Láááska
-
mensi je hezci
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 0
- ve věku do: 11
- Výkřik do tmy: Když jsou okolo mě děti štastné,ja jsem nejštastější
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 8 poděkování
Láááska
-
Host
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 7
- ve věku do: 14
- Dal: 21 poděkování
- Dostal: 55 poděkování
Re: Láááska
Tu jarní směs pocitů, jak má člověk zároveň radost z radosti dětí a zároveň smutek, že nepatří do jejich světa a nemůže s nima tu radost sdílet, jsi vystihl dobře.
Věř, že i nepedofilní lidé mají život složený z radostí a smutků, které jsou propleteny dohromady. Dokud to tak je, znamená to, že žiješ.
Věř, že i nepedofilní lidé mají život složený z radostí a smutků, které jsou propleteny dohromady. Dokud to tak je, znamená to, že žiješ.
Název je jen hostem skutečnosti. Host v mém domě, takhle časně z rána? Nezván vstoupil do mé pozornosti, na jabloni sedí první vrána.
-
mensi je hezci
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 0
- ve věku do: 11
- Výkřik do tmy: Když jsou okolo mě děti štastné,ja jsem nejštastější
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 8 poděkování
Re: Láááska
jj Díky no začínám už žárlit na vše i když nemám proč, jsem smutný ale co stým udělat ? Když nemužeš lásku dát tomu komu by jsi chtěl, njn myslet na sebevraždu ? né ?! tak na co ..nesmíš to jen tak vzdát ..nezbyde mě nic jiného než na to nemysletHost píše:Tu jarní směs pocitů, jak má člověk zároveň radost z radosti dětí a zároveň smutek, že nepatří do jejich světa a nemůže s nima tu radost sdílet, jsi vystihl dobře.