Až šikana druhého mě naučila víc si věřit (Alík.cz)
... Začalo to ve čtvrté třídě příchodem nového spolužáka. Abych vše uvedla na pravou míru: ve třídě jsme měli „vrstvy“, ano, už v tak malém věku. První vrstvou byli tzv. „královny“ ty, které rozhodovaly, kdo je „in“ a kdo „out“. Měly na své straně všechny kluky. I to je jeden z důvodů, proč to vše začalo. Další vrstvou byly, nevím jak je nazvat, ale byly to holky, co se zoufale chtěly dostat do první vrstvy. Třetí a zároveň poslední byly chytré a takové, co neřeší módu. To jsem byla já se svojí nejlepší kamarádkou a s námi ještě dvě další holky. ...
... Verča s Annou (další velmi dominantní královna) stály nedaleko a řekly: (tu větu si pamatuji ještě teď) „A hele, Štěpánek se nám udělal, to tě tolik přitahuje můj zadek, co ty prasáku.“ Celá třída se začala smát a on tam jen stál a nic neříkal. Najednou Anna přišla k jeho věcem a vysypala je přímo do té tempery. „To máš za to, ty prase.“ Tímto to jen začalo. ...
... A tímto to začalo být ještě tvrdší. Vyhrožování, bití, mučení. Ani nevíte, čeho jsou desetileté děti schopné. Takhle to šlo až dokonce školního roku. ...
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Dal: 1099 poděkování
- Dostal: 2046 poděkování
Marco Freeman,
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community