Jak zmiňuje nadpis, zauvažuju o rozdílech mezi dívkami mladšími a těmi již pubertálními, jak to mám já u sebe a pár zážitků..
Vedou mě k tomu zkušenosti z letních akcí s dětmi, kde jsem byl v kontaktu s dívkami v širokém spektru věku, cca od 6 do 15 let. Přemýšlel jsem, kdybych si mohl například vybrat novou kamarádku, tak ač se mi na pohled více líbí a více na mě působí spíš ty jedenácti- dvanáctileté, vybral bych si např. devítiletou. Ta je taková dětštější, roztomilejší, ještě není pubertální a pro případ nějakého opakovaného vídání s ní, má ten vztah delší životnost. Můžu si to srovnat například na Lucce, když jsem ji poznal měla přesně 9.5 roků, našel jsem si tu i dvě staré fotky, byla mnohem roztomilejší než dnes ve 12,5 letech, ač už tenkrát byla pěknej "prevít".
![Ďábel ]:>](./smilies/Light%20skin/diablo.gif)
V těch 9 to s ní bylo takové mírnější, legračnější. Letos v těch 12 byla přece jen už taková "nebezpečnější", pubertální, dosti se mnou cvičila. Jak o tom tak uvažuju, stejně mi jde asi nejvíc o danou osobu než kolik jí je let. Určitej charakter, inteligence, rysy.. A právě jak nejsem vyhraněný pedofil (viď Plyšáčku), tak mi ta přitažlivost z pedofilní plynule přechází do gynekofilní spolu s tím jak dívka roste a to pak může tvořit trochu nebezpečný mix pocitů. A tím spíš je ta přitažlivost silnější, když jsem ji znal už jakou roztomilou malou holku a pořád ji v ní vidím. Popravdě kdyby se třeba za rok tou dobou 13,5letá Lucka rozhodla mě například políbit, asi bych nedokázal uhnout, pokud by to teda nebylo někde na očích, asi bych ten polibek nechal projít, pak po probrání z bezvědomí bych to komentoval stylem: "co blbneš, to se nehodí, to nejde..". Naštěstí je tahle představa opravdu spíš sci-fi, reálnější je, že mi Lucka v nestřeženém okamžiku zlomí zápěstí.

Hmm ale asi bych se měl nad touhle eventualitou opravdu zamyslet a pochopit k čemu by to mohlo vést a rozhodnout se tomu pevně vyhnout, následky by mohly vést k dosti Zajímavým časům, jak říkají na vyvažovacím kontinentě (znáte Prachetta?).
Do kontrastu, ještě se na táboře hodně bavím s další skupinkou holek, s Aničkou a jejíma kámoškama, holky cca 10 let. Anička je úžasná, drobná plavovláska, zcela dětské postavy, vlasy po ramena, nezapomenutelné oči, osobnost.. No až bude starší, bude muset nápadníky odhánět koštětem.

S Aničkou si moc rád povídám, žeru každé její slovo.. minulé léto jsem měl to štěstí, že ve zpátečním autobusu jsem seděl vedle ní a tím pádem jsem byl pár hodin ve svém živlu. Anička se mi moc líbí fyzicky, drobná estetická postava, nádherný obličej, úsměv, rád se ji dívám do očí.. Letos jsem si k ní také přisedl a vykašlal se tak na dospělé kolegyně, co mě zvaly k sobě.

To prostě nešlo, propásnout šanci mít pár hodin Aničku pro sebe.. Náklonost je vzájemná, letos při příjezdu mi v objetí řekla, že se z celého tábora nejvíc těšila na mě, což mě skoro poslalo do kolen, no určitě trochu přeháněla, ale stejně. Anička je asi moje druhá favoritka hned po Lucce, ale je to jiné, s Aničkou si i tak více odpočinu, více se s nima dostanu do dětského chování, do dětského světa, fakt mě to s nima baví a zároveň na mě nepůsobí tolik v té vyloženě erotické rovině, takže to mi nepřidělává starost.
Na obě vzpomínám poslední dobou denně a příští letní akci se těším doslova jako malý kluk, popravdě je to věc, která mě nyní dokáže vytáhnout z jakékoliv horší nálady a pesimismu, když si vzpomenu, že v létě budu zase poslouchat drzé řeči Lucky nebo sedět na lavičce vedle smějící se Aničky..
Ke stimulaci diskuse, máte raději kontakty s dětmi při dolní nebo horní hranici preference? Jak byste popsaly odlišnosti mezi těmi skupinami? A kdyby k Vám přišel kouzelný dědeček a nabídl, že Vám přičaruje do života kamaráda/kamarádku libovolného věku, jaký byste zvolili?