie-info.cz/forum/viewtopic.php?f=41&t=5702
Marco Freeman,
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community