vinšuji Vám několik novinek, které se týkají a budou v příštích časech týkat nejen webu, ale i fóra a chatu. Postupně jsme se s Kaszem rozhodli, že Wordpress, fórum i chat aktualizujeme na nejnovější verze. Musíme sice podotknout, že to asi vše nestihneme v úplně nejbližší době, ale každopádně postupně a časem očekávejte změny.
Společně s novými verzemi ale chystáme i další změnu - a to je úplné přeměnění vizáže všech částí webu, které tím pádem ztratí tento postarší pergamenový vzhled a získají jiný - a snad i modernější a hezčí - podklad.
Jelikož bude tedy kompletně web www.pedofilie-info.cz v rekonstrukci, tak je třeba počítat s tím, že občas se může stát, že přijdete, a web bude rozhozený - něco nebude na svém místě a podobně. Bohužel, jsme lidi a ne stroje, takže se úpravě nemůžeme věnovat celých dvacet čtyři hodin, aby hned vše šlapalo jako hodinky.
Jelikož Kasz přes design a podobně moc není, tak jsem se mu nabídla (a nabídka mi byla schválena), že bych se mohla pokusit nějaký "layout" stvořit já. Mám s tím zkušenosti jen přes blogy a tohle bude můj úplně první web. Každopádně jsem již zhotovila první "náčrt" mé práce na webu. Je nutno podotknout, že ještě není celý, jelikož barvičky písma a podobně se již budou zhotovovat "na ostro" v šabloně a editoru webu.

(Rozkliknout pro větší náhled.)
Rozhodla jsem se pro zlato-modrý design - zlatou jsem volila proto, že je honosná a přitom příjemná a nenápadná (není to třeba křiklavá růžová, která je pro všechny nápadná, když někde ČEPEK otevřete) a modrou proto, jelikož v úvodním obrázku má chlapec modré oblečení a holčička modrou sukýnku - takže to prostě ladí.

Odkazy (např. názvy článků, okrajový výpis menu) budou tmavě modře, zbylý text bude černě. Co se týče básniček, tak nápis a autor budou modře a zbytek textu opět černě (na náhledu je to chyba). Text hlavního menu bude mít také jinou barvu, aby šlo vidět.
Co říkáte na první náčrt?

´
Allein