pedofil, alebo asexual?

Diskuze a porada registrovaných uživatelů ohledně situací a problémů z jejich života.
Mato
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 6
ve věku do: 12
Dal: 68 poděkování
Dostal: 64 poděkování

pedofil, alebo asexual?

Nový příspěvek od Mato »

hmmm mam dost velky problem.uz aj z nazvu temy to vyplyva. mozem byt aj asexual a pedofil zaroven? ja mam rad deti, ale v mojich predstavach nie je nic so sexom a vela krat v masturbacnych predstavach som len ja. maly chlapec je iba taky plus. mam z toho trocha strach, lebo ked som si zvykol na to, ze som sadomasochisticky homosexualny pedofil, zrazu mam taky dojem, ze som asexual a neviem si to nejako zhrnut dohromady.... keby ste niekto o tom nieco vedel, alebo ste na tom podobne ako ja, pls napiste, teraz fakt neviem. do riti, preco je to somnou take zlozite, preco nemozem byt len cisto pedofil....
Otvor srdce pre druhých a nájdeš radosť :)
Mato
Registrovaný uživatel

Re: pedofil, alebo asexual?

Nový příspěvek od Mato »

to jo, to je asi ta najvecsia vyhra :D
Host
Registrovaný uživatel
ve věku od: 7
ve věku do: 14
Dal: 21 poděkování
Dostal: 55 poděkování

Nový příspěvek od Host »

Škatulky jsou jen škatulky, život je něco jiného. Důležité je, abys našel svou cestu k lásce, své místo na světě. Jistotu najdeš v tom, když najdeš někoho, kdo tě bude přijímat, a když ty budeš zázemím a radostí pro ty, které máš rád. Odborně vypadající latinskořecká slova jsou jen zaklínadla.
Název je jen hostem skutečnosti. Host v mém domě, takhle časně z rána? Nezván vstoupil do mé pozornosti, na jabloni sedí první vrána.
Mato
Registrovaný uživatel

Nový příspěvek od Mato »

jo no hoste, mas uplnu pravdu