Vačšinu sa mi snijú divné sni. Nemajú ani hlavy ani paty. Alebo sa mi sníva sen a z ničoho nič sa mi začne snívať niečo iné(za sebou) a potom keď sa zobudím som zmetený. Proste dva sni v jednom..otras.
Málokedy sa stane, že sa mi sníva sen, ktorý je logický. Vačšinu keď sa zobudim si ho pamatám ale akonáhle sa postavím zabudnem ho. Preto radšej ležím ešte chvílku v posteli a rozmýšlam nad snom lebo sa mi nechce vstať pretože viem, že ho zabudnem

Málokrát sa mi sníva o malých dievčatkách (kamarátkach). Keď sa mi sníva nejaký sen o nich..tak je zaujimavé, že si ho pamatám ale iba ten den...možno dva(lebo mi tie pocity, ktoré som mal snimi vo sne vrtajú v hlave, niekedy mávam aj depky z toho, proste že to chcem aj v skutočnosti zaziť nie len v sne)...potom na to zabudnem, nejaká životná situácia mi ho potom pripomenie, ale iba utržkovite to znamená, že viem kto v nom bol a čo sme robili(blbli, smiali, objimali) ale prečo a kde sme boli tak to už nie.
Neviem ako vy ale ja mávam dosť živé sny(hlavne o dievčatkách). V tom sne neviem či to je sen alebo realita. Normálne nad tím uvažujem v tom sne.
Niekedy ani neuvažujem- som presvedčený že to je realita, a potom vždy v tom najkrajšom a najlepšom mi zazvoní budík

Dokážem sa sám zobudiť zo sna a to vtedy keď si v tom sne uvedomím že spím a že toto je sen. Začnem silno premýšlať a chcieť prebudiť sa a prebudím sa- vždy sa mi to podarilo...Ale samozrejme to iba vtedy keď sa mi sníva trapný sen, nechutný...vačšinu vraždy atď...
proste snivajú sa mi piiiip..alebo nič alebo o dievčatkách...
piip je asi 70%
nič asi 85%
o dievčatkách 35% (mohlo byť oveľa častejšie..milujem také sny)