Sny

Nezávazná diskuze o čemkoliv, co se nehodí jinam.
Mathias8
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 7
ve věku do: 12
Dal: 152 poděkování
Dostal: 469 poděkování

Re: Sny

Nový příspěvek od Mathias8 »

Nespomínam si na žiaden sen tak aby som ho mohol celý zreprodukovať. Keď sa mi nejaký prisnije a budem si ho pamatať napíšem.
Vačšinu sa mi snijú divné sni. Nemajú ani hlavy ani paty. Alebo sa mi sníva sen a z ničoho nič sa mi začne snívať niečo iné(za sebou) a potom keď sa zobudím som zmetený. Proste dva sni v jednom..otras.
Málokedy sa stane, že sa mi sníva sen, ktorý je logický. Vačšinu keď sa zobudim si ho pamatám ale akonáhle sa postavím zabudnem ho. Preto radšej ležím ešte chvílku v posteli a rozmýšlam nad snom lebo sa mi nechce vstať pretože viem, že ho zabudnem :)
Málokrát sa mi sníva o malých dievčatkách (kamarátkach). Keď sa mi sníva nejaký sen o nich..tak je zaujimavé, že si ho pamatám ale iba ten den...možno dva(lebo mi tie pocity, ktoré som mal snimi vo sne vrtajú v hlave, niekedy mávam aj depky z toho, proste že to chcem aj v skutočnosti zaziť nie len v sne)...potom na to zabudnem, nejaká životná situácia mi ho potom pripomenie, ale iba utržkovite to znamená, že viem kto v nom bol a čo sme robili(blbli, smiali, objimali) ale prečo a kde sme boli tak to už nie.
Neviem ako vy ale ja mávam dosť živé sny(hlavne o dievčatkách). V tom sne neviem či to je sen alebo realita. Normálne nad tím uvažujem v tom sne.
Niekedy ani neuvažujem- som presvedčený že to je realita, a potom vždy v tom najkrajšom a najlepšom mi zazvoní budík :D Také nervy mám a potom začnú tie depky ani nie skor úzkosť...

Dokážem sa sám zobudiť zo sna a to vtedy keď si v tom sne uvedomím že spím a že toto je sen. Začnem silno premýšlať a chcieť prebudiť sa a prebudím sa- vždy sa mi to podarilo...Ale samozrejme to iba vtedy keď sa mi sníva trapný sen, nechutný...vačšinu vraždy atď...

proste snivajú sa mi piiiip..alebo nič alebo o dievčatkách...
piip je asi 70%
nič asi 85%
o dievčatkách 35% (mohlo byť oveľa častejšie..milujem také sny)
šmudlík
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 6
ve věku do: 11
Výkřik do tmy: To co dnes zanecháme v srdci dětí,ony zítra vrátí celému světu.
Dal: 61 poděkování
Dostal: 28 poděkování

Nový příspěvek od šmudlík »

Nejlepší je snít s otevřenýma očima při pohledu na něco hezkého,v našem případě je asi všem jasné na co :)
Myš
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Všimli jste si letos, kolik se urodilo jmelí?
Dal: 145 poděkování
Dostal: 831 poděkování

Nový příspěvek od Myš »

Další zajímavý sen s pedo tématikou, snad ještě šílenější než minule :D

Je léto, a na táboře finišujeme přípravy na příjezd dětí. Ale večer k nám přijede inspekce, která najde jednu závažnou chybu. Nikdo z nás není členem NAMBLY a není mormon :D
Nastalo tedy intenzivní školení, abychom nové podmínky pro práci s dětmi splnily. Četlo se z Knihy Mormonovi a příběh byl asi takhle.
Nějaký mnich vzal 100 chlapců a odvezl je z Evropy před mravní zkázou do Ameriky. Dal si záležet na tom, aby mezi 100 chlapci byl blonďáček, hnědovlásek, zrzek, tmavovlásek, dlouhovlásek... Prostě jako BL Noemova archa :D Mnich v Severní Americe založil civilizaci, kde se rodili pouze chlapci, které nestárnoucí mnich plodil s andělem, který ho na jeho cestě následoval. Všichni chlapci byli velmi krásní a mnich je měl všechny velmi rád. Ale jednoho dne jeden z chlapců zasáhl prakem anděla kamenem do hlavy a najednou nebyla možnost dále plodit. Chlapec se tuze zastyděl a samým studem zrudnul nastálo. V tu chvíli se místo bílého anděla objevil anděl červený, který chtěl zhatit plány mnicha na ideální společnost a s chlapcem plodil samé červené děti, které už ale na rozdíl od dětí prvního anděla byly obojího pohlaví a stárly.
O pár set let později, když už červené chlapce zotročily bílé tváře, jistý Smith vykopal hrob bílého anděla a ten mu řekl, že původní obyvatelé Sev. Ameriky byly bílí a pouze krásní chlapci a on na základě toho založil Mormonskou církev a NAMBLU :D :D :D
Pak nám řekl, že chvíle, kdy se ideální společnost chlapců a vybraného mnicha v našem nemravném světě opět vrzy nastane a my máme tuto informaci předat všem chlapcům, aby se nebáli odjet někam s neznámým dospělým člověkem :D

Aneb jak dopadne, když vám spojí díl Southsparku o NAMBLE a jiný díl o Mormonech :D
"Life is a waterfall, we're one in the river and one again after the fall
swimming through the void we hear the word
we lose ourselves but we find it all..."
SOAD