Hledám kamarádku

Místo určené na hledání spřízněných duší, partnerů, přátel či kamarádů - mějte na paměti, že seznamka je určena pouze pro osoby starší 15 let!
Pravidla fóra
  • V každém inzerátu musí být výslovně psán věk 15 let či vyšší. Je přísně zakázáno vyhledávat děti (osoby pod 15 let věku).
  • Je přísně zakázáno vyhledávat osoby za účelem sexu.
  • Před odesláním inzerátu si důsledně přečti:
Nebude-li Tvůj příspěvek vyhovovat pravidlům sekce nebo fóra, bude upraven nebo smazán.
delfinn
Nový člen
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Kontakt: delfinn86(zavinac)seznam.cz

Hledám kamarádku

Nový příspěvek od delfinn »

Poslední dobou si uvědomuju, že mě mladé holčičky (a vyjímečně i kluci) hodně přitahují. Strašně rád bych poznal milou chytrou holku, která má podobné touhy jako já - tajné, ale o kterých si ráda otevřeně popovídá. Rád bych mé myšlenky sdílel s někým, kdo je v tomto hodně upřímný a podobně jako já by to chtěl s někým probírat docela podrobně a v rámci dlouhodobého kamarádského vztahu. Snad je to takto srozumitelné :)

Pokud tě přitahují malé holčičky (nebo představa, že jsi v roli malé holčičky), tak mi určitě napiš - určitě ti odpovím a pravděpodobně budeme mít o čem si povídat. Upřesníme si postupně, co přesně nás přitahuje... Na věku mi nezáleží.

delfinn86(zavinac)seznam.cz