iDnes.cz: Je to cirkus,řekl obžalovaný ze znásilňování dívky

Sekce pro vkládání zpráv, které se týkají kriminálních kauz, trestných činů aj., jež jsou s ohledem na zaměření fóra relevantní, a následnou diskuzi mezi uživateli (případně i neregistrovanými návštěvníky). Nevkládejte do této sekce články týkající se problematiky sexuálního zneužívání obecně.
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1764 poděkování
Dostal: 3651 poděkování

iDnes.cz: Je to cirkus,řekl obžalovaný ze znásilňování dívky

Nový příspěvek od Kasz »

Je to cirkus, řekl obžalovaný ze znásilňování dívky. Dostal opět 10 let (iDnes.cz)

„V životě jsem holku neznásilnil. Uznávám, že jsem udělal chybu, když jsem se zamiloval do mladé holky. Lituji toho, že jsem tu rodinu vůbec poznal, ale opakuji, nepoužil jsem násilí. Zneužíval jsem ji, to je pravda. Poprvé jsem se s ní vyspal, když měla dvanáct let a sedm měsíců. Byla ale už sexuálně aktivní přede mnou,“ řekl ve své závěrečné řeči Oldřich Horváth.

Podle spisu se Horváth prvního skutku znásilnění dopustil na podzim roku 2012, když v ložnici domu, ve kterém se svojí tehdejší přítelkyní a její dcerou bydlel, přilehl k nim do postele. Dívku osahával a držel jí rukou pusu, aby nekřičela. Dvanáctiletá dívka ho údajně odstrkávala.

Přibližně ve stejném období ji podle obžaloby udeřil dlaní do obličeje, když mu nechtěla být po vůli. „Sdělil jí, že když se s ním nevyspí, řekne její matce, že ho svedla,“ píše se ve spisu. Poté dívku svlékl a donutil k souloži. „Dopustil se toho přesto, že se nezletilá bránila odstrkáváním, fackami a kopáním,“ uvádí se v obžalobě.

No, těžko říct, jak to bylo, je to tvrzení proti tvrzení, pravdu neví ani ten soudce, ani my, ví to jen Horváth a ta dívka.
Československá pedofilní komunita – již 15 let s Vámi! ❤️💙
asce
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku do: 13
Výkřik do tmy: Ascendent:
Padáme dolů ač stoupáme výš,
zítra buď zhasneš nebo uhoříš...
Descendent:
Za nepřekonatelným mořem, tam za vlnkou poslední, lásko, jak je ti...
Dal: 91 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: iDnes.cz: Je to cirkus,řekl obžalovaný ze znásilňování d

Nový příspěvek od asce »

Pokud je to tak, jak je psáno ve spisu, pak panu Horvátovi přeji jen to nejhorší...

Pokud to je tak, jak to líčí on, pak je mi ho líto. Tedy pokud ji miloval a ona milovala jeho, ale nakonec to dopadlo takto... Obávám se, že bohužel často to takto může dopadnout, když se to provalí. Tratí oba. On bude mít těžkou ránu na srdci a zničený život. A ta dívka? Úplně totéž, jen nepůjde do vězení... Napsal jsem, že tratí oba, ale není to přesné. Tratí i společnost. Někdy si říkám, jestli to té společnosti stojí za to. Nestojí. Proto nejde o nějaký akt spravedlnosti, ale o prachobyčejnou pomstu. Pomstu za lásku k mladinké dívce. To naše takzvaná vyspělá demokratická společnost neodpouští.
 ! Zpráva od: Marco Freeman
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity, viz ZDE. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Kasz
Administrátor
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.

Nový příspěvek od Kasz »

asce píše:Někdy si říkám, jestli to té společnosti stojí za to. Nestojí. Proto nejde o nějaký akt spravedlnosti, ale o prachobyčejnou pomstu. Pomstu za lásku k mladinké dívce.
Láska trestná není, je trestné mít s osobou pod 15 let pohlavní styk.
Filip
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 3
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Dieťa je ako kvetina, keď ho odtrhneš, zvädne.
Dal: 586 poděkování
Dostal: 376 poděkování

Nový příspěvek od Filip »

asce píše:Pokud je to tak, jak je psáno ve spisu, pak panu Horvátovi přeji jen to nejhorší...

Pokud to je tak, jak to líčí on, pak je mi ho líto. Tedy pokud ji miloval a ona milovala jeho, ale nakonec to dopadlo takto... Obávám se, že bohužel často to takto může dopadnout, když se to provalí. Tratí oba. On bude mít těžkou ránu na srdci a zničený život. A ta dívka? Úplně totéž, jen nepůjde do vězení... Napsal jsem, že tratí oba, ale není to přesné. Tratí i společnost.
Nazývať zneužívanie láskou môže iba chorý človek. To dievča nič netratí, naopak je rada že sa to skončilo, pretože ten muž ju znásilňoval.
asce píše: Někdy si říkám, jestli to té společnosti stojí za to. Nestojí. Proto nejde o nějaký akt spravedlnosti, ale o prachobyčejnou pomstu. Pomstu za lásku k mladinké dívce. To naše takzvaná vyspělá demokratická společnost neodpouští.
Naša spoločnosť netrestá lásku, ale sexuálne zneužívanie. Láska je láska, sex je sex. Môžeš niekoho milovať a nikdy s ním nemať sex a môžeš mať s niekým sex a nemilovať ho.
Scopi
Registrovaný uživatel
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: Jsi můj večer, jsi můj den.
Jsi moje skutečnost, jsi můj sen.
Jsi moje všechno, jsi moje nic
a já ti chci říct,
že už mi scházíš čím dál tím víc!!!
Dal: 141 poděkování
Dostal: 213 poděkování

Nový příspěvek od Scopi »

Filip píše: Nazývať zneužívanie láskou môže iba chorý človek. To dievča nič netratí, naopak je rada že sa to skončilo, pretože ten muž ju znásilňoval.
Asce psal "pokud to je tak jak tvrdí on" což žádné znásilňování nebylo.
A pokud ho milovala, opravdu myslíš, že ji nic netrápí?
Amor non est sanabilis
Kasz
Administrátor

Nový příspěvek od Kasz »

Scopi píše:Asce psal "pokud to je tak jak tvrdí on" což žádné znásilňování nebylo.
Proto jsem na to reagoval, že láska trestná není, zatímco pohlavní styk s osobou pod 15 let ano.
asce
Na trestné lavici
Descendent:

Nový příspěvek od asce »

Scopi píše:
Filip píše:Nazývať zneužívanie láskou môže iba chorý človek. To dievča nič netratí, naopak je rada že sa to skončilo, pretože ten muž ju znásilňoval.
Asce psal "pokud to je tak jak tvrdí on" což žádné znásilňování nebylo.
A pokud ho milovala, opravdu myslíš, že ji nic netrápí?
Scopi, podle toho, co Filip píše, mu nemá cenu vůbec nic říkat. Prostě v zákoně je napsáno, že sex s dívkou mladší 15 let je znásilnění, tak to tak prostě ta dívka MUSELA cítit. Zákon a Filip to jasně říkají. Nějaké city je nezajímají. Pro ostatní mravokárce: u běžných lidí, třeba takových ztroskotanců, co pijí i kávu, je to tak, že s láskou psychickou se zkrátka pojí i ta fyzická. Ano, je to protizákonné a z toho důvodu to není správné. Ale je to lidsky pochopitelné.
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity, viz ZDE. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Scopi
Registrovaný uživatel
Výkřik do tmy: Jsi můj večer, jsi můj den.
Jsi moje skutečnost, jsi můj sen.
Jsi moje všechno, jsi moje nic
a já ti chci říct,
že už mi scházíš čím dál tím víc!!!
Dal: 141 poděkování
Dostal: 213 poděkování

Nový příspěvek od Scopi »

asce píše:Prostě v zákoně je napsáno, že sex s dívkou mladší 15 let je znásilnění, tak to tak prostě ta dívka MUSELA cítit.
To v zákoně psané není, jako znásilnění se to bere pokud vím někdy do šesti let (tím si nejsem vůbec jistej, k tomu by se musel vyjádřit někdo informovanější)
Amor non est sanabilis
Plyšáček
Na trestné lavici
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Nový příspěvek od Plyšáček »

Scopi píše:...k tomu by se musel vyjádřit někdo informovanější.
Scopi, nevím, nakolik jsem informovanější. Nicméně mě štvou média a i právníci, tedy amatéři přes SZ, když používají zcela chybné pojmy. Sáhodlouze se tomuto pojmosloví věnuji ve Střípcích. Proč se konečně někdo nepoučí a nepřejmenuje tyto různé stupně SZ? Nechápu, proč pod jistou věkovou hranici by to mělo být znásilnění a nad ni ne. Zvláště pokud by se jednalo o dobrovolnou aktivitu.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
Kasz
Administrátor

Nový příspěvek od Kasz »

Tady, Plyšáčku, nejde o amatérství, ale o definici znásilnění v Trestním zákoníku, která mluví jasně:

§ 185 Znásilnění
(1) Kdo jiného násilím nebo pohrůžkou násilí nebo pohrůžkou jiné těžké újmy donutí k pohlavnímu styku, nebo kdo k takovému činu zneužije jeho bezbrannosti, bude potrestán ...

Pokud se nějaká osoba nemůže nebo nedokáže bránit, protože neví, co se s ní děje, považuje se to za znásilnění. Nejde o to, zda skutečně bylo použito násilí, ale jde o tu skutkovou podstatu, která je oprávněně přísnější, než když někdo dělá někomu něco, čemu rozumí a může se tedy z vlastní informovanosti (nějak) bránit.
Jednorozec
Registrovaný uživatel
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 13 poděkování
Dostal: 515 poděkování

Nový příspěvek od Jednorozec »

Tohle má jednu chybu. podle mne by se pak za znásilnění musel brát i sex s mentálně postiženými staršími 18let. Přitom existuje opačná snaha, tj. sex jim umožnit a více zpřístupnit....
Alespoň jsem už viděl nekolik pořadů v tv, kde se to probíralo a bralo se to tak, že nemají být o sex ochuzeni.
Kasz
Administrátor

Nový příspěvek od Kasz »

No jo, ale tam to bylo něco jiného - tedy když by postižený chtěl mít sex, tak je to pro něj hodně komplikované, i třeba sám si zamasturbovat v některých případech nemůže. Tak proto se mluvilo o sexuální asistenci - což je věc zcela dobrovolná a klientem chtěná. U znásilnění ale jde o zneužití bezbrannosti, o kterém se tady bavíme. To je trochu rozdíl od situace, kdy postižený starší 18 let sex sám chce, nemyslíš?
Jednorozec
Registrovaný uživatel

Mluvíš o něčem zcela jiném, nemluvím o těch reportážích o "sexuálních asistentkách". Bavím se o mentálně zaostalých lidech, nesvéprávných, s myšlením na úrovni x letého dítěte..
Kasz
Administrátor

Nový příspěvek od Kasz »

Jednorozec píše:Bavím se o mentálně zaostalých lidech, nesvéprávných, s myšlením na úrovni x letého dítěte..
Jednorozec píše: Přitom existuje opačná snaha, tj. sex jim umožnit a více zpřístupnit....
Alespoň jsem už viděl nekolik pořadů v tv, kde se to probíralo a bralo se to tak, že nemají být o sex ochuzeni.
No, a o těch tedy byly reportáže kde? O takových snahách (zajistit sexuální vyžití lidem, kteří nemají ponětí o tom, co jsou oni sami a co je to sex) nic nevím.
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1170 poděkování

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

1. Dobrovolný pohlavní styk s dítětem je pohlavní zneužití.
2. Nedobrovolný pohlavní styk s dítětem je znásilnění.
3. Jediná výjimka, kdy se i dobrovolný pohlavní styk s dítětem považuje za znásilnění, se jmenuje zneužití bezbrannosti. U 12leté dívky to ale nepřichází moc v úvahu.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Jednorozec
Registrovaný uživatel

Nemáš úplně pravdu. I pohlavní styk s dítětem nemusí být zneužití. Záleží na definici dítěte (a to nejen na věku) a na jeho postavení či společnosti, kde k tomu dojde. Taky to může být normální plnění "manželských povinností". :0)

kasz: O těch byly reportáže v naší televizi, je to nějaký rok zpět takže název pořadu už fakt v hlavě nemám...
Byly tam na návštěvě v nějakém zařízení a řešili to tam s těmi co se o ty lidi starali, i s nimi samotnými, a byli tam i příklady "chovanců" atd.
Kasz
Administrátor

Nový příspěvek od Kasz »

Jednorozec píše:Nemáš úplně pravdu. I pohlavní styk s dítětem nemusí být zneužití. Záleží na definici dítěte (a to nejen na věku) a na jeho postavení či společnosti, kde k tomu dojde. Taky to může být normální plnění "manželských povinností". :0)
Jasně, v arabských zemích, kde má dotyčný za manželku třeba devítiletou dívku nebo mladší, to nebude zneužití, ale pouze plnění manželských povinností... Super názor.
asce
Na trestné lavici
Descendent:

Nový příspěvek od asce »

Kasz píše:
Jednorozec píše:Nemáš úplně pravdu. I pohlavní styk s dítětem nemusí být zneužití. Záleží na definici dítěte (a to nejen na věku) a na jeho postavení či společnosti, kde k tomu dojde. Taky to může být normální plnění "manželských povinností". :0)
Jasně, v arabských zemích, kde má dotyčný za manželku třeba devítiletou dívku nebo mladší, to nebude zneužití, ale pouze plnění manželských povinností... Super názor.
Co kdybychom rozebrali mojí širší rodinu:
Dívka přišla do jiného stavu ve 13. Mladík (18) šel k soudu - spousta polehčujících okolností, takže podmínka. Bydleli pak spolu u jedněch rodičů...
Myš
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 10
ve věku do: 15
Výkřik do tmy: Všimli jste si letos, kolik se urodilo jmelí?
Dal: 145 poděkování
Dostal: 842 poděkování

Nový příspěvek od Myš »

Že pohlavní styk s dítětem nemusí být zneužití je obecně známé, ne? V ČR není zneužití sex s dítětem ve věku 15 a výše. Možná se jenom neorientuji v diskuzi, protože mi zaráží, že to vůbec řešíme. A Jednorožcův příklad týkající se právních zvyklostí některých afrických nebo asijských zemí je v diskuzi týkající se práva plně validní, trochu tedy nechápu Kaszovu ironii.
"Life is a waterfall, we're one in the river and one again after the fall
swimming through the void we hear the word
we lose ourselves but we find it all..."
SOAD
Kasz
Administrátor

Nový příspěvek od Kasz »

Že je někdo něčí manželkou, ještě nezamená, že to není zneužívání dětí.