„Radši budu nelegálně živý než legálně mrtvý,“ má jasno Coltyn. Wendy Turnerová, chlapcova matka, označuje sebe a svou rodinu za konopné uprchlíky. Tito lidé byli okolnostmi donuceni opustit svůj domov v Illinois a přestěhovat se do Colorada, protože jejich domovský stát neumožňuje pacientům s Crohnovou chorobou užívat konopí k léčbě.
Jsem rád, že v Česku je už léčení konopím možné, každopádně v systému je co zlepšovat a ceny dosahují úrovní, které některým lidem léčbu neumožňují a jsou tedy nuceni se pohybovat za hranicí zákona samopěstitelstvím.
"Life is a waterfall, we're one in the river and one again after the fall
swimming through the void we hear the word
we lose ourselves but we find it all..."
SOAD
Kdybych byl takto nemocný a někdo mi řekl že si mám kupovat marihuanu za ty nekřesťanksé peníze, tak první co udělám je že si to vysázím doma do květináče, zákon nezákon. Považuji totiž za nemorální, aby mi někdo bránil v léčbě nesmyslnými zákony.
Měli by pěstování pro vlastní potřebu nechat jako legální..
Nijak nepředstírám, že vím jistě, jak je to s legálností, ale domnívám se, že pěstování pro osobní potřebu (něco v hlavě mi říká 3 rostliny na osobu) legální je. A samotné pěstování víc než těch 3 rostlinek (bez výroby drog nebo prodeje) je i v nejhorším případě pouze přestupek.
Výkřik do tmy: Jsi můj večer, jsi můj den. Jsi moje skutečnost, jsi můj sen. Jsi moje všechno, jsi moje nic a já ti chci říct, že už mi scházíš čím dál tím víc!!!
Legální to není. Do 10g držení a do 3 kytek pěstování je to přestupek. Ale co pak když 3 rostliny sklidíš? Tak už držíš mnohem víc, než 10g...
"Life is a waterfall, we're one in the river and one again after the fall
swimming through the void we hear the word
we lose ourselves but we find it all..."
SOAD