Plyšáček píše:Kdo si pořád dovoluje kritizovat to, co již jednou prošlo moderátorovou kontrolou? Viz. Gynekologie pro holčičky. Jednou byla schválena, proč teď někdo vylézá a kalí...
V MOD týmu je nás víc a na některé věci můžeme mít rozdílný názor. Takže co nevadí jednomu adminovi, může vadit jiným moderátorům, kteří také přirozeně mají možnost a právo zasáhnout... a stejně tak opačně. Když něco schválím, Kasz to může neschválit a tečka. I když netvrdím, že by nebylo lepší, kdybychom se v určitých záležitostech více pobavili na soukr. kanálech mezi moderátory/adminy a probrali, jestli proti tomu někdo něco má, než se to schválí.
A taky se někdy ukáže, že prvotní rozhodnutí nebylo správné. Tehdy jsme já ani Kasz konec konců nečekali, jaký vliv to na některé může mít. Byla to chyba - od nás dvou - že jsme o tom více nepřemýšleli více dopředu. Ale příměje mě to k tomu, abych tak do budoucna přemýšlel, než něco schválím.
Kasz píše:Dobře, ale řešením zase není zakázat diskuzi těm, kteří se o tom tématu bavit chtějí.
Aniž bych tím chtěl někoho urazit, tak bych rád připoměl eskapádu s Květákovými off-topic příspěvky ve vláknech - což se pak řešilo jejich přesouváním do jeho vláken. Pokud se chce někdo bavit o zneužívání, ať jde tedy zaprvé do příslušného tématu, ne ať tady máme na fóru zneužívání na sto způsobů v různých vláknech... A za druhé, taky by bylo fajn vyvinout občas snahu se bavit o něčem řekněme "méně kontroverzním" a "více přirozeným hovorovým tématem", což je mířeno na všechny uživatele. Jinak působí, když je jeden z dvaceti příspěvků o zneužívání, než když jich je devatenáct z dvaceti. To pak už člověku byť jen to slovo leze na mozek.
Kasz píše:No, já zas budu mít čas spíš od 28.12., to bych neměl mít problém vlákna probírat, budu s Alleinkou, tak se na tom můžeme dívat třema i vícero očima a online diskutovat.

Ale možná bychom to mohli nějak zmenežovat i předtím, třeba s Alleinkou po Skypu, uvidíme.
To je pech. Jelikož já po svátcích odjíždím na pár dní za jednou členkou naší rodiny, která by byla fakt nerada, kdybych jí to odřekl jen kvůli ČEPEKu... asi víš, o kom mluvím.

Tak můžu udělat seznam a poslat vám ho s Allein, abyste si jej taky prošli a vyhodnotili témata, na kterých se shodneme... a na čem se neshodneme... to můžeme probrat až po Vánocích. Podstatné je, aby se s tím hnulo.
Kasz píše:A nesměřujeme je? Necháváme uživatele takových příspěvků bez reakcí? Pamatuji si velice dobře, že na asceho úvodní příspěvek jsem po několika neutrálních "přivítáních" od členů reagoval velice "tvrdě" jako první já.
Bohužel, přiznávám chybu. Tehdy jsem ještě nepročítal určitá témata tak pozorně, jak bych měl, a spíše je prolétával. Snažím se to napravit a pročítat je celé.
Kasz píše:Mazat se nebude nic, jen přesouvat, to se bát nemusíš. Kam ale a jak, to se musíme nejdřív s Marcem domluvit.
Ale také se to může přesouvat do méně věřejných vláken...
Filip píše:Ja neviem o čom sa tu píše, čistenie webu od nevhodných príspevkov je jedna vec a mal by sa prečistiť, ja hovorím, že je tu užívateľ asce čo dlhodobo porušuje pravidlá, tým že obhajuje sex z deťmi a nikto s tým tu nič nerobí. A obhajovať sex z deťmi je proti pravidlám čepeku, alebo nie?
Píše se tu v reakci na Damiana a K3, kteří opět nadhodili otázku (ne)vhodnosti určitých témat na webu a smíchali to tak trochu dohromady. Co se týče Asceho, k některým jeho příspěvkům se někdo z Týmu již vyjadřoval. Samozřejmě se mi některé Asceho formulace nelíbí (a taky jsem mu při jeho dotazu ohledně schválení jednoho příspěvku psal, že některé zde blíže nespecifikované formulace by mohl smazat nebo doupravit, že to jinak zní pro mě ne moc libě, což i udělal, za což jsem rád). Ale musím říct, že podobně se mi nelíbily i některé jiné formulace jiných uživatelů.
Ano, trochu by Asce to své popisování pocitů krotit mohl. Je nám jasné, že si tehdy v nevědomosti liboval, jaké je to "super", taky by tam ale mohl dodat i nějaké to "varování" nebo více nynější odlišný pohled... a nebo to "suprování" trochu omezit. Ale to už jsme Ascemu přece psali v jiných vláknech... neřekl bych, že něco hrozného zůstalo čistě bez jakékoliv reakce...